Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moški v najlonkah

Moški v najlonkah

Opažam, da je kar nekaj tem povezanih z najlonkami. Pa me zanima, koliko moških si je že poskusilo na skrivaj obleči najlonke?

Mojemu sem enkrat predlagala, nekaj se je kao upiral, zdaj ima pa že domišljijo. Zdaj nama je ful dober seks, ko sva oba v najlonkah. Včasih si narediva na pomembnih mestih luknjico ….
Nana

saj prav, da vama paše …

zame pač moški ne rabi majlonk. mi je brez bolj všeč. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nanay, pa imata vidva v glavah vse na pravem mestu ?

neswingica ne vem kaj je narobe, če moški obleče najlonke? Če njima to ustreza zakaj pa ne? Tudi to je fetiš.

Svašta s tvojim je očitno nekaj narobe.Moški v šnelfukarcah,ha,ha…pa to ni res:-))

Ja in kaj je s tem narobe?

Če ni po vajinem okusu, Ondi in neswingica, potem je pa že nekaj narobe z njima, ane? Če jima paše in uživata v tem, hvala bogu, da sta to odkrila.

Lepo bi se bilo zgražati še nad kakšno vajino navado, če bi si jo upala
odkriti tukaj na forumu med nami…saj jo imata, kajne?

dej, dej ondi. ti pa tolk zadrt!! :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jih tvoj nosi in pleše v njih pred teboj?

Sto ljudi sto okusov…Samo tale je pa bosa,da moški rad natakne ženske nogavice.Malo nenavadno kajne.Čudna nagnjenja,res.

ondi … kaj moj dela in kaj ne, ne bom.

če pa komu paše pa kar naj. mene nič ne moti. naj se imajo ljudje radi in naj uživajo kakor njim paše in ne kakor meni ali tebi.

Saj mene tudi ne briga kako se kdo oblači.Samo normalen moški si ne natika ženskih nogavic.Tak je pač napačno usmerjen in ima drugačna nagnjenja.

Naylonke na ženski bi me še mrtvega obudile.Na moškem pa je to neobičajno.

kar je neobičajno še ni nenormalno!! to si zapomni.

saj če sem prav razumela, tip ne nosi najlonk, razen za svojo gospo, za akcijo. in ?????????

moški še kaj drugega počne..če ga zna ženska prav pripravit..da ne rečem prepričat z obljubami…))))..:))))

kaj je mali….gledaš punčke..v poletnih oblekicah?

leta letijo - iščem stevardeso

Tukaj se čisto strinjam.

Drugačna nagnjenja in napačno usmerjen zaradi tega
ker mu paše dat nase najlonke? Lepo te prosim, Ondi!

A potem je tudi tista petina mošlih, ki nosijo tangice in tista polovica
moških, ki se brijejo po jajcih in veliko moških, ki se mažejo s kremami
prosti gubam – so najbrž vsi napačno usmerjeni, al kaj?

Če mu paše, mu pač paše. In zdej ker seksa v njih z žensko je pa gay? Dej pomisli še enkrat… Uf, homofobi…

če pa tip nosi samo zaradi nje..a je pol ona nenormalna ))))))

jutro srce

1. Predsodki pač, tisti ki mislijo, da najlonke niso za moške. Slovenci smo še konzervativen narod, in preteklo bo precej časa, pred bomo imeli takšne zadeve za samoumevne.
2. Na internetu sem našel priznano erotično stran, na kateri je možno kupit najlonke za moške. Torej?
3. Nanay je napisal, da ima najlonke na sebi le, kadar seksa s svojo drago. Tukaj ne vidim problema. Če ju to rajca, go for it.

Čak, čak, zdej te bo Ondi napadu! (((o;

Ondi zdej počiva, ker ženske ne nosijo najlonk, ker je vroče…
Pozimi je pa ves slinast, ko njihova tajnica paradira v samostoječkah….

Ondi, kam pa daš tiste samostoječke, ko njo slečeš? Mal si jih na tiča navij, boš videl, bo rajcalo….al naj te ona zveže z njimi;)

Dejmo mal prevetrit misjonarja, ne sam lizanje prstkov (izključno ženskih, nalakiranih in lepo urejenih)—poliži ji še anus, natakni si najlonke…go go Ondi, go!:)))))-bo čist divja, se je ne boš več znebil:P

Dej nehi, sej ga bo še kap, reveža, v tej poletni vročini…

kaki si ti v najlonkah?

njamsi?

🙂

Ne vem kaj je narobe, če moški nosimo najlonke. Jaz jih že nosim od malega. V glavnem nosim ženske modele, ki nimajo izrazito ženskega vzorca včasih pa si kupim moške sam ni nobene razlike razen v ceni.
Sicer bi verjetno kupoval samo moške modele, če bi se dobile v naših trgovinah.
Poglejte si moške modele in se prepričajte sami: http://www.comfilon.com/

Lepo va spozdravljam

emmmmmmmm…. a ne morete dojet d on sam seb ne zgleda ql v najlonkah ampak rad zabava svojo beibo…in pol pač pri sexu bl uživata… če ste pa ostali tko zamorjeni d ne morte sprejet ljudi takšnih kot so je pa z vami neki narobe…
js sicer tega ne bi delala s svojim tipom (imava drugačen fetiš 🙂 ) če pa njima tko paše zakaj pa ne? 🙂

Grdo in nerodno zgleda en kosmat dedec v ženskih oblačilih. Taki navadno nimajo samo tega fetiša, govorim iz izkušenj, ampak je vmes še kaj bolnejšega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close