Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški škorpijon- ženska oven

Moški škorpijon- ženska oven

Joj, Marko – s takšnim trudom boš res nekega dne fasal Nobelovo 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tudi meni gre to stalno spraševanje kaj si po horoskopu na živce, samo nisem se tak podrobno poglobila v razlago. Prebrala sem jo, ampak tiste najbolj strokovne stvari nekam pobegnejo :).

Joj, Marko – s takšnim trudom boš res nekega dne fasal Nobelovo :)[/quote]
Trudom? 5 sekund dela zame. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Joj, Marko – s takšnim trudom boš res nekega dne fasal Nobelovo :)[/quote]
Trudom? 5 sekund dela zame. :)[/quote]

Saj, ravno zato :))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Katero zemeljsko znamenje si po horoskopu? Bikica? Saturnov vpliv pri tebi. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Katero zemeljsko znamenje si po horoskopu? Bikica? Saturnov vpliv pri tebi. :D[/quote]

Matjažko, saturn je od kozorogov, od bikov pa venera.

Katero zemeljsko znamenje si po horoskopu? Bikica? Saturnov vpliv pri tebi. :D[/quote]

Matjažko, saturn je od kozorogov, od bikov pa venera.[/quote]

Tradicionalno gledano vladarja znamenj že, toda ni rečeno, da nima Metka Saturna v biku ali se morebiti celo skriva v njeni 1. hiši da bo ja njegov vpliv bolj izražen 🙂

Potem najbolje, da sedim in čakam kam bo kocka padla, kaj se bo zgodilo z mano. Težko sem pri miru:).[/quote]
Mogoče te mora zadeti samo dovolj velika kocka, da te malo umiri. ;)[/quote]

Hvala za iskreno željo:). Če bo iz bombaža in pene, bo vse ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close