Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Moški z avanturami bežijo od odgovornosti”

“Moški z avanturami bežijo od odgovornosti”

Točno tako!

Jebenti, že z Lepolasko se strinjam…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj sploh lahko sodobna ženska ponudi modernemu moškemu? Dec za svoje potrebe lahko poskrbi prek interneta.

Vse, česar nima. Vseh tistih 90% manjkajočih elementov.

… flodrajo se pa babnice z odgovornimi partnerji fenomenalno f.u.kabilno

Nekdo ima navado reči: ne moreš imeti (vedno) prav in biti v zvezi. S čimer se strinjam. Dopustuti, da nekdo misli drugače in ne napadati njegovega prav, je umetnost. Pogovor zaradi pogovora zadostuje.

Tudi sam se sprašujem podobno…
Se mi a zdi da večina močnih žensk ne prenaša močnih moških, prezira pa šibke moške… In jih uporabi za kar so pač dobri. Eni za naredit otroke, nekateri pa še za to ne…[/quote]

Mah, spet si v zmoti. A močen moški je zate tak, da prenese marsikatero preizkušnjo v življenju, ali temperamenten moški? Z močnimi moškimi (karakterno, ne fizično) je težko, a vseeno je bolje, da je tako, kot kakšna mevža. Pri močnem tipu je sicer več možnosti za prepir, a po drugi strani tudi hitro razrešiš problem, če je iskren. Če ni iskren, pa lahko rata huda štala. Meni ženske, ki imajo moškega samo za naredit otroka, niso čisto pri pravi. Ubogi otroci, ki imajo take matere.[/quote]
Zame je močan nekdo , ki marsikaj prenese. Ampak… Recimo, da so stvari, pri katerih nočeta sklepat kompromisov. Ženska ima na izbiro, da se mu ukloni ali pa da spoka gre, moški isto. Ni šans , da sta dva enako močna v vezi brez prepiranja. In če se ti ne da prepirat….? JBG ostaneš sam. In je še najbolje tako.
Močan je tisti ki marsikaj prenese, kdor prenese vse je pa edino copata. Moška, ženska, nima veze. Šlapa.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Hja….zame je močan nekdo, ki mene v bistvu ne rabi, ampak je z mano zato, ker tako hoče.
In jaz z njim enako.

Mah, spet si v zmoti. A močen moški je zate tak, da prenese marsikatero preizkušnjo v življenju, ali temperamenten moški? Z močnimi moškimi (karakterno, ne fizično) je težko, a vseeno je bolje, da je tako, kot kakšna mevža. Pri močnem tipu je sicer več možnosti za prepir, a po drugi strani tudi hitro razrešiš problem, če je iskren. Če ni iskren, pa lahko rata huda štala. Meni ženske, ki imajo moškega samo za naredit otroka, niso čisto pri pravi. Ubogi otroci, ki imajo take matere.[/quote]
Zame je močan nekdo , ki marsikaj prenese. Ampak… Recimo, da so stvari, pri katerih nočeta sklepat kompromisov. Ženska ima na izbiro, da se mu ukloni ali pa da spoka gre, moški isto. Ni šans , da sta dva enako močna v vezi brez prepiranja. In če se ti ne da prepirat….? JBG ostaneš sam. In je še najbolje tako.
Močan je tisti ki marsikaj prenese, kdor prenese vse je pa edino copata. Moška, ženska, nima veze. Šlapa.[/quote]

če gre za neke res pomembe zadeve oz. življenjska vprašanja in se par v takih točkah ne strinja, je najbolje, da gresta narazen.. pri kakšnih malo manj perečih in pomembnih zadevah je pa vseeno, če vsak malo popusti.. oz enkrat en drugič drugi.. odvisno, kako takrat gledata na tisto stvar.. vsaj po mojih izkušnjah, se ženske več prilagajamo.. 🙂

Najprej naj povem, da se zame osebno moč ne meri s kapaciteto mišic. Bolj s tem, na kakšen način si sposoben medveda zabrisat čez smreko. 🙂 Medved je skupen problem, smreka pa tvoj ego. Način, kako to izvedeš, je vsakemu lasten in eni so mi blizu, drugi tuji.

A ko se (hipotetično) spoznavava in prvič trčiva ob nestrinjanje, je ključno, kako boš to dejstvo sprejel. Lahko se razpeniš (ti povem, da mi to ni prav in te neham poslušat), lahko ignoriraš (ti povem, da mi to ni prav in ti neham govoriti), a nič od tega še ne pomeni, da sva našla obema skupno in zato ustrezno rešitev. Sem pa pri teh stvareh naivno popustljiva: če najdeš zame pravi način, se pustim tudi prepričati in takrat mi postaneš drugače blizu. Zato, ker se zavedam, da imam tudi jaz svoje ‘muhe’. Vsekakor je pa fino, da sva v vitalnih, za nek odnos ključnih vrednotah, že vnaprej složna.

Takole, zelo na splošno. Podrobneje pa nima smisla razpredati.

Najprej naj povem, da se zame osebno moč ne meri s kapaciteto mišic. Bolj s tem, na kakšen način si sposoben medveda zabrisat čez smreko. 🙂 Medved je skupen problem, smreka pa tvoj ego. Način, kako to izvedeš, je vsakemu lasten in eni so mi blizu, drugi tuji.

A ko se (hipotetično) spoznavava in prvič trčiva ob nestrinjanje, je ključno, kako boš to dejstvo sprejel. Lahko se razpeniš (ti povem, da mi to ni prav in te neham poslušat), lahko ignoriraš (ti povem, da mi to ni prav in ti neham govoriti), a nič od tega še ne pomeni, da sva našla obema skupno in zato ustrezno rešitev. Sem pa pri teh stvareh naivno popustljiva: če najdeš zame pravi način, se pustim tudi prepričati in takrat mi postaneš drugače blizu. Zato, ker se zavedam, da imam tudi jaz svoje ‘muhe’. Vsekakor je pa fino, da sva v vitalnih, za nek odnos ključnih vrednotah, že vnaprej složna.

Takole, zelo na splošno. Podrobneje pa nima smisla razpredati.[/quote]

Kar ne morem verjet, da tudi nekdo inteligenten sem piše….

Kdo pa še meri moč z mišicami…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

tisti, ki radi v fitens hodijo 😀

Neeeee:-) Kje paaaa:-)

Močan je tisti ki marsikaj prenese, kdor prenese vse je pa edino copata. Moška, ženska, nima veze. Šlapa.[/quote]

wd40, pri tebi ugotavljam, a si res komplikator, ali pa se delaš komplikatorja….:))

Ti mešaš močan značaj z neugodnim značajem. Dva neugodna ne bosta skupaj zdržala, dva močna pa lahko.

Močan je tudi lahko neugoden:-))) Ja res, komplikator sem:-)) Mogoče sem pa samo zelo neugoden:-))))

Jah, ne smem nič proti tebi reči, tukaj te imajo ženske rade. Me bodo napadle. :))))

Zame je močna oseba tisti, ki zna v kočljivih situacijah odreagirati pametno, najbolj optimalno, premišljeno, razumsko s pridihom čustvene plati ipd. Takšna oseba ne vidi le sebe, ampak tudi druge. Močne osebe ne bo povozil prvi vetrič in ne bo blatila drugih z namenom, da bi se sama okoristila. Močna oseba izžareva znanje, moč in karizmo. To je čutiti na vsakem koraku, kar potrjuje tudi življenjski slog te osebe.

Jah, ne smem nič proti tebi reči, tukaj te imajo ženske rade. Me bodo napadle. :))))[/quote]
No tega ne verjamem. Pa tudi če. Kar napiši, mogoče mi bo pa koristilo…:-)

Jah, ne smem nič proti tebi reči, tukaj te imajo ženske rade. Me bodo napadle. :))))[/quote]
No tega ne verjamem. Pa tudi če. Kar napiši, mogoče mi bo pa koristilo…:-)[/quote]

Nimam ti kaj napisat. Če ne želiš nikogar ljubiti, je to tvoj izbor, nihče ti tu ne more pomagati. Če si srečnejši, ko si sam, je to tvoj izbor, in to je treba spoštovati.

Ok, hvala.

Takole, zelo na splošno. Podrobneje pa nima smisla razpredati.[/quote]
Ja, tako lepo se to bere. Škoda, da je le forum. 🙂
To pomeni, da so ti blizu pametni moški, ki znajo pametno argumentrati svoja mnenja in pričakovanja ?
Res pa je logično, da je konfliktov manj, če imata dva že v osnovi komplementarna pričakovanja in se tako že v osnovi dopolnjujeta.
Močan moški/ženska bo tudi trenutek, ko ni po njegovem, prenesel brez občutka ogroženosti in zamer. In da ob tem verjame, da je odločitev dobra ali najboljša za oba.

zdej pa MON!

Možki brez obveznosti…

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close