Moški sodobni imajo vse krajše in tanjše penise!
zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 14:07
Meritve testosterona kažejo na upad po drugi vojni. Za dolžino penisa je pomemben testoteron samo v puberteti ,zgleda da le deloma ,ker vseeno kot kažejo študije je rast v zadnjih desetletjih ,pa tudi sami ljudje smo nekaj višji.Zanimivo ,že ko moški postane oče ,skrbi za gospodinjstvo se mu zniža tesosteron.Moderno prehranjevanje ,fizično delo bi se dalo nadomestit z športom.V kontracepcjiske hormone v vodi ne verjamem ,si pa nižaš testosteron tudi z pitjem pive .Tudi visenje na računalnikih ,način življenja vpliva na to.Je pa tko ,povprečna dolžina je taka kot je, dobrih 13 cm cca eu ,tudi Bosanci in Srbi…tko je ,tudi lepih ljudi je malo ,pa dobro stoječih tudi ,taka so povprečja .Problem je že velik upad testosterona pri 40 letnikih,tako ,da so še tisti majhni neuporabni.
in kaj imaš od tega testosterona? saj to pomeni samo klanje? koliko visokotestosteronskih moških je bilo pobitih v drugi svetovni vojni ravno zaradi tega, ker so imeli možgane v jajcih? kakšen znaten napredek človeštva je od druge sv. vojne dalje, ko se moških ne trenira več samo v klavce? pa tudi človeštvo se je v tem času blazno razmnožilo, tako da te pravljice o izginjajočih moških so zgolj tolažba za polopice.
Naj moški, 13.08.2025 ob 14:05
Navajo, 13.08.2025 ob 13:55
BTW
Ste opazili, da ni skorajda nikomur niti najmanjša prepreka sramotiti moške in to s popolnoma neresničnimi navedbami.
Obratno se ženskam in belim vitezom na monu popolnoma zmeša ob (premnogih) resničnih negativnih dejstvih o ženskah in vsi skupaj krulijo o incelih, ”kdo je pa tebe prizadel”, ”te mama ni imela rada” in napadajo s podobnimi sramotilnimi taktikami. Resnice se boje kot hudič križa in kot vampir smrdljivega gnilega česna.
Kako bi monovke histerično ponorele, če bi kdo navedel kako lažno negativno stvar o ženskah. In pa beli vitezki hahahahahah, ti so še bolj patetični.
Eeeeee dvojni standardi v enakopravnem svetu hahahahhaah…
Katero resnico pa, Navajo?
Pa kaj si to zaene mimoze šel zagovarjat? Tapravi dec se ravno požvižga na neke anonimne zajebancije, ker ve za sebe, če mu je dovolj velik ali ne.
Sekirajo se pa tisti, ki se v zapisu najdejo. Teh pa ni škoda, veš. Zakompleksan folk je ena sama gnjavaža, nikoli nič od nič. Itak so pa najbolj ogabni oni, ki mislijo, da je njihov kurac glavni kapital. Taki idiot bi pa lahko celi bil kzrac, pa bi bil premali.
Koga tu pravzaprav probaš zagovarjat ti? Če sploh koga. Ali ti je bolj poanta samo ženskam na napake kazat?
Daj se že enkrat jedrnato izjasni ali pa nehaj
Naj moški…
Beri brez vpletanja lastnih čustev… Beri napisano in logično razmišljaj…
Recimo so mone nenehno krulile kako ”moški zapusti žensko” pa sem naši krejzi Dejzi pokazal, da 69-84% (odvisno od države) zahtevkov za ločitev vložijo ženske in navedejo kot razlog naveličanost, nezmožnost komunikacije in denarne težave, mone pa so krulile, da je razlog varanje.
Recimo, so mone krulile o tem kako so ”samorhanilke” dobre mame, pa sem jim pokazal, da so samohranilke tiste, ki proizvajajo neuravnovešene kriminalce in bodoče prostitutke ter narkomane in narkomanke. Otroci, ki odraščajo samo z očetom pa imajo podoben življenski izplen kot otroci kjer sta starša skupaj.
In še in še in še…
Potem ti tuliš kako ”pravi dec” ve zase… Pravi tipi smo tisti, ki poznamo in upamo resnico povedati naglas. Prav zaradi tega, ker je večina moških tiho se dogaja propad morale in ”zahodne civilizacije” nasploh. Prav moško sramotenje delibnih moških in podivjanih ter razuzdanih žensk je bilo tisto kar je nekoč ohranjalo stabilno in funkcionalno družbo. Ti pa s tem komentarjem med vrsticami praviš le tisto kar so te naučili; bodi tiho, skloni glavo, brigaj se zase in boš boljše prišel/šla skozi življenje.
Ženska ne more nikoli govoriti kaj pomeni biti ”pravi dec”, ker je mentalno sposobna izajati le iz svojega zornega kota i.e. 98% žensk ni sposobno empatije oz. videti situacijo skozi oči moškega, ker imajo lažje življenje saj so celo življenje tretirane kot princeske, moških pa od malega nihče ne povoha dokler v srednjih letih ne naredijo nekaj iz sebe. Biološko miopično bitje pač nima kapacitete empatije ampak le sposobnost simpatizirati s trpljenjem nekoga (oh kako žalostno, če knee grovsi trpijo zaradi lastne nesposobnosti, ja ja vsega so kolektivno krivi belci, čeprav so multinacionalke, ki zastrupljajo vodo v Afriki v lasti bezrodnih kozmopolitov).
Ne zagovarjan nikogar, le obelodanjam neprijetna dejstva oz. resnico, ki jo zaradi šibkosti mnogih moških in popolni psihotični miopičnosti mnogih ”modernih žensk” večina ne želi/zmore slišati.
Kaj ni fajna raznolikost mnenj??? Zakaj vse ženske krulijo kako želijo raznoliko družbo, če pa ponorijo, ko slišijo mnenje, ki se ne sklada s propagando, ki nam jo vsiljujejo. Kaj šele, ko slišijo dejstva in resnico.
Kaj sedaj, moramo vsi imeti enako mnenje in so dejstva prepovedana zaradi čustev??? Zakaj je resnica sovražni govor in ljudje takoj napadejo tistega, ki jo pove??? Kje je sedaj raznolikost in svoboda govora???
In pa dvojna merila; rules for thee but noot for me. Če ste ženske samostojne in neodvisne (od moških) aka sebične (biološko) boste morale sprejeti tudi neprijetna dejstva samostojnosti. T.j. odgovornost za svoja dejanja in enak tretma. Aaaaa ne ne ne, ve bi gentlemane ko vam paše in bi bile maskulizirane boss bejbe, ko vam paše.
Ali kaj bolje razumeš???
lepa brenda, 13.08.2025 ob 14:35
in kaj imaš od tega testosterona? saj to pomeni samo klanje? koliko visokotestosteronskih moških je bilo pobitih v drugi svetovni vojni ravno zaradi tega, ker so imeli možgane v jajcih? kakšen znaten napredek človeštva je od druge sv. vojne dalje, ko se moških ne trenira več samo v klavce? pa tudi človeštvo se je v tem času blazno razmnožilo, tako da te pravljice o izginjajočih moških so zgolj tolažba za polopice.
lepa brenda ,vprašanje kdo je klal, lahko brezjajčniki ,testosteron je ful pomemben za zdravje kosti in ožilja ,tudi ženska ga mora imet nekaj ,da ima libido ,le mali del…
pravi moški, 13.08.2025 ob 14:16
Deklica za oženit, 13.08.2025 ob 09:57
Anonimno 8552, 13.08.2025 ob 09:50
Deklica za oženit, 13.08.2025 ob 09:41
A to je torej skrivnost jamranja o poporodnih proporcih ženskih vagin? ?????
Marička, ste resno rabili dvajset let, da pogruntate, kar ženske vemo že stoletja? Ne nehajo vas preganjat dolžine in debeline, od pradedkov dalje se ukvarjate s tem, kar vam binglja med nogami, a zdaj ste se pa končno naučili meriti s šublerom, pa ste le ugotovili, da imate male pimpije? ??????
Res ste si revčki.
Slovenci moji vrli, čisto dovolj vam je zrastlo, da zadovoljite… sebe. Če niti tega ne znate, vam pa težko pomagamo, čeprav bi rade volje. Za nas se ne sekirajte, se znamo porihtat. Nam itak pride v glavi, ne med nogami. Vse štima.
Pač pa ne nasedajte južnim bratom, ki si hočejo delat reklamo z nekimi batinami. Nič ni na tem, povem iz prve roke. Do amena neuporabni, samo piar in nič drugega.
Vi nam samo kaj lepega prišepnite, nas lepo k sebi stisnite in ste zmagali. Ostalo prepustite nam.
Kar korajžno!
Iščeš moškega za redna srečanja, razmerje…?
? ne, samo motiviram vas malo, ker mi je blazno sitno cele dneve javkanje poslušat. Vsem nam je lepše med zadovoljnimi ljudmi, ne pa med čmigami.
Lepo glavo pokonci, ramena poravnat, trebuh noter potegnit, pa da vidiš, kako hlače čisto bolj polne zgledajo! ?
tko da mi ne preostane drugega kot samo inciativa na kako lepo vitko na spletu ali poleti na plaži na daljavo. sam kaj ko je na 100 punc samo ena lepa vitka, ki skrbi zase, no ali pa dve.
deklica za oženit tko samokritično, v katero kategorijo ti spadaš.
Kuham doma pridelano hrano, razen tedkih izjem. Včasih vseeno kupim kakega purana, to nimamo doma. Pa včasih gremo ven jest, ko je kaj za proslavit.
Ti presodi, kam spadam- imam 172 cm in 61 kg, pa kar nekaj mišic.
Samo eno težavo, ki se je ne da rešit: stara sem toliko, kot tehtam ? pa nekaj celulita mi pripada pri teh letih.
zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 14:42
lepa brenda ,vprašanje kdo je klal, lahko brezjajčniki ,testosteron je ful pomemben za zdravje kosti in ožilja ,tudi ženska ga mora imet nekaj ,da ima libido ,le mali del…
očitno ga je še zmeraj dovolj, glede na to, da se je povprečna življenjska doba po drugi svetovni vojni povsod povečala, ponekod tudi za več kot 20 let.
Veliki klitorisi, 13.08.2025 ob 14:52
To se tudi jaz sprašujem kaj povzroča velike klitorise pri ženskah.Sem erotični maser in bolj mlade ženske ko so,večje klitorise imajo.Zadnjič je bila ena pri meni s klitorisom sigurno velik 3 cm.To je navgražno.
a je imela večjega kot je tvoj hahaha? hec pri teh teorijah zarote je, a iste snovi, ki moškim menda manjšajo penise, hkrati pri ženskah povzročijo za klitorisi rastejo. oz po domače povedano, xyva snov, ki moškim zmanjšuje testosteron, ga pri ženskah povečuje. Samo še niso pogruntali, kako ta snov ve, katerega spola je kdo. Tako kot termoska ve, kdaj je poletje in kdaj zima.
Deklica za oženit, 13.08.2025 ob 14:44
Kuham doma pridelano hrano, razen tedkih izjem. Včasih vseeno kupim kakega purana, to nimamo doma. Pa včasih gremo ven jest, ko je kaj za proslavit.
Ti presodi, kam spadam- imam 172 cm in 61 kg, pa kar nekaj mišic.
Samo eno težavo, ki se je ne da rešit: stara sem toliko, kot tehtam ? pa nekaj celulita mi pripada pri teh letih.
hi ,hi ,hi ,pa sej pišeš da si za oženit …bo nekaj na tem ,proč od hitre hrane in energjiskih pijač,samo vosa ,ok kozarec belega ,to ja ….
Navajo, 13.08.2025 ob 14:38
Naj moški…
Beri brez vpletanja lastnih čustev… Beri napisano in logično razmišljaj…
Recimo so mone nenehno krulile kako ”moški zapusti žensko” pa sem naši krejzi Dejzi pokazal, da 69-84% (odvisno od države) zahtevkov za ločitev vložijo ženske in navedejo kot razlog naveličanost, nezmožnost komunikacije in denarne težave, mone pa so krulile, da je razlog varanje.
Recimo, so mone krulile o tem kako so ”samorhanilke” dobre mame, pa sem jim pokazal, da so samohranilke tiste, ki proizvajajo neuravnovešene kriminalce in bodoče prostitutke ter narkomane in narkomanke. Otroci, ki odraščajo samo z očetom pa imajo podoben življenski izplen kot otroci kjer sta starša skupaj.
In še in še in še…
Potem ti tuliš kako ”pravi dec” ve zase… Pravi tipi smo tisti, ki poznamo in upamo resnico povedati naglas. Prav zaradi tega, ker je večina moških tiho se dogaja propad morale in ”zahodne civilizacije” nasploh. Prav moško sramotenje delibnih moških in podivjanih ter razuzdanih žensk je bilo tisto kar je nekoč ohranjalo stabilno in funkcionalno družbo. Ti pa s tem komentarjem med vrsticami praviš le tisto kar so te naučili; bodi tiho, skloni glavo, brigaj se zase in boš boljše prišel/šla skozi življenje.
Ženska ne more nikoli govoriti kaj pomeni biti ”pravi dec”, ker je mentalno sposobna izajati le iz svojega zornega kota i.e. 98% žensk ni sposobno empatije oz. videti situacijo skozi oči moškega, ker imajo lažje življenje saj so celo življenje tretirane kot princeske, moških pa od malega nihče ne povoha dokler v srednjih letih ne naredijo nekaj iz sebe. Biološko miopično bitje pač nima kapacitete empatije ampak le sposobnost simpatizirati s trpljenjem nekoga (oh kako žalostno, če knee grovsi trpijo zaradi lastne nesposobnosti, ja ja vsega so kolektivno krivi belci, čeprav so multinacionalke, ki zastrupljajo vodo v Afriki v lasti bezrodnih kozmopolitov).
Ne zagovarjan nikogar, le obelodanjam neprijetna dejstva oz. resnico, ki jo zaradi šibkosti mnogih moških in popolni psihotični miopičnosti mnogih ”modernih žensk” večina ne želi/zmore slišati.
Kaj ni fajna raznolikost mnenj??? Zakaj vse ženske krulijo kako želijo raznoliko družbo, če pa ponorijo, ko slišijo mnenje, ki se ne sklada s propagando, ki nam jo vsiljujejo. Kaj šele, ko slišijo dejstva in resnico.
Kaj sedaj, moramo vsi imeti enako mnenje in so dejstva prepovedana zaradi čustev??? Zakaj je resnica sovražni govor in ljudje takoj napadejo tistega, ki jo pove??? Kje je sedaj raznolikost in svoboda govora???
In pa dvojna merila; rules for thee but noot for me. Če ste ženske samostojne in neodvisne (od moških) aka sebične (biološko) boste morale sprejeti tudi neprijetna dejstva samostojnosti. T.j. odgovornost za svoja dejanja in enak tretma. Aaaaa ne ne ne, ve bi gentlemane ko vam paše in bi bile maskulizirane boss bejbe, ko vam paše.
Ali kaj bolje razumeš???
Se globoko strinjam, da pravi dec naravnost in jasno pove, kar misli. Bi pa tu dodala, da pri tem zagovarja SVOJE mnenje, ne citatov nekoga, četudi podobno mislečega.
Statistika o vloženih ločitvah ne navaja razlogov. Si pomislil, da se moški NOČEJO ločit, pa ne zato, ker bi bili zadovoljni z zakonom, ampak zaradi neodločnosti, komoditete in -bodimo pošteni-ker jim je čisto fajn po svoje pesniti v zakonu in jih ne zanima, da pri tem ustvarjajo za ženo neprimerne pogoje preživetja.
Samohranilke -čisto isti delež jih je dobrih/slabih mater, kot med poročenimi. Ali pa je boljša tista poročena, ki gleda proč, ko njen pijani soprog maltretira otroke?
O mentalnih sposobnostih ne bova, kakor tudi ne o pristnosti in globini čustev. Oba spola premoreta čiste debile in oba spola genije. Pri obeh spolih imaš čustvene invalide enako številno zastopane in med obojimi je večina takih, ki jim solze pritečejo le, kadar se sebi smilijo, med obojimi najdeš tudi take, ki so normalno dovzetni za čutenje in doživljanje cele palete čustev od radosti do obupa.
Na propagando se palita oba spola čisto enakovredno. Babe pač na kozmopolitan kvaziznanost, moški pa na medsebojno modrovanje in kake youtube junake. Zrel človek ima svoje mnenje, vrednote in cilje, nezreli pa se pač učijo od koderkoli. Tudi pred internetom je bilo tako.
Samostojne ženske smo mnoge ZARES samostojne in to popolnoma, verjemi mi. Pač pa nam očitate, da smo možače in vam gremo na živce, ker posegamo v “vaša” področja. To je čista traparija. A naj potem vsak moški, ki zna sam pralni stroj vklopit in kosilo skuhat, velja za poženščenega? To pa ne, a ne? So pa seveda vmes take, ki samo mislijo in govorijo, da so samostojne (moški čisto isto!!!), ampak teh res ni treba mešati v analizo družbe. Od nekdaj je obstajal tudi socialni poden, h kateremu spada tudi prazna glava.
Na te se res ne sklicuj. Vzami povprečno žensko in povprečnega moškega, ne pa da med ženskami iščeš primere totalnih revic, med moškimi pa tiste iz zgornje polovice povprečja. Bodimo korektni, če že debatiramo. Sicer boš spet trdil, da se z ženskami ne moreš pogovarjat.
Različnost mnenj zame pomeni gonilo napredka in je kul. Ko je debata konstruktivna, seveda. Ostalo je pa konflikt, ki vodi v razdor in je trapast.
Naj moški…
O joj joj, še eno dekle/ženska, ki popolnoma fali poanto in ne razume dejstvev ter empirično resnico označi kot ”mnenje” (in to mnenje nekoga drugega). Ne le, da poznam fakte realnosti, tudi same osebne izkušnje z ženskami potrjujejo te fakte.
Ženske preprosto ne zmorete sprejeti faktov in jih venomer, ko vam ne pašejo označite za ”mnenje”, ker s tem podzavestno diskreditirate govorca faktov in to počno skorajda vse ženske ne glede na nivo inteligence in izobrazbe. Gre za biološko reakcijo, ki izvira iz aktivacij določenih centrov v možganih ob soočenju z resnico, ki je kontradiktorna vcepljeni propagandi t.j. kognitivna disonanca. Enako počno beli vitezi in soy boyčki, ki ščitijo vaš delulu način raznišljanja katerega namen je izogibanje realnosti v upanju, da se bodo na ta način prikupili kakšni in ji zlezli v hlačke.
Ne da se mi. Fakti ti manjkajo in si pač še ena moderna feministka. Glej, popila si propagando, ki sem jo že neštetokrat razložil ter razčlenil tu na forumu. Razumen, da nisi informirana o teh stvareh, zato te fantazije kako je enako pri obeh spolih, klasično feministično vcepljeno prepričanje (pri ”slabih” stvareh sta oba spola enaka), klasična taktika izogibanja faktom. Uffffff glava me boli, kako velika večina nima pojma o dejstvih in vedno iste taktike, ajoj.
Ne zavedaš se kolikokrat sem dobil enak povraten odziv od drugih, to je tisti program, ki ga ima večina vcepljenega. Ampak razumem zakaj je tako, je pač lažje.
Kako misliš, da sem navkljub tvojemu ”nicku” nemudoma vedel, da si ženska???
Nič narobe s tem, si del večine aka ”normalnih”.
Grem zaključit s šihtom in pičim na drink. Mudi se mi.
Lep dan.
robi9, 13.08.2025 ob 09:32
Da iz otroka nastane moški, ni dovolj le to, da se otrok rodi kot moški spol.
Dokazano je, da na nivo testosterona vpliva prav tako način življenja. Nivo testosterona dvigujejo moška, fizična dela in moška vzgoja. Da otrok že od majhnega opravlja fizična dela, da krepi mišice in se oblikuje v pravega moškega.
Iz otroka, ki je rasel ob zmešani feministki, lažni samohranilki, ki je otroka zavijala v vato, ga ščitila pred moško energijo, ne more nastati moški. Iz tega nastane le neko poženščeno copatarsko bitje.
Zmešane babnice so vsiljen feminizem pograbile kot tople žemljice, uničevale družine za zabavo in kot znak uspeha in zmage nad patriarhatom. Jokanje zaradi posledic svojega egoizma in šovinizma, vam pa zdaj ne bo koristilo.
Na srečo imate vibratorje po meri.
BRAVO!
zeloodvisno02, 13.08.2025 ob 14:56
hi ,hi ,hi ,pa sej pišeš da si za oženit …bo nekaj na tem ,proč od hitre hrane in energjiskih pijač,samo vosa ,ok kozarec belega ,to ja ….
Pravzaprav za omožit, če že. ?
Ja, zakaj pa ne, prosim? V poročni noči ti lahko pričaram neslutene užitke, sem pridno trenirala, znam ? mozeg ti ven potegnem!
Navajo, 13.08.2025 ob 15:48
Naj moški…
O joj joj, še eno dekle/ženska, ki popolnoma fali poanto in ne razume dejstvev ter empirično resnico označi kot ”mnenje” (in to mnenje nekoga drugega). Ne le, da poznam fakte realnosti, tudi same osebne izkušnje z ženskami potrjujejo te fakte.
Ženske preprosto ne zmorete sprejeti faktov in jih venomer, ko vam ne pašejo označite za ”mnenje”, ker s tem podzavestno diskreditirate govorca faktov in to počno skorajda vse ženske ne glede na nivo inteligence in izobrazbe. Gre za biološko reakcijo, ki izvira iz aktivacij določenih centrov v možganih ob soočenju z resnico, ki je kontradiktorna vcepljeni propagandi t.j. kognitivna disonanca. Enako počno beli vitezi in soy boyčki, ki ščitijo vaš delulu način raznišljanja katerega namen je izogibanje realnosti v upanju, da se bodo na ta način prikupili kakšni in ji zlezli v hlačke.
Ne da se mi. Fakti ti manjkajo in si pač še ena moderna feministka. Glej, popila si propagando, ki sem jo že neštetokrat razložil ter razčlenil tu na forumu. Razumen, da nisi informirana o teh stvareh, zato te fantazije kako je enako pri obeh spolih, klasično feministično vcepljeno prepričanje (pri ”slabih” stvareh sta oba spola enaka), klasična taktika izogibanja faktom. Uffffff glava me boli, kako velika večina nima pojma o dejstvih in vedno iste taktike, ajoj.
Ne zavedaš se kolikokrat sem dobil enak povraten odziv od drugih, to je tisti program, ki ga ima večina vcepljenega. Ampak razumem zakaj je tako, je pač lažje.
Kako misliš, da sem navkljub tvojemu ”nicku” nemudoma vedel, da si ženska???
Nič narobe s tem, si del večine aka ”normalnih”.
Grem zaključit s šihtom in pičim na drink. Mudi se mi.
Lep dan.
Sem kje rekla, da nisem ženska? Nik je vsebinsko ustrezen zapisu, če nisi opazil.
Res pojdi na drink, na zdravje!
Imaš pa seveda prav -tako se nima smisla pogovarjat. Karkoli ti ne paše, je hormonska in biološka blokada sogovornice… tvoje izkušnje pa tako raznolike, da si lahko privoščiš posploševanje in ti je seveda vse jasno. … eh…
Uživaj! Iskreno!
Obdani smo s plastiko. Najhuje pa je, da se pije voda iz plastenk katera vsebuje motilce hormonov. Te plastenke vidiš, da se valjajo na žgočem soncu preden gredo v skladišča. Nato pa iz te zmehčane plastike, kje na poti, še pijete. Vsi zdravniki pijejo iz steklenih flaš, shranjujejo jedi v steklene posode…zakaj?
Vsa hrana je ovita v plastiko. Sadje, zelenjava je prešpricana s pesticidi. Gensko spremenjena hrana…
Kozmetika, sploh parfumi so polni motilcev hormonov, nepreverjena nova cepiva in potem se čudimo.
Vrabci čivkajo, 13.08.2025 ob 20:35
Obdani smo s plastiko. Najhuje pa je, da se pije voda iz plastenk katera vsebuje motilce hormonov. Te plastenke vidiš, da se valjajo na žgočem soncu preden gredo v skladišča. Nato pa iz te zmehčane plastike, kje na poti, še pijete. Vsi zdravniki pijejo iz steklenih flaš, shranjujejo jedi v steklene posode…zakaj?
Vsa hrana je ovita v plastiko. Sadje, zelenjava je prešpricana s pesticidi. Gensko spremenjena hrana…
Kozmetika, sploh parfumi so polni motilcev hormonov, nepreverjena nova cepiva in potem se čudimo.
Jap, še ena zarota proti moškim, kaj pa. Končni rezultat bodo pa moški brez pimpekov in takrat bo končno mir na naši ljubi Zemlji.
Drkalcem tudi že odpadajo, ste opazili? ????
res je406, 13.08.2025 ob 22:56
O teh motilcih hormonov in tudi čedalje več jalovih evropskih moških je bilo veliko govora nekje med 2005-2010.
Zdaj smo v obdobju zelenega prehoda, uporabe reciklirane plastike in o tem nihče ne govori.
Kako, da ne? Ves čas že tukaj govorimo o tem, da ste deci za nikamor, sploh pa ne v posteljo! Vi se pa še kar kurčite… ?
Saj samo še malo, pa jih ne boste imeli in boste postali enakopravni ženskam, ha ha ha
Salome vprašajte, kako ji je dobro zdaj, ko se je znebila nadloge v hlačah.
Forum je zaprt za komentiranje.