Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?

Moški zažgal svojo ženo, saj ni res pa je?

Kako za vraga v tej drzavi samo moski zazigajo zenske. Kje ste sedaj enakopravne zenske? Deca z bencinom polit in zazgat pa res ni noben problem. Ce ne drugace, kadar spi.

Šušljalo se je njega dni, da je bil pedofil. Kdove.

Kje je torej tvojem navedenem enak priimek gospe, kot je priimek tistega 47-letnika, ki ga iščejo? Si sigurno ti morda?
[/quote]

Ok, se perdoniram… navedeno je ime tajnice z s.p. jem – …. B.Z.

Uboga otroka – uničeno otroštvo in življenje…..Kaj ti pomaga taka “kućica” na obrobju Grosuplja… ko je pa vse fejk. In ko otrokom tako razpade idila o lepi družini. Grozno!

Šušljalo se je njega dni, da je bil pedofil. Kdove.
[/quote]

A požigalec po vzoru Tita?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

A požigalec po vzoru Tita?
[/quote]
Se sploh kdaj strezniš vaški pijanček?

Resno?? Da se iz take tragedije dela debatni krožek na forumu. Berem komentarje in nekateri so BOLANI, nekateri se šalijo, eden je celo pisal da si je to zaslužila, ena zgoraj predlaga naj ženske v duhu enakopravnosti zažigajo moške,… saj pravim BOLANO, brez nikakeršnega sočutja.
Kako bi se vi počutili, če bi se v bolnici borili za življenje, neki totalni neznanci pa bi se na forumu šalili na vaš račun in iskali vaše ime? Ubogi ženski želim čimprejšnje okrevanje, zdravnikom da bi zmogli pozdraviti žensko, njenemu možu pa iz srca želim da dobi 30 let na Dobu.
Naj bo to zadnji post te teme.

Vzeto na zannje brezosebo multinično bitje, na nivoju mentalne nesposobnosti predsatvit se kot oseba. Za več obišči zdravnika, da ti morda pomga.

Vzeto na znanje, ne bom se kregal in smetil, medtem ko se uboga ženska bori za življenje.
Ti pa uživaj med komentiranjem tragedij in bolečine drugih.
Lp

Slovenski moški so očitno že sprejeli šeriatsko pravo. Zanimivo da nas ravno tisti svarijo pred migranti in muslimani, ki se v tej temi najbolj trudijo prikazati požig lastne žene kot “nič čudnega”.

No, saj boš kmalu imelo več kot dovolj miroljubnih nenasilnih zapšečenih, ker ti pa res povsod po svetu kažejo, da ne bi niti mravlje pohodili, za razliko od brutalno nasilnih Slovencev.

Kaj pa psihopatke, če morda po kakem ključu sploh ni šlo za kaznivo dejanje in je človek pobegnil, ker se je vseeno čutil krivega?

To je pa res smešno, kaj se je sama zažgala?

Multinično blesavo, ti boš najbolje prej vedelo, kot pride resnica na dan. Sicer je malo verjetnosti, ampak vseeno, kaj pa če le. …

Na misel mi pride ena nesreča tu blizu, sicer ne z bencinom ampak s poliestrom, ki je zagorel in je mlad fant bil močno opečen in pa moje izkušnje, ko bi skoraj sam sebe zažgal z bencinom, ko sem ga od daleč dolil na ogenj ob zažiganju pijavk v vrtnem ribniku, ki so se pojavile.

Pa so ga našli. Živega. Očitno ni imel jajc se fentat. Gnusoba od človeka.

Pa te niso poklicali brezosebno prdalo, da bi ti sodilo, ne?

https://www.youtube.com/watch?v=QfCOJLRk2D4&ab_channel=guitarandmusiclover7

Človek je najden – konec ugibanj.

Ta je izvenserijski, ponavad se take barabe po dogodku same fentajo.

Predvidevam, da je nameraval točno to, ampak tale ima jajca samo za fentat druge. Ne preveč izvenserijski, samo brezjajčnik.

Kot sem rekla psiho. Ne bo on sebe, se on ceni. Zena ga je tako iztirila (v njegovi bolni glavi) da jo je probal ubit, ampak lastno dejanje poskusa umora ga pa ni toliko iztirila, da bi se sebe umoril.
Takih pacientov z enako mentaliteto je kar nekaj, tudi tukaj na Monu

Citiral sem Janeza Ruglja,zelo znanega in kontraverznega psihologa
cela debata tukaj se vije iz supljega v prazno in kdo bo koga bolje uzalil,kup licemerja in par izjem
zenska je delala v znani Ljubljanski odvetniski pisarni,domov je prisla zvecer,
za me je samo vprasanje na katerem jebodromu je ohlajala masino,v avtu se ni zgala cel popoldan in seveda koliko let ji se masina pregreva in je potrebna dodatnega ohlajevanja,dnevnih pocitkov okrog Ljubljane je vsaj 50,zraven so pa veliki jebodromi kot je Medno,Jezica,Mantova,Kongo . . . . . .
moskega obsojam,komot bi se zadeve lotil drugace,vsi govorite o posledicah,o vzroku nobene besede
problem te druzbe je dekadenca v vseh svojih oddtenkih,posebej zenske so v ospredju,sam sem zelo dolgo locen in na trgu za kksno nategnit,obrnil sem okoli veliko mesa,velika vecina so porocene ,urejene ,izobrazene,spostovane in bla bla dr ,mr profesorice in podobno temu
najbolj varna,zanesljiva in brezrizicna opcija je pofukat poroceno,ne tezi,ne komplicira z zahtevami,ponavadi dobro fuka ker doma ne stimajo zadeve in komplet scenarij v tej zgodbi imate,meni osebno je vecja zrtev ta 47 letni moski,ocitno je slo toliko delec da se mu je odpeljalo,izobrazenke,pametne z dobro sluzbo,primerno femizirane prosim sprejemite en nasvet
LOČITE SE in potem na trg,pa brusite čespljico do mile volje,se je kdo vprasal kaj je ta zenska otrokom naredila,kako bodo ziveli po tem ko cela Slovenija ve da je njihova mamica bila obicna lajdra k se je vlekla po razlicnih jebodromih,najvecje zrtve so oni
ja, plaz zalitev na moje mnenje bom spregledal in vam svetoval da se kaj naucite od gospoda Ruglja

“Osnovna značilnost Slovencev je ta, da so pezdeki.”

Prepričan, da ga žena vara, da on ne more izpolniti njenih pričakovanj.

Tega je veliko, vendar se vsi taki odnosi ne pokažejo ravno z zunanjim požigom, za stenami in zaprtimi vrati pa se.

Ampak zakaj pa je on poročil lajdro? Vidiš, tu se skriva njegov vzrok, zakaj je šel lajdro poročit in ne zvesto žensko. Mogoče se je pa bal, da ne bo pri zvesti imel dovolj spolnosti :DDD….pa je verjetno ravno pri lajdri ni imel, saj lajdra se poroči zaradi koristi, lajdra pa z ljubčeki dalje… moški imajo veliko spolnosti ob ženski, ki je z njimi zaradi njih ne z lajdrami ki sex uporabljajo le za dosego cilja, potem ga pa odvzamejo.

Lej butara, tudi to ni nikakršna tragedija, je zgolj logična posledica vsesplošne babje norosti. Svojo enakopravnost in enakovrednost ste v 100ih letih zafurale, sedaj to plačujete, je pa tudi mene groza, kaj pa še bo!
[/quote]
Viharni Milan, ne gre in ne gre, a ne?
Tvoja filozofija se ponavlja in stavki tudi. Prepoznan iz avijona prdec stari.

Še en, ki išče opravičilo. Ni ga.
Ne vemo kaj je bilo, vse kar vemo je to, da je skušal ubiti zeno na zelo krut način, to je edino dejstvo.
Glede varanja, ljudje dragi, če te partner vara (ni važn spol) se razideš, vprašajte se kako ste lahko živeli preden ste spoznali partnerja.? Živeti niste začeli z dnem, ko ste spoznali partnerja in če ste lahko prej brez njega živeli boste lahko tudi zdaj.
To je neko zlo v ljudeh, nimajo samozavesti, da živiš lahko tudi sam brez drugega, toliki lažje če drugi ni vreden tvojega časa in ljubezni. Ko boste prišli na to točko boste dojeli, da se rodimo in umeremo sami in da ni potrebe po ubijanju partnerja.
Ampak ta tip je itak psiho.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close