Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški striptiz

moški striptiz

Rabim moškega striptizerja za dekliščino, če ga kdo pozna bi prosila za telefonsko!

LP A

Preizkušen na delkiščini in že dokaj znan!

Ricky – dance manager

gsm 041/602-392

Pa prijetno zabavo!

lp

Fuj, on je tk ogaben! Pa ona dva tud, Adam (De Angelo…) pa on drug… včasih je bil Adam prav za pogledat, zdej pa ne vem, a tist žele na njegovih laseh, al kaj- fuj, odbijajoče v glavnem…

http://www.striptiz.info/

Tega sem jaz vidla, pa je zelo vredu-mu slike mal škodo delajo, ker v živo bolš zgleda. Pa dobr show je naredil, brez kakšnih bednih cenenih for. Stal je pa 25000 Sit. Lp

Jst Robija drgac poznam in vem da se ful trudi furat ta biznis. Zdej, show ne vem kasn on nardi ker njega pac nism nikol gledou, vem pa da bejbe njegove so zakon. Vse skupi je pa zel oprofesionalno in dobro izvedeno.

Ja moram priznat, plesal je na moji dekliščini in je bil fenomenalen. Full se potrudi, res je profesionalno in ni ker neki, pa še pride na drugi konec Slovenije. Tako da svaka mu čast. Res pa je, da smos e me tud full vživele.

braaaavo. sem se ravno hotla mal zbruhat nad Rikijem, pa si me prehitela. kok je to ena tema od osebe. jaz zelo zelo zelo težko tako negativno skritiziram kogar koli. ampak sem imela parkrat priložnost sodelovat z rikijem preko nekih projektov, pa moram priznat, da če je kdo čudak…

sem si pošteno ogledala stran. njega in dekleta. žal mi je, ampak če bi mani kaj takega pred nos pripeljali bi bila hudo razočarana. rada vidm dobro telo v dobrem muvingu, ampak tole pa je res pod nivojem.

Jaz sem bila pa full presenečena, res pa je, da je v živo še boljši, mislim, da ne bi mogle najdet boljšega kot pa Robija.

… kure so spet falile svoj kurnik. Mislm, ejga, tumač!

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Kliči 041 377 274, umetniško ime Marcus, je ful dober tip, body ok, prijazen, normalen in ni prostaški. Ne bo ti žal.

O.K., sprejmem opcijo, da mu je nastop v živo in v muvingu bolj pisan na kožo. na fotkah pa mi ne deluje prav nič možato. je pa verjetno, da je dober v svojem poslu. mogoče bi mu moral kdo svetovat kakega drugega fotografa in oblikovalca homepagea.

MOŠKI STRIPTIZ ,
Moški striptiz samozadovoljevaljni show ,
Moški striptiz lutka show.
Na Dekliščinah , Rojstnih dnevih , Žurkah , Motozborih,ki vam ga odmiga
živahni striptizer Miki do konca.
Ženskicam je dovoljeno čisto vse,kar si poželijo.
To bo zelo vroče,da vas premami v skušnjavo in pregrehe ter boste
hotele še,še,še.

Je zanimiv program Show z Baklo,Show z Bananami in z Smetano,Mazanje z Oljem,
Polivanje z Vodo ali z Šampanjcem. ( če je primeren prostor.)
Nastop v različnih oblekah ( uniformah ).

Možno je tudi še kaj več,da doživite vrhunec extaze.
Lahko tudi program sexa v živo moški + ženska.
Moška strežba v tangicah.
V Lokalih , Diskotekah , Pabih , Hotelu in pri vas Doma.

KJER KOLI PO SLOVENIJI ALI V TUJINI

Društvo “HOT MIKI”

+386(0)41/396-941 MIKI

drustvo.hotmiki@gmail.com

http://www.drustvo-hotmiki.jimdo.com

Lep pozdrav Miki

Najboljsi striper je Salome. Ima velik trebuh in veliko rit!

bila na sex sejmu v celju 2 leti nazaj in vidla kar nekaj moških striptizov pa je bil en bl kr neki k drug, nevem no najprej morš met kaj za pokazat da sploh lahko plešeš. vsak ma svoj okus. men so vasi zgoraj našteti kr neki

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close