Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški so vedno za akcijo, ženske nikoli

Moški so vedno za akcijo, ženske nikoli

Ko ste že pri tem kdo je za akcijo.
Smo tudi NEsamske za akcijo!!!

Iz božjih ust v moška ušesa. Pa se nekateri pritožujejo, da ženske niste za akcijo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Take kot si ti si jaz ne bi želela za prijateljico in fak of tvoj rojstni dan. sramota. upam, da ta ženska bere ta forum ali da jo kdo opozori. me ne vidiš nikad više, pa se moji otroci ponoči niso dojili od 3. meseca dalje in bi od takrat lahko vsako noč prežurala, če bi mi zapasalo. ti pa ne vidiš dlje od svoje lastne egoistične riti. smrdiš pa na daleč.[/quote]

Zakaj je zdaj avtorica smrad?
Ker njena prijateljica ni sposobna se stuširat, oprat lase in popedenat sebe celo popoldne, ampak čaka, da najprej spravi otroka spat? Sori, ampak upedenala bi se pa lahko že prej! Ob 17 mesečniku je to čisto mogoče! Otroka pa lahko uspava tudi oče! Da ne govorim o nočnem dojenju 17 mesečnika! Halo![/quote]

Nimaš pojma. Ravno ob 17 mesečniku je nemogoče nič drugega narediti, kot samo in zgolj skrbeti zanj. Slabo leto in pol star otrok je ravno dobro shodil in začel letati naokrog in odprl se mu je svet za vragolije. Tudi pleza že precej dobro in mimogrede ti spleza na štedilnik, posteljo, omarico, pade iz nje in si razbije nos, trešči z glavico ob radiator, vtika roke v straniščno školjko, vleče lonce iz omar in pada čeznje, medtem ko se tuširaš se ti lahko tisočkrat ubije, ali pa ti v najboljšem primeru razmeče vse po stanovanju in zvleče vse iz omar. To je avanturistični raziskovalec, sedaj ko obvlada tekanje in plezanje, se mu je odprl povsem nov svet in raziskati ga hoče, naj stane kar hoče, ne pozna strahu. Premajhen je še, da bi se mu dalo dopovedat, naj da sedaj petnajst minut mir, da se mamica stušira. Na wc ga moraš vzet s sabo. Medtem ko serješ, spleza po banji in tresne z nje dol, da butne z glavo ob ploščice. Z njim moraš biti vsako sekundo, ko je v budnem stanju. Zaspati ponavadi zlepa noče, tudi če je že na mrtvo zaspan. stanje se porihta, ko je otrok star kake dve leti, tedaj se mu že približno da dopovedat, da nekaj časa da mir, da recimo v miru spiješ kavo. V promenadnih obcestnih kafičih ne boste videvali mamic s 1,5 leta starimi otroki. Tam ne bodo imele sekundo miru, stalno v strahu, da jim bo otrok odvihral na cesto. No, teoretično ga lahko daš v stajico, da se greš stuširat, vendar so nekateri tako spretni, da splezajo čez. Ne podcenjevat 17 mesečnega otroka. Res je bil zelo velik podvig od te mamice, da je lahko prišla. Ponavadi so ob 10h že vse toliko crknjene, da jim kakšna rojstnodnevna zabava še na kraj pameti ne pride.

Glede dojenja, veliiko 17 mesečnikov se ponoči še doji. Če se bo otrok, ki je navajen na nočno dojenje zbudil in ugotovil, da mamice ni, bo naredil kažin. Razen, če ima sposobnega fotra, ki ga bo znal pomirit. Ampak ob sposobnem fotru, ki zna pomiriti in uspavati otroka, nočno dojenje sedemnajstmesečnika ni potrebno. Upam, da razumete, kam merim.

Moj sicer ni 17 mesečnik, je pa 14 in dobro poznam situacijo.
To ni čisto res, da ne bi mogel zraven narediti še kaj drugega, kot skrbeti za njega.
Treba mu je le dati kakšno stvar, da se z njo zamoti. Tako mi zraven njega prav tako uspe skuhati kosilo, se umiti…Pa še marsikaj drugega.
Res je, da odpre vsak predal in vse zmeče iz njega…Vendar je ravno to možnost, da jaz naredim kaj drugega, ob tem, ko se on ubada z lonci….:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close