Moški v najlonkah
Opažam, da je kar nekaj tem povezanih z najlonkami. Pa me zanima, koliko moških si je že poskusilo na skrivaj obleči najlonke?
Mojemu sem enkrat predlagala, nekaj se je kao upiral, zdaj ima pa že domišljijo. Zdaj nama je ful dober seks, ko sva oba v najlonkah. Včasih si narediva na pomembnih mestih luknjico ….
Nana
Ja in kaj je s tem narobe?
Če ni po vajinem okusu, Ondi in neswingica, potem je pa že nekaj narobe z njima, ane? Če jima paše in uživata v tem, hvala bogu, da sta to odkrila.
Lepo bi se bilo zgražati še nad kakšno vajino navado, če bi si jo upala
odkriti tukaj na forumu med nami…saj jo imata, kajne?
ondi … kaj moj dela in kaj ne, ne bom.
če pa komu paše pa kar naj. mene nič ne moti. naj se imajo ljudje radi in naj uživajo kakor njim paše in ne kakor meni ali tebi.
kar je neobičajno še ni nenormalno!! to si zapomni.
saj če sem prav razumela, tip ne nosi najlonk, razen za svojo gospo, za akcijo. in ?????????
Tukaj se čisto strinjam.
Drugačna nagnjenja in napačno usmerjen zaradi tega
ker mu paše dat nase najlonke? Lepo te prosim, Ondi!
A potem je tudi tista petina mošlih, ki nosijo tangice in tista polovica
moških, ki se brijejo po jajcih in veliko moških, ki se mažejo s kremami
prosti gubam – so najbrž vsi napačno usmerjeni, al kaj?
Če mu paše, mu pač paše. In zdej ker seksa v njih z žensko je pa gay? Dej pomisli še enkrat… Uf, homofobi…
1. Predsodki pač, tisti ki mislijo, da najlonke niso za moške. Slovenci smo še konzervativen narod, in preteklo bo precej časa, pred bomo imeli takšne zadeve za samoumevne.
2. Na internetu sem našel priznano erotično stran, na kateri je možno kupit najlonke za moške. Torej?
3. Nanay je napisal, da ima najlonke na sebi le, kadar seksa s svojo drago. Tukaj ne vidim problema. Če ju to rajca, go for it.
Ondi zdej počiva, ker ženske ne nosijo najlonk, ker je vroče…
Pozimi je pa ves slinast, ko njihova tajnica paradira v samostoječkah….
Ondi, kam pa daš tiste samostoječke, ko njo slečeš? Mal si jih na tiča navij, boš videl, bo rajcalo….al naj te ona zveže z njimi;)
Dejmo mal prevetrit misjonarja, ne sam lizanje prstkov (izključno ženskih, nalakiranih in lepo urejenih)—poliži ji še anus, natakni si najlonke…go go Ondi, go!:)))))-bo čist divja, se je ne boš več znebil:P
Ne vem kaj je narobe, če moški nosimo najlonke. Jaz jih že nosim od malega. V glavnem nosim ženske modele, ki nimajo izrazito ženskega vzorca včasih pa si kupim moške sam ni nobene razlike razen v ceni.
Sicer bi verjetno kupoval samo moške modele, če bi se dobile v naših trgovinah.
Poglejte si moške modele in se prepričajte sami: http://www.comfilon.com/
Lepo va spozdravljam
emmmmmmmm…. a ne morete dojet d on sam seb ne zgleda ql v najlonkah ampak rad zabava svojo beibo…in pol pač pri sexu bl uživata… če ste pa ostali tko zamorjeni d ne morte sprejet ljudi takšnih kot so je pa z vami neki narobe…
js sicer tega ne bi delala s svojim tipom (imava drugačen fetiš 🙂 ) če pa njima tko paše zakaj pa ne? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.