Moški v najlonkah
Lahko bi prodajali tudi pri nas najlonke za moške, kot jih v tujini. V tujini jih ponekod nosijo tudi moški na kratke hlače potem, ko je zunaj že nekoliko hladneje. Lahko bi jih tudi moški nosili zaradi praktičnosti in udobja, saj tudi moške pozimi zebe. Verjetno jih pa nekateri tudi pozimi oblečejo pod hlače. Saj gre le za kos oblačila ali nogavice
Jaz jih nosim, ko je prehodno obdobje naprimer sedaj. Ponavadi mrezaste. Navadne mi niso tako vsec. Pri mrezastih je mi je vsec obcurek, ko jih imam oblecene pa se kocine se man vidijo. Imam tudi kaksne samostojece. Vcasih jih oblecem tudi poleti z minicem in kaksno oprijeto majcko mogoce modrc. In nisem pedr..imam punco in se imam bol za crossdreser-ja
Poleti doma v hisi nosim praviloma zenske pajkice spodaj pa tangice.. V njih se pocutim zelo udobno ker te nic ne veze po nogah in se lahko normalno premikas.. Ko je bol mraz pa oblecem pajkice tudi za v sluzbo in ven..
L.p.
Osebno jih nosim že od otroštva, najprej seveda žabice, na najlonke sem prešel pri11 letih, ko sem ti tudi kupil prvi par. Od vekomaj imam totalno depilirano telo, saj sovražim dlake. In poleg najlonk, v katerih uživam , nosim tudi bodije. Takšne iz mešanice poliamida in bombaža.
Oblačila ne poznajo spola, tako kakor čustva in barve ne.
Nosite kar vam paše, družbeni spol si izberemo sami, če želimo temu prilagoditi še biološkega, danes ni problem.
Forum je zaprt za komentiranje.