Moški z otrokoma iz prvega zakona
Anonimno599, 16.07.2023 ob 22:22
Spoznala moškega srednjih let. Z bivšo imata dva otroka. Ko sta bila še skupaj jo je prevaral z mano. To je trajalo nekaj let predno je ugotovila. Sedaj sva midva skupaj. Me pa moti, ker se do danes ni dobro dogovoril, kako in kaj naj bi potekali stiki. Bivša mu zelo nagaja, preprečuje stike otrok z mano. Dovoli mu, da je z njimi, ne dovoli pa, da sem tudi sama prisotna z njimi, kadar so na sprehodu, izletu.
Malo me skrbi, ker je postal zelo odtujen, saj se prepogosto slišita.
Starejši sin je že najstnik in problematičen glede vzgoje.
Mi katera lahko svetuje, kako naj ravnam, ker ne želim preveč pritiskati na njega.
Me pa moti njegov stik z bivšo.
Enkrat varalica, vedno varalica. Vedno boš morala biti na preži, če že ni šel dalje…
Pa babe resno?! Kje imate pamet v glavi, da se kot samske pečate s poročenimi moškimi?! A ni bilo samskih dovolj? Veš, ko se spetljaš z nekom, ki ima otroke od prej, je vedno ena jeba, zapomni si to. To je to, kar ti doživljaš. In trpiš. On bi se pa mogoče še najraje vrnil k njej nazaj … Če bi bila pametna, bi si našla ne koga, ki je samski brez otrok, gre za veliko lažji odnos.
Anonimno908, 01.08.2023 ob 19:36
kako lahko njemu ženska določa kje in kako se giblje s svojimi otroci… saj nima te pravice…
Verjemi, so bivše, močne ženske, ki imajo velik vpliv na moške, zato ker imajo otroka z njim. Moj bivši moški je bil npr. po več kot 20 letih odkar sta se razšla (ona je odšla z drugim, bogatejšim), še vedno pod njenim vplivom (ko mene ni bilo, je hodila k sinu v njegovo hišo, tam včasih ostala tudi dve, tri ure, pa zgleda da mu je marsikaj navrgla). Vmes ga je pustilo že kar ne kaj žensk (katera bo to prenašala), verjetno pa je bivša najbolj srečna, da je tako, ker … se je vtikala v to ali je uredil zadeve, da bo vse dedoval njegov sin in da zame ne bo trošil sinov denar. Tako je to … Moški, ki ne naredijo ostrega reza z bivšo, niso za v novo vezo, kaj šele, če gredo iz veze v vezo, kot tala avtoričin moški – nič koristen, nič vreden moški. Brez vrednot, kaj pomeni imeti rad žensko in svoje otroke, biti moški in oče v družini … Napisala sem trde besede, ampak resnične, žal. Na to temo so bili v zadnjem času kar tri posti in večina pride do zaključka: NE, če ne da novo žensko na prvo mesto. Lahko je tudi otrok na prvem, ampak če ni bivša tam nekje na 20. mestu – karikiram , potem samo pot pod noge.
težave z ločenci so samo v primeru ko moški ni razpucal z bivšo , ko bi v sebi še želel biti z njo. Tega je veliko, potem pa imajo vezice z novimi , noge partnerke se v njih resno zaljubijo, oni pa jih imajo le za zdravljenje ega in srca. Zato še enkrat, ločenec le v primeri, če z ženo nima stikov, je presekal vezi, razen skrbi za otroke. Ostalo ga ne zanima, kako žena živi, ali ima novega. Ga ne zanima .Poznam toliko primerov, ko imajo nove partnerke, ampak bivša žena je še vedno glavna in če bi jim samo pomignila, bi šli nazaj v zakon z njo, čeprav skupaj nista mogla biti, je bil sam kreg. Kdo bi to razumel.Malo moških ima urejeno podstrešje
ElekGv, 04.08.2023 ob 13:21
težave z ločenci so samo v primeru ko moški ni razpucal z bivšo , ko bi v sebi še želel biti z njo. Tega je veliko, potem pa imajo vezice z novimi , noge partnerke se v njih resno zaljubijo, oni pa jih imajo le za zdravljenje ega in srca. Zato še enkrat, ločenec le v primeri, če z ženo nima stikov, je presekal vezi, razen skrbi za otroke. Ostalo ga ne zanima, kako žena živi, ali ima novega. Ga ne zanima .Poznam toliko primerov, ko imajo nove partnerke, ampak bivša žena je še vedno glavna in če bi jim samo pomignila, bi šli nazaj v zakon z njo, čeprav skupaj nista mogla biti, je bil sam kreg. Kdo bi to razumel.Malo moških ima urejeno podstrešje
Tu se strinjam. Imam prijateljico ki spoznava samo ločence in isto pravi. Če ni z bivšo ženo naredil rez, bi v večini primerov šli nazaj v vezo. Čeprav sta bila kot pes in mačka, samo pomignila bi in bi prišel nazaj. Nova punca je samo za mašitev luknje, pa praznenje jajčkov dobra. Moški so res čudni glede tega. saj če se ločiš, menda veš zakaj je prišlo do tega in da nista za skupaj. Preveč je bilo takih slučajev, da bi verjela da so to redki primeri
Ena tamala, 01.08.2023 ob 19:31
Oj, sem zelo v podobni situaciji, samo da v mojem primeru niti otrok nimata, da bi to lahko imela za izgovor. Se pa veliko slisita in jaz obolevam zaradi tega. Ne vem kako je pri tebi, zase pa vem, da hudo obzalujem, da sem se zapletla z njim. Saj ni slab clovek, ampak varanje nikoli ni dober temelj za resno zvezo. Razdres nekomu zakon in potem spoznas, da ta clovek ni taksen, kot se ti je kazal prej. In na koncu nihce iz trikotnika ni srecen. In bivsa je zanj vedno na prvem mestu, pa ce si se tako zatiskas oci. Govorim iz lastne izkusnje, ki jo ravno dajem skozi.
Pa pusti ga, naj gre nazaj bivši a ne. Kaj se splih grebete zenske za take sekrete.
caralevigne, 04.08.2023 ob 11:23
Verjemi, so bivše, močne ženske, ki imajo velik vpliv na moške, zato ker imajo otroka z njim. Moj bivši moški je bil npr. po več kot 20 letih odkar sta se razšla (ona je odšla z drugim, bogatejšim), še vedno pod njenim vplivom (ko mene ni bilo, je hodila k sinu v njegovo hišo, tam včasih ostala tudi dve, tri ure, pa zgleda da mu je marsikaj navrgla). Vmes ga je pustilo že kar ne kaj žensk (katera bo to prenašala), verjetno pa je bivša najbolj srečna, da je tako, ker … se je vtikala v to ali je uredil zadeve, da bo vse dedoval njegov sin in da zame ne bo trošil sinov denar. Tako je to … Moški, ki ne naredijo ostrega reza z bivšo, niso za v novo vezo, kaj šele, če gredo iz veze v vezo, kot tala avtoričin moški – nič koristen, nič vreden moški. Brez vrednot, kaj pomeni imeti rad žensko in svoje otroke, biti moški in oče v družini … Napisala sem trde besede, ampak resnične, žal. Na to temo so bili v zadnjem času kar tri posti in večina pride do zaključka: NE, če ne da novo žensko na prvo mesto. Lahko je tudi otrok na prvem, ampak če ni bivša tam nekje na 20. mestu – karikiram , potem samo pot pod noge.
@caravegline
bravo. Točno to. Če ne zna narediti ostrega reza z bivšo, samo stran !!! Stran. Videla na lastne oči, kako je bivša partnerka uničevala vsa nova razmerja in ga še vedno vrtela okoli prstov na rokah. Obup. In tako moški bi takoj šli v vezo z bivšo, čeprav sep tej videti niso mogli in niso mogli shajati . Ampak ko sta šla pa narazen, pa je ona boginja in mati otrok.
Anonimno982, 02.08.2023 ob 05:08
Kar je bilo je bilo, 01.08.2023 ob 23:43
To, da si se pentljala s poročenim ni prav, a ni prav delal on. Ker je bil on v vezi, je nekje našel jajca se ločil in zelo očitno si želi biti s tabo.
Sedaj meje svoji bivši lahko postavi le on, verjetno pa občuti krivdo in slabo vest, ker je varal, zato ji dovoli, da hodi po njem. Ti si tu koleterarna škoda jbg.
Pogovori se z njim, vprašaj če obžaluje, da je s tabo, ima krivdo, zakaj pusti bivši tako daleč itd. Kar je bilo je bilo, izbrisati se ne da, popravil je dejanje, ker ne vara več, če se je opravičil in priznal toliko bolje. Grešimo vsi, napake delamo vsi, tako se učimo in postajamo boljši.
Ti si njegova sedanjost in če si želi, da si njegova prihodnost je nujno, da postavi meje bivši in tebe počasi vpelje v družinsko življenje.
Ker bivša mu pusti, da vidi otroke-bolano. Nima kaj pustit, otroci so tudi njegovi, rabijo očeta, ki ima vso pravico do njih prav toliko, kot ona.
Bivša ne pusti, da si zraven- bolano. Nima kaj bivšemu možu govorit, kaj in kako naj živi svoje življenje. Drugače naj jo on začne zaklepati v hišo, ker če ji je to tako normalno. Pa bo videla le še otroke in ne bo imela nič od življenja.
Bivša je bivša. Sedanja je sedanja.
Trnova nima kaj spoznavati otroke. Pika.
In tukaj nima njen jebač kaj za govorit. Pika.
S tem daje slab zgled otrokom, da se je skurbal, mo znal rešiti lajfa z njegovo ženo.
Če bi bil dec na mestu, bi se potrudil in obdržal družino. Pika !!
Res je. Tanoca nima tu kaj iskati niti se vmešavati v otroke. Naj se ukvarja s svojo pizdo in pizdo ljubimca.
Otroke naj ne mede in pusti na miru, ker jim ni vzgled.
Joj joj, ko tole berem me kar zmrazi. Kar nekaj ločenih moških poznam ki so z bivšo ženo znali urediti odnos.srecujejo se na rojstnem dnevu otrok, zmenijo se glede varstva ampak to je tudi vse. Ne zanima jih ali ima bivša kakšnega novega. Taki imajo možnost vzpostaviti novo življenje z novo partnerko. Obstajajo pa tudi moški ki so take šleve, da ne znajo z bivšo nič urediti. V bistvu kljub temu da sta šla narazen, bi takoj pritekli nazaj. Bivša jim diligira vse , še vedno je najpomembnejša ženska , čeprav sta se skoraj pobila, ko sta bila skupaj. Zakaj sploh taki greste narazen? Jaz sem ločena, z bivšim možem sva se lepo zrelo zmenila, za otroke lepo oba skrbiva, on ima novo, jaz novega, ne zanima me kako živi, edino kar je nama skupno, je otrok. Tu se strinjam, da moški ki ne naredi ostrega reza z bivšo, ni zrel za vezo. To so moški copatki, šleve. Karakterno šibki in labilni.
Saj mu ne more … Samo moški ji laže, tako kot moški običajno lažejo.
Menim, da ta moški ni prepričan, če želi biti s teboj. Lahko je v igri več stvari. Mogoče tudi ta, da rešuje svoj odnos z bivšo in da bi rad prišel nazaj k njej. Tebe ima trenutno zaradi spolnosti in da ni sam.
Če bi človek resno mislil s teboj, bi bivši jasno postavil mejo. Kar je edino prav. Ker pa ji ne, to pove, da si za njega še vedno “ljubica”, ki jo bo verjetno odvrgel, ko se bodo stvari zasukale njemu v prid. Dobro preberi zadnji odstavek, ker je zelo resničen.
Pa ne zapletaj se z moškimi, ki so poročeni ali imajo otroke od prej. Te zgodbe so … spanje z ježom, verjemi.
Sodnica, 02.08.2023 ob 16:29
Anonimno599
Kar si skuhala to pojej. Ti si bila razlog, da je zapustil otroke in ženo. Ne vem kako so te vzgojili doma- razdiralka zakonov.
Kako to, da je samo ona to skuhala, a on pa ni nič pripomogel k temu ali kako?
Vedno znova me preseneča dejstvo, da so ljubice tiste, ki so vsega krive. Saj sta oba sodelovala, on je tudi prispeval svoj del. Verjetno že prej ni bil zakon popoln, pa je pač videl priložnost. Da ga je 5 let čakala, hm. Ima očitno neke nerazčiščene zadeve pri sebi. Moški pa tudi, 5 let je sedel na dveh stolih, tak človek ne more biti OK.
Če si ga ukradla drugi ženski se moraš zavedati, da nikoli ne bo cel tvoj. V očeh javnosti si saj veš kaj. Ni neka spretnost zavesti bedaka. Pravega moškega ti ne bi ratalo. In zdaj veš kaj imaš doma-varalico. Verjemi ne bo se spremenil.
Njuni otroci niso tvoji otroci. Tu nimaš nobene pravice vtikanja.
Amen, 05.08.2024 ob 15:12
Če si ga ukradla drugi ženski se moraš zavedati, da nikoli ne bo cel tvoj. V očeh javnosti si saj veš kaj. Ni neka spretnost zavesti bedaka. Pravega moškega ti ne bi ratalo. In zdaj veš kaj imaš doma-varalico. Verjemi ne bo se spremenil.
Njuni otroci niso tvoji otroci. Tu nimaš nobene pravice vtikanja.
V katerem stoletju pa živimo? Pa ljudje se kar krademo? Dajte no, koga briga s katero je sosedov Franci šel. Mogoče v očeh kakšnih tercialk, normalen se noben ne bo spuščal v to.
Sicer vzela moškega z hčerko, ko je bil z bivšo že narazen. Bila sem zelo dobra, ko je bilo treba hčerko prevzeti v vrtcu ali šoli… ob sobotah…
Vendar kljub temu so bile finte z strani bivše. Sem ae umaknila….
Danes kontaktov z hčerko ni…
Zato nasvet. Odidite na svoje, postavi se v prvo vrsto… ustvari si življenje, v katerem bos srečna… pa probaj tokrat z prosim moškim.
Kaj hudiča razmišljate ženske, da bo zapustil otroke in bo samo z vami, vedela si v kaj se spuščaš, vedela si da ima otroke in bivšo, vedela si da bo do konca življenja povezan z njo, zaradi otrok in kasneje vnukov, kaj hudiča imaš razmišljate?
Jaz imam podobno izkušnjo, imava otroke on je varal, ko sem izvedela sva šla narazen, odnosi so super po moji zaslugi, se razumeva, stike z otroki ima kadar želi, logično tudi otroci z njo, ker živita skupaj, ne nagajam, pustim da živijo kot jim paše, grejo kamor jim paše, še hvaležna sem ji, da jim kuha, ko so tam, otroke učim, da se ji zahvalijo, ko gredo domov… Ampak tu je ona zdaj ta, ki je ljubosumna in zganja sranja in njega vleče stran od otrok, res mi ni jasno kaj imate v glavi? Jaz ga niti za sekundo nisem želela nazaj, takega človeka ne rabim v svojem življenju, tako da ne razumem kaj pri hidiču te vleče k moškemu za katerega veš, da je varal, potem pa zganjaš ljubosumje, ker se druži z otroki???
Pusti mu otroke in čas z njimi, če tega ne moreš sprejeti, pojdi stran!
Forum je zaprt za komentiranje.