Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › moški zakaj vam je seks tako pomemben

moški zakaj vam je seks tako pomemben

Zakaj hudiča je moškim SEKS tako pomemben? Ali dejansko obstajajo pari ki ne živijo skupaj in seksajo več kot 3x na teden?

Nama uspe 1x ali 2x na mesec, meni je to dovolj, on mi pa stalno namiguje da bi. Meni ni do tega.

Moški če mi lahko na enostaven način razložite zakaj vam je seks tako pomemben, da bom lažje razumela.

Nevem… Mogoc pase… Sede… Sprosca…

Koja pitanja.

Vedno bolj ugotavljam, da sem očitno jaz tisti moški, ki ga toliko opisujete. Ampak sem ženska.

Jaz pa žensk ne razumem. Kako zdržite 1 x na mesec? Jaz bi si kar drugega poiskala.

sam živalski nagon

tišal bi ga pa sam ne ve kazaj nit ne razmišlja

dej mu maslo bo aršidek not porinil

pač manj inteligentna bitja kaj češ

ni pa treb kupt celga prasca zarad ene klobase

Ker je toliko brati, da nekatere ženske ne dosegajo orgazmov, mogoče bi ga morale vsaj enkrat, ob vsej sprostitvi, da seks ne bi razumele kot drajsanje šporgetov. Ker so slednji večkrat vsaj dotaknjeni. Pa stojijo kot hlod. ? No, al pa kaj drugega za primerjavo. ?☺☺☺

Seks sprošča tako kot M in Ž. Ti nisi za vezo, bolje da si sama

Odgovor na objavo uporabnika
ursha250, 24.02.2022 ob 13:36

Zakaj hudiča je moškim SEKS tako pomemben? Ali dejansko obstajajo pari ki ne živijo skupaj in seksajo več kot 3x na teden?

Nama uspe 1x ali 2x na mesec, meni je to dovolj, on mi pa stalno namiguje da bi. Meni ni do tega.

Moški če mi lahko na enostaven način razložite zakaj vam je seks tako pomemben, da bom lažje razumela.

To je v moški naravi.

Najbolj uspešni pari so tisti, ki priznajo razlike med spoloma in iščejo poti drug do drugega.

Če je  “normalen seks”  ali raje recimo “povprečen” 3 x na teden, vidva pa 1 – 2 x na mesec, se premalo potrudiš priti mu nasproti. Delajta na tem… če hočeš da bosta imela vsaj za silo zadovoljujoče partnerstvo, sicer bo šel drugam poiskat seks.

xxx983, 24.02.2022 ob 13:51

Seks sprošča tako kot M in Ž. Ti nisi za vezo, bolje da si sama

A pa si lahko najde drugega z bolj ustreznim spolnim nagonom?

Jaz bi z veseljem bil v vezi z žensko, ki malokrat hoče seksat. Ni problem, če imam od nje druge koristi (plačujeva skupaj položnice).

Lahko bi probala v verskih vodah, saj pravemu Kristjanu seks ne sme pomeniti glavna vrednota.

Božó, 24.02.2022 ob 13:39

Nevem… Mogoc pase… Sede… Sprosca…

Koja pitanja.

Priznavja, da sva še nedolžna.

Sem ženska pa da bi seksala 1 do 2 krat na mesec?? Ni pogojev. Premalo zame. S partnerjem vsak drugi dan če se le da. Pa sva oba čez 40 stara

Anonimno 3565, 24.02.2022 ob 14:02

Priznavja, da sva še nedolžna.

Nesme se lagat.

seks 1x na mesec? sem pa raje samska v tem primeru, kot pa v razmerju kjer sexam 1x na mesec 😀 razen če gre tukaj za ekonomski odnos, to pa razumem, da ti je težko in da ti ni.

midva sva se na začetku žgala kjer sva lahko in dokler naju ni kej bolelo, enkrat sem mu rekla da nimam sveže pobritih nog – noben problem bil… pač je malo pikalo, ampak strast je naredila svoje… če ti je do nekoga in če je to res zveza iz pravih razlogov, ki se je začela zaradi kemije ki vaju je potegnila skupaj, ne moreš seksat 1x na mesec, ker ne zdržiš da partnerja samo gledaš in se ga ne dotikaš, si želiš kaj več takoj ko se te dotakne. tudi če še ne živiš skupaj.

. https://youtu.be/BPl3wEnG5v0

zato, ker nam je mati narava dala polna jajca, ki se četudi jih spranim vsak večer do drugega večera že napolnijo. kura zabita vzemi v roke kao knjigo o človeški fiziologiji in biologiji

Boksarska vreča in kolo mi več pomenita.

baba neumna za nuno bi šla al bot pa sama pa tih bodi….kolk zblojenih bab je tukaj….ene bi bile same ma bodite kaj to nas brika ene se nebi dol dejale pa kaj nas to briga..ene majo vse dece za manipolatorje pa daj razčistite same s seboj..kolk mate problemov..zase jih zadršte a nimate nobene frendice da jamrate..pejte v cerkev pa se župniku jadajte

Meni kakšen dan sploh ni do seksa. Danes na primer je glavna novica vojna. Neprimerna tema za predigro predigre. Poslušam novice in tipkam bedarije. Nisem zelo zelo zaskrbljen, ker mislim, da bo nekaj podobnega kot je bilo na Krimu po ruski olimpijadi. Nekje blizu ljudje umirajo. Saj vedno nekje nekdo umira, a to efektivno odmislimo, saj sicer ne bi mogli funkcionirati. Ampak če take novice vdirajo iz vseh medijev, me poželenje mine. Ni problem izklopiti medijev, problem je da ne morem izklopiti možganov. Morda celo jutri zvečer ne bom čutil poželenja. Tudi ženo skrbi ta Ukrajina in ne daje nobenih pobud. Taka tragična zunanja novica pri nekaterih od nas povzroči totalno izgubo erekcije.

Ah, ne vem al si res kura? ker če nisi potem bi morala vedeti da dosti seksa zelo dobro deluje na splošno zdravje in počutje! Predvsem ko boš prišla do mene jo boš dosti lažje preživela če veliko seksaš to ti povem iz prve roke. In seveda a ni lepo se crtat in potem še seksat kot je treba pa tudi dvakrat na dan????????

Meni tudi ni toliko do seksa, on pa bi. Jaz bi 1x na 14 dni, on pa vsak drugi dan.. Ne vem… res zoprno, da nisva usklajena. Glede tega je potem kup ene nejevolje.

tudi jaz.., 25.02.2022 ob 08:32

Meni tudi ni toliko do seksa, on pa bi. Jaz bi 1x na 14 dni, on pa vsak drugi dan.. Ne vem… res zoprno, da nisva usklajena. Glede tega je potem kup ene nejevolje.

ker on noče seksa, ampak bi samo rad praznil v toplo luknjo. Ne vem sicer v čem je to fora, saj si ga veliko lažje in hitreje sam podrka, pa je. Če nočeš več njegovega teženja, potem ga pripravi, da bo pri seksu imel delo uro ali dve. Pusti vse ostalo, naj kar on naredi, obesi mu skrb za otroke, potem pa zvečer spočita zahtevaj, da se ti posveti za par ur. Pa boš videla koliko časa bo zdržal.

saj nam danes ni, 24.02.2022 ob 23:55

Meni kakšen dan sploh ni do seksa. Danes na primer je glavna novica vojna. Neprimerna tema za predigro predigre. Poslušam novice in tipkam bedarije. Nisem zelo zelo zaskrbljen, ker mislim, da bo nekaj podobnega kot je bilo na Krimu po ruski olimpijadi. Nekje blizu ljudje umirajo. Saj vedno nekje nekdo umira, a to efektivno odmislimo, saj sicer ne bi mogli funkcionirati. Ampak če take novice vdirajo iz vseh medijev, me poželenje mine. Ni problem izklopiti medijev, problem je da ne morem izklopiti možganov. Morda celo jutri zvečer ne bom čutil poželenja. Tudi ženo skrbi ta Ukrajina in ne daje nobenih pobud. Taka tragična zunanja novica pri nekaterih od nas povzroči totalno izgubo erekcije.

Človek je nevidno (psihološko) bitje v materialnem telesu. Med sabo komuniciramo kot nevidna bitja.

pri zdravem človeku je sex vedno zaželjen. Jst se rad pogovarjam med sexom, kaj čutiva oba, med podiranjem opazujem žensko, ki je pod mano ali na meni, ko sem proti koncu se malo ustavim, da se oba umiriva, pol pa spet začnem, zdej, če ženska preveč stisne med tem ko mirujeva je jeba…, ne moreš zadržat zaradi občutljivosti, pride do eksplozije, pol pa nimaš kaj, vrag je šalo vzel, navali na polno…, jebi ga,  žensko močno zagrabim in pritisnem do konca ob tem je pa božansko poslušat njeno vzdihovanje…, aaaahhh. Ženska je moja kitara, jst pa špilam na njo.. Ampak fora je v tem, da starejšo kot sem me v bistvu prvo napali pogovor, če mi neki ženska zgreši v debati gre vse v tri krasne..

Ti bogami ne veš kaj je strast, če taka vprašanja tukaj postavljaš oz. do svojga tipa ne čutiš nobene strasti, ali je pa ta strast preprosto riknla pri tebi, kar ni nič hudega, samo dovoli tipu, da kaj tako mimo grede kresne, če mu rata seveda in ne delaj scen zaradi tega…

Res kolk glupo vprašanje…to to je intima vajina…ene ste pa res glupe..koga pa zanima kolikrat ti sexax

Hej Urska, morda pa bi bilo dobro, da bi zacela malce brati? O moskih, ne o zenskah in vas pravic. Morda, le morda,  bi v tem kontekstu razumela pomen najstarejse obrti.

Odgovor je v resnici sila preprost: oksitocin. To je tisti hormon, ki nam daje občutek povezanosti z nekom. Kar je povezano z občutkom varnega zavetja (doma). Mati narava je poskrbela, da se le-ta pri ženskah sprošča pri večini dotikov, sploh pri dotikanju dojk. Pri moških pa je drugače. Moškega ta hormon preplavi tik pred izlivom. In skorajda izključno zgolj takrat. Strnjeno: ali škripa postelja, ali pa škripa zakon. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close