Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?
Ampak pozabljate na pomembno dejstvo- ljubezen ne podpira dejanj kot je varanje, kot je laganje, da se zakrije to varanje, kot zatajevanje obsoječe žene/moža saj to je poleg telesne prevare tudi čustvena prevara, niti medsebojno ignoriranje, hlad, vsiljevanje svojega prav, lomljenje hrbtenice, ne slišanje človeka, niti udarci kaj šele požig nekoga..
Zato telesne prevare brez čustvene prevare ni, to dvoje hodi z roko v roki, to je kompletno varanje človeka, ki ga bajage ljubijo hehehe.. Ljubezen podpira spoštovanje…. strah pa podpira varanje.. tako da varalice so raznorazni pravljičarji, ki delujejo iz strahu zaradi takih in drugačnih vzrokov (po navadi se bojijo bolečine strtega srca pa ga ogradijo zaprejo pozidajo spremenijo v kamen), ki gradijo ali vezo ali enonočni sex na podlagi laži.. vzroke pa iskat v prvem odnosu z žensko oz moškim (roditeljica/roditelj)
Ljubezen namreč od sebe spusti človeka, ki je morebiti nanesel škodo, ne pa človeku nazaj vrnila s škodo… To je ljubezen, ne pa to da ostajajo zaradi osebnih strahov z varalicami, ki varajo zaradi svojih osebnih strahov.
[/quote]
Č dovoliš bi se tudi sam podpisal pod to kar si napisala,izjemno,lepo,in me veseli da kdo razume poanto !!!
pred in vmes med črno in belo je neskončna mavrica barv,
ljubezen tudi potrebuje hrano,zaupanje,spostovanje,
če tega ni se zgodijo taksne tragedije,ni prva pa tudi zadnja ziher ne
Odgovoril bom samo tebi,si kulturno podala svoje mnenje,to spostujem !
verjetno se je porocil ker jo je imel rad,verjetno tudi ona njega,moski videz tesko sodim,samo ta moski na slikci mislim da odlicno izgleda za svoja leta
Problem je nastal verjetno ker jo on se danes ljubi in je zvest dober moz,ona pa je vmes poletela in se navlekla dekadence med Ljubljansko smetano,
po domace se je zgonila z dobro sluzbo in svojo izobrazbo,menda je gasilec ,verjetno je pomislila da je njen domet visje,pisemo o samo enemu dogotku,nekaj sekund in se je zgodilo,koliko je zadaj umazanega,koliko grdega,koliko nespostovanja,ne vemo ,lahko si pa predstavljamo,
,vsak,mislim in na zenske in na moske,ko pomisli da je boljsi,da je nekaj vec,naj pobere sila in kopita in naj gre in uziva v svoji slobodi,zakon in druzina imajo pravila,zaveza katero si podata partneja ni floskula,je bistvo,problem je ko eden istopi iz zaveze in pocne to kar pocne,ce se oba gonita menda zadeve funkcionirajo super,se kak skupinski vsekajo pa je,
ciste vode treba nalit
,vidim da jih je kar nekaj k bi mi najraje odgriznile jajca,ocitno so se puncke najdle v mojih besedah,
jst jih vseeno pozdravljam lepo,cist verjetno da sem v kksno od njih ze spraznil jajca,zapomnite su pupe,nobeden jebac nic lepsega o vama ne misli kot jst,jst sem samo toliko vsekan da to na nek nacin javno povem hahahahaha
ja gonil sem se,in se se gonim,jst sem free,in z mojim pitonckom pocnem prav tisto kar meni pase,ce pa kdaj dam zavezo,bo pitoncek sel v kletko,in potem se zadeve spremenijo vsaj za me,vecina pa ocitno tega ne zastopi
[/quote]
Odličen odgovor, ko se izkaže, da je res- ko nekdo “pripleza nekam, odnaša rit nekomu za določeno finančno ali uporabniško uslugo”, doma ima pa operativca, ki ga ima rad, skrbi za vse ostalo…. Upajmo, da se res izkaže tako. Morda celo razumem, zakaj se ni fentl.. Pa ga ne zagovorajam, kot ne dajanja, kot ga je storil. ker si je s tem samo povečal število let za rešetkami po nepotrebnem za tako žensko, če se res izkaže, da je bilo tako.
Ampak pozabljate na pomembno dejstvo- ljubezen ne podpira dejanj kot je varanje, kot je laganje, da se zakrije to varanje, kot zatajevanje obsoječe žene/moža saj to je poleg telesne prevare tudi čustvena prevara, niti medsebojno ignoriranje, hlad, vsiljevanje svojega prav, lomljenje hrbtenice, ne slišanje človeka, niti udarci kaj šele požig nekoga..
Zato telesne prevare brez čustvene prevare ni, to dvoje hodi z roko v roki, to je kompletno varanje človeka, ki ga bajage ljubijo hehehe.. Ljubezen podpira spoštovanje…. strah pa podpira varanje.. tako da varalice so raznorazni pravljičarji, ki delujejo iz strahu zaradi takih in drugačnih vzrokov (po navadi se bojijo bolečine strtega srca pa ga ogradijo zaprejo pozidajo spremenijo v kamen), ki gradijo ali vezo ali enonočni sex na podlagi laži.. vzroke pa iskat v prvem odnosu z žensko oz moškim (roditeljica/roditelj)
Ljubezen namreč od sebe spusti človeka, ki je morebiti nanesel škodo, ne pa človeku nazaj vrnila s škodo… To je ljubezen, ne pa to da ostajajo zaradi osebnih strahov z varalicami, ki varajo zaradi svojih osebnih strahov.
[/quote]
Subjektivna predstava o objektivnih dejstvih, v delu glede seksa za eno noč, mesec, leto…, ker s slednjim ni nič narobe. Meni orgazem zelo paše. Morda je nekomu orgazem mučna zadeva. Meni ni. Spet nekaterim ne potegne seks brez samomanipulacijske pravljice, ki se običajno v praksi vsakokrat znova in znova razblini (dejstvo), ampak ok., če drugače ni zmožen poštenega seksualnega užitka. Verjetno pa to še samo po sebi ne pomeni, da travmira, ker mu je primanjkovalo starševske ljubezni, in da jo sedaj kompenzira v teh par letnih ljubezenskih avanturah..
Zato je toliko bolj srhljivo, koliko scenarijev imajo tukajšnji avtorji.
[/quote]
dej no – koliko misliš od tukaj sodelujočih pa dela pri “znanem slovenskem odvetniku” in ima torej iz tega vzroka po tvojem “scenarije” v rokavu in projecira “svoje osebne zgodbe”, kot piše nadtebojnik:
https://www.regionalobala.si/novica/tov … etije-buze
https://www.slovenskenovice.si/novice/s … edolznosti
https://www.dnevnik.si/1042429680
https://www.zurnal24.si/slovenija/povez … ice-114987
[/quote]
Neizpodbitno dejstvo je, da so l. 1945 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} domobrancev usmrtili ( Kočevje, Teharje…). 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} jih je zbežalo v Argentino.
Kar pomeni, da sedaj morijo in koljejo potomci partizanov. Potomci tistih, ki so l. 1945 eliminirali domobrance.
kokoši, 22.07.2021 ob 06:37
Lepo da je negdo spet povzdignil to temo, da lahko malo pogledamo v moški um, kaj si moški dejansko mislijo o ženskah a tega ne povejo naglas.
Ali kot je rekla ena mojih najljubših feministk GERMAINE GREER; “vsi moški sovražijo ženske”.
Prav je imela. Vsaj tako mi govorijo moje izkušnje ženske v poznih srednjih letih.
Korenje in repa, 13.08.2020 ob 11:49
Nimam besed….upam, da najdejo storilca….boga ženska… 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.