Moški z otrokoma iz prvega zakona
Spoznala moškega srednjih let. Z bivšo imata dva otroka. Ko sta bila še skupaj jo je prevaral z mano. To je trajalo nekaj let predno je ugotovila. Sedaj sva midva skupaj. Me pa moti, ker se do danes ni dobro dogovoril, kako in kaj naj bi potekali stiki. Bivša mu zelo nagaja, preprečuje stike otrok z mano. Dovoli mu, da je z njimi, ne dovoli pa, da sem tudi sama prisotna z njimi, kadar so na sprehodu, izletu.
Malo me skrbi, ker je postal zelo odtujen, saj se prepogosto slišita.
Starejši sin je že najstnik in problematičen glede vzgoje.
Mi katera lahko svetuje, kako naj ravnam, ker ne želim preveč pritiskati na njega.
Me pa moti njegov stik z bivšo.
Anonimno599, 16.07.2023 ob 22:22
Spoznala moškega srednjih let. Z bivšo imata dva otroka. Ko sta bila še skupaj jo je prevaral z mano. To je trajalo nekaj let predno je ugotovila. Sedaj sva midva skupaj. Me pa moti, ker se do danes ni dobro dogovoril, kako in kaj naj bi potekali stiki. Bivša mu zelo nagaja, preprečuje stike otrok z mano. Dovoli mu, da je z njimi, ne dovoli pa, da sem tudi sama prisotna z njimi, kadar so na sprehodu, izletu.
Malo me skrbi, ker je postal zelo odtujen, saj se prepogosto slišita.
Starejši sin je že najstnik in problematičen glede vzgoje.
Mi katera lahko svetuje, kako naj ravnam, ker ne želim preveč pritiskati na njega.
Me pa moti njegov stik z bivšo.
Če te prej ni motila in ovirala, da si se zapletla z njim, zakaj te pa sedaj?
verjetno ni on nek biser, ker je varal. Bi zaključil z bivšo in začel s tabo. To niso moški s katerimi se gradi zveza.
Oj, sem zelo v podobni situaciji, samo da v mojem primeru niti otrok nimata, da bi to lahko imela za izgovor. Se pa veliko slisita in jaz obolevam zaradi tega. Ne vem kako je pri tebi, zase pa vem, da hudo obzalujem, da sem se zapletla z njim. Saj ni slab clovek, ampak varanje nikoli ni dober temelj za resno zvezo. Razdres nekomu zakon in potem spoznas, da ta clovek ni taksen, kot se ti je kazal prej. In na koncu nihce iz trikotnika ni srecen. In bivsa je zanj vedno na prvem mestu, pa ce si se tako zatiskas oci. Govorim iz lastne izkusnje, ki jo ravno dajem skozi.
Veza z moškim,ki je bil istočasno v zvezi z dvema se pravi z bivšo in novo ,tukaj v 99ih % ne gre pričakovat happy end-a .Kako lahko sploh razmišljaš,da bo s tabo kar srečen samo zato,ker je šel stran od bivše ? Moj bivši storil enako ,seveda jaz nisem nagajala ali se vpletala ,čas je pokazal svoje … Kam rinete ženske naivne ???? Vsak normalen rabi čas ,da predela stvari in čustva ne pa na horuk iz ene v drugo zvezo .To se tako ne dela ne glede na vse obljube itd.Upam, da je to dobra lekcija za naprej .
To, da si se pentljala s poročenim ni prav, a ni prav delal on. Ker je bil on v vezi, je nekje našel jajca se ločil in zelo očitno si želi biti s tabo.
Sedaj meje svoji bivši lahko postavi le on, verjetno pa občuti krivdo in slabo vest, ker je varal, zato ji dovoli, da hodi po njem. Ti si tu koleterarna škoda jbg.
Pogovori se z njim, vprašaj če obžaluje, da je s tabo, ima krivdo, zakaj pusti bivši tako daleč itd. Kar je bilo je bilo, izbrisati se ne da, popravil je dejanje, ker ne vara več, če se je opravičil in priznal toliko bolje. Grešimo vsi, napake delamo vsi, tako se učimo in postajamo boljši.
Ti si njegova sedanjost in če si želi, da si njegova prihodnost je nujno, da postavi meje bivši in tebe počasi vpelje v družinsko življenje.
Ker bivša mu pusti, da vidi otroke-bolano. Nima kaj pustit, otroci so tudi njegovi, rabijo očeta, ki ima vso pravico do njih prav toliko, kot ona.
Bivša ne pusti, da si zraven- bolano. Nima kaj bivšemu možu govorit, kaj in kako naj živi svoje življenje. Drugače naj jo on začne zaklepati v hišo, ker če ji je to tako normalno. Pa bo videla le še otroke in ne bo imela nič od življenja.
Bivša je bivša. Sedanja je sedanja.
Kar je bilo je bilo, 01.08.2023 ob 23:43
To, da si se pentljala s poročenim ni prav, a ni prav delal on. Ker je bil on v vezi, je nekje našel jajca se ločil in zelo očitno si želi biti s tabo.
Sedaj meje svoji bivši lahko postavi le on, verjetno pa občuti krivdo in slabo vest, ker je varal, zato ji dovoli, da hodi po njem. Ti si tu koleterarna škoda jbg.
Pogovori se z njim, vprašaj če obžaluje, da je s tabo, ima krivdo, zakaj pusti bivši tako daleč itd. Kar je bilo je bilo, izbrisati se ne da, popravil je dejanje, ker ne vara več, če se je opravičil in priznal toliko bolje. Grešimo vsi, napake delamo vsi, tako se učimo in postajamo boljši.
Ti si njegova sedanjost in če si želi, da si njegova prihodnost je nujno, da postavi meje bivši in tebe počasi vpelje v družinsko življenje.
Ker bivša mu pusti, da vidi otroke-bolano. Nima kaj pustit, otroci so tudi njegovi, rabijo očeta, ki ima vso pravico do njih prav toliko, kot ona.
Bivša ne pusti, da si zraven- bolano. Nima kaj bivšemu možu govorit, kaj in kako naj živi svoje življenje. Drugače naj jo on začne zaklepati v hišo, ker če ji je to tako normalno. Pa bo videla le še otroke in ne bo imela nič od življenja.
Bivša je bivša. Sedanja je sedanja.
Trnova nima kaj spoznavati otroke. Pika.
In tukaj nima njen jebač kaj za govorit. Pika.
S tem daje slab zgled otrokom, da se je skurbal, mo znal rešiti lajfa z njegovo ženo.
Če bi bil dec na mestu, bi se potrudil in obdržal družino. Pika !!
Anonimno982, 02.08.2023 ob 05:08
Trnova nima kaj spoznavati otroke. Pika.
In tukaj nima njen jebač kaj za govorit. Pika.
S tem daje slab zgled otrokom, da se je skurbal, mo znal rešiti lajfa z njegovo ženo.
Če bi bil dec na mestu, bi se potrudil in obdržal družino. Pika !!
Ja zagrenjenke. Saj zato pa gredo, kdo vas bo gledal. Družina so otroci in sedanja, prebolite in si nehajte lastiti vse okoli sebe.
Prasice egoistične.
Ne pašem v nobeno kategorijo oseb v tem postu.
Vendar, ko gledam s strani ne razumem , da ljubice pričakujete, da vas bo prevarana ženska gledala z občudovanjem in šla z vami morda celo v deljeno skrbništvo njenih otrok z vami :).
Najbrž se zavedate, kaj ste v očeh okolice, širše družine nje in njega , vseh ,ki vedo, kako so stvari tekle.
On običajno itak vedno ostane lep in fajn, ve ste pa v očeh vseh navadne kurbe.
Tak je pač svet.
In ne trudite se urejati njunih zadev z otroki, stvar lahko samo poslabšate.
Btw , vklopite domišljijo in se postavite v njeno kožo. Nepristransko!
neverjetno, 02.08.2023 ob 07:35
Ne pašem v nobeno kategorijo oseb v tem postu.
Vendar, ko gledam s strani ne razumem , da ljubice pričakujete, da vas bo prevarana ženska gledala z občudovanjem in šla z vami morda celo v deljeno skrbništvo njenih otrok z vami :).
Najbrž se zavedate, kaj ste v očeh okolice, širše družine nje in njega , vseh ,ki vedo, kako so stvari tekle.
On običajno itak vedno ostane lep in fajn, ve ste pa v očeh vseh navadne kurbe.
Tak je pač svet.
In ne trudite se urejati njunih zadev z otroki, stvar lahko samo poslabšate.
Btw , vklopite domišljijo in se postavite v njeno kožo. Nepristransko!
Le zares zabiti osebki razmišljajo tako kot ti. Če je on lep, ona pa kurba je bila ona poročena in bi morala držati zvestobo njegovi ženi?
Ne pravim, da je prav kar sta storila, a ženska nima ničesar z ženo. Naj svoj gnev spravlja na moža. Le patetične žene se spravljajo nad ljubice.
In to je zelo nepristransko mišljene.
Kar je bilo je bilo, 02.08.2023 ob 07:28
Ja zagrenjenke. Saj zato pa gredo, kdo vas bo gledal. Družina so otroci in sedanja, prebolite in si nehajte lastiti vse okoli sebe.
Prasice egoistične.
TudI ti nisi biser.
Po pisanju sodeč tudi zagrenjen, zafrustriran in zaheban dec,po možnosti mamin sinko in zavržen ter neljubljen.
Poznam take zagrenjeni dece in način njihovega izražanja….
Tako da…bolje je brez vas.
Imaš mamico in naj te pedena spredaj, zadaj, itd?
Anonimno982, 03.08.2023 ob 08:12
TudI ti nisi biser.
Po pisanju sodeč tudi zagrenjen, zafrustriran in zaheban dec,po možnosti mamin sinko in zavržen ter neljubljen.
Poznam take zagrenjeni dece in način njihovega izražanja….
Tako da…bolje je brez vas.
Imaš mamico in naj te pedena spredaj, zadaj, itd?
Sem ženska, stilu pisanja se reče brez dlake na jeziku.
Mi pa ni čudno, da le take poznaš, isti ptiči skup letajo.
Forum je zaprt za komentiranje.