Moški v najlonkah
Jaz sem imela bivsega, ki je imel kar prevec izrazit fetis na te najlonke…vse se je vrtelo okrog teh stunfov…Jih je nosil on, je zelel, da jih nosim jaz…ko sem imela oblecene kake res lustne najlonke, mu seveda ni bilo dovolj, mi je kazal, ko sva spancirala po mestu, kake nosijo druge, katere so mu vsec. Fetis skoraj do te mere, da mu je pri seksu potem skoraj nekaj vedno manjkalo, ker on ni imel oblecenih najlonk.
Tako da…ne recem, popestritev kdaj pa kdaj, fetisizem je pa drugo. Najlonke povsod, imel jih je po moje vec, kot sem jih jaz kadarkoli imela,vzorcke take in drugacne, samozadovoljevanje samo ob pogledu na dekleta v najlonkah,…. Zame je bilo to rahlo sick.
Tako da zame moski v najlonkah- no go. Sej vam privoscim kake neutralne crne pozimi, ker vem, da je same kavbolje pri fajn minusu tezko nosit, samo da se mi kak prikaze z kakimi mrezastimi ali rozasto vzorcastimi, se mi bi pa obrnilo.
In vprasanje, ki se mi poraja- kaj hudica vas tok rajca, ko mate oblecene najlonke?
Izgled? Ok, zenska z dobrimi nogami v najlonkah- meni zgleda seksi. Moski, naj bo ali fajn nabildan ali bolj suhcen- v najlonkah? Neee…
Obcutek? Jaz najlonke oblecem ali samo zato, ker pac mi je pozimi hladno ali morda pod krilo, spet zaradi izgleda. Pocutim se pa nic kaj boljse, ce jih imam oblecene. Ok, pac nimam fetisa. Samo me zanima, kaj je tisto, kar vas rajca, ko imate to obleceno?
Kdo lahko sodi kaj je normalno in kaj ne in kaj perverzno kaj spet ne!
NAj jih imata gor, če ju to vzburja!
Res meni malce nenavadno ampak sem odprta za take fetiše!
NA moment me spomni na Mel Gibsona v tistem filmu, ko se je sprelevil v žensko, da bi jih bolj razumel. Potem mu pa fen v kad pade in že bere misli.
JAz si nobenega svojega moškega ne predstavljam v najlonkah ampak nikoli ne veš! lp
MW
mače nič od tega…samo moški tako težko priznate svoje drugim čudne in ,,,fantazije.. ker ste pač moški in vaš ego….ne ne jaz si že nebi nataknil najlonk doma pa ženine modrce gor vlečete….ej nič slabega ne mislim…..[/quote]
Ne vem kaj je tolko zanimivega v teh ženinih modrcih…no, vem…takrat ko je na ženski, je dosti zanimivega notri…
Ma glej, če pašejo najlonke, naj bojo najlonke…če pa modrc pa naj bo modrc…sam da paše…če priznajo al pa ne…Sicer pa, kako naj pa človek kaj na glas pove, če se ga potem takoj na steber nabije pa zmerja…?
A ti upaš na glas povedat da si na skrivaj vrtaš po nosu pa da ga vsake tolko fejst spustiš? Ne, si ne upaš, ker bi te vsi zmerjali, pa vseeno to praktično vsi delajo… No, ti kar daj, sam da ti paše…
mače nič od tega…samo moški tako težko priznate svoje drugim čudne in ,,,fantazije.. ker ste pač moški in vaš ego….ne ne jaz si že nebi nataknil najlonk doma pa ženine modrce gor vlečete….ej nič slabega ne mislim…..[/quote]
Ne vem kaj je tolko zanimivega v teh ženinih modrcih…no, vem…takrat ko je na ženski, je dosti zanimivega notri…
Ma glej, če pašejo najlonke, naj bojo najlonke…če pa modrc pa naj bo modrc…sam da paše…če priznajo al pa ne…Sicer pa, kako naj pa človek kaj na glas pove, če se ga potem takoj na steber nabije pa zmerja…?
A ti upaš na glas povedat da si na skrivaj vrtaš po nosu pa da ga vsake tolko fejst spustiš? Ne, si ne upaš, ker bi te vsi zmerjali, pa vseeno to praktično vsi delajo… No, ti kar daj, sam da ti paše…[/quote]
hehehee…..ja znam ga spustit unga na glas pa unga tihomora, pa tut v nos si kdaj prst vtaknem sam me včasi noti motijo…
A ti upaš na glas povedat da si na skrivaj vrtaš po nosu pa da ga vsake tolko fejst spustiš? Ne, si ne upaš, ker bi te vsi zmerjali, pa vseeno to praktično vsi delajo… No, ti kar daj, sam da ti paše…[/quote]
hehehee…..ja znam ga spustit unga na glas pa unga tihomora, pa tut v nos si kdaj prst vtaknem sam me včasi noti motijo…[/quote]
A sam v nos si ga vtakneš, kam drugam pa ne?
hehehee…..ja znam ga spustit unga na glas pa unga tihomora, pa tut v nos si kdaj prst vtaknem sam me včasi noti motijo…[/quote]
A sam v nos si ga vtakneš, kam drugam pa ne?
Že davno nazaj smo najlonke (žabe) oblekli, ko smo šli v Opatijo na dirke s Ponyexpresom ali kakšno podobno prduljo, da nas ni zeblo v noge! Nekoč bi se nekje pred Ilirsko bistrici skoraj v tiča urezal, ker me je tiščalo na potrebo in sem na brzino kar s pipcem delal luknjo.
Če njima paše, da je med seksom on oblečen v najlonke, ja prav, zakaj bi mi rabli zdaj to obsojat ali pa se zgražat nad tem.
Pa ker včasih pač paše komu povedat, ne da bi te kdo postrani gledal, se z vso pravico izbere forum.
Pa pač, pri nekaterih so fetiši, pri drugih jih ni.
Se tudi časi odprtosti v seksu spreminjajo, pred mnogo leti so se vsi zgražali, če je samo kdo omenil oralni seks, kasneje ne daj da bi kdo omenil ali celo prakticiral analnega, britje žensk je postalo vsakdanje in dans celo kakšen moški reče “o ne nepobrite bejbike pa ne bom”, ob tem se pa nekaterim ženskam porodi želja, da bi se tudi moški malo popedenal spodaj, uh, kaj hujšega, “da bom potem kot kakšen peder”. Ja pa ni, a ne, po pravic povedano izpade prav dobro. Je pa na žalost število moških, ki so pripravljeni it s škarjicami ali klinco tudi tam spodaj, še vedno zelooo malo. A spet smo pri stvari okusa. In nekateri ostajajo v svojih okvirih (npr seks vedno za štirimi stenami), drugi se gredo kaj bolj avanturističnega, kdo se tudi posluži spolnih pripomočkov in oljčkov, torej zakaj si nebi kdo ponudil seks v najlonkah, če je seveda obema všeč in v tem uživata, seveda v okvirih, da to ni že obsedenost, kot je ena tu zapisala.
Forum je zaprt za komentiranje.