Moški se zaljubi takoj v žensko ali pa nikoli
@če bi le prej…
nima veze, koliko je tip star, za prvi izliv med novo, ali mogoče prvo v njihovem življenju žensko in njim (edin res pri starejših tipih, če mu erekcija še dela, do ženske do katere nič ne čuti, bo tip malo dalj časa zdržal prvi sex, ker je tipu v takem primeru ta ženska šala mala)……, ko se prvič začneta dol dajat… in tega sem jst doživljal kar nekaj v nekje 7… 8 letih po razhodu z bivšo v iskanju prave partije od ženske za življenje, to so bili zlati časi, vsaj v Lj. o katerih tipi dons samo sanjajo lahko, tudi ženske so bile bolj odprte in dobrovoljne. .
ko se tip dotakne vroče v… s penisom, če ni že prejšnji dan ali tist dan že kakšno obdelal, mu bo pri prvem odnosu prišlo v par sekundah…, ajde mogoče dve minuti… to more ženska, ki je imela prej neko razmerje s tipom pričakovat…
fora je samo v tem.., da se more tip zavedat.., da je bil prvi konkreten stik, odnos poraz na celi črti za njega…, torej v prvi odnos more tip vstopit tako ,da ženski vsaj malo nakaže ,da ne bo to maraton…, pol je pa odvisno od tipa v kakšnem času lahko seb pride za nadaljevanje odnosa, (jst pač v mladih letih nisem imel nobenega problema s tem, da spet hitro seb pridem in tudi pol ko sva šla narazen v začetku moji 30… ker ženska po navadi čaka ob tipu po prvem stiku za nadaljevanja.., saj si je tud ona vzela čas za svoje užitke in predvsem, ker nekaj čuti do tega tipa….
se spomnim…, ko sem prišel iz vojske na dopust, moja bivša me je že čakala doma…, jst, že ko sem jo videl, mi je skor prišlo na suho…, itak, takoj pod tuš in sem bil že gotof…, kar je bilo v bistvu super…, saj sem pol bil brez nervoze pripravljen za vročo noč, ki naju je čakala…, runde so dobesedno serijsko padale, energija je sevala pač iz obeh.. .., to je to, ko si oba želita en drugega..
troli pač…., vemo mi, ki redno sem uletavamo, da si ti ženska… to namerno špikajo v tebe, ker se vidi da si nežna romantična duša…, pač nesrečniki uživajo, če prizadenejo človeka..
primerjajo darvinovo pisanje in tvoje, da je kao isto, heh.., to se lahko samo smeješ, pa se dejmo..??? na njihovo štalo v glavi.. ….
@Popay “tudi ženske so bile bolj odprte in dobrovoljne. .”
To skoz poslušamo od jugonostalgikov, pa v komunizmu je bla muska boljša, pa odnosi so bili iskreni, pa še ženske so prej dale. Fora je po moje bolj to, da mi zmeri romantiziramo svojo mladost, ko si mlad, je pač vse lažje, tudi ženske, ampak a to pomeni, da se je danes na splošno težje kresnit, močno dvomim, ženske niso bile še nikoli bolj seksualno sproščene, še nikoli ni bilo več možnosti za biti v stiku z njimi, meni se zdijo danes kvečjemu lažje osvojljive. Je pa možno, da so nekoliko dvignile standarde, ker so pač na omrežjih dnevno izpostavljene moškim, ki so in možati in uspešni in fejst za pogledat in jih nek feminiziran in copatast Pinko Palino iz sosednje vase ne napali.
Popay npr, 22.11.2023 ob 13:12
@če bi le prej…
nima veze, koliko je tip star, za prvi izliv med novo, ali mogoče prvo v njihovem življenju žensko in njim (edin res pri starejših tipih, če mu erekcija še dela, do ženske do katere nič ne čuti, bo tip malo dalj časa zdržal prvi sex, ker je tipu v takem primeru ta ženska šala mala)……, ko se prvič začneta dol dajat… in tega sem jst doživljal kar nekaj v nekje 7… 8 letih po razhodu z bivšo v iskanju prave partije od ženske za življenje, to so bili zlati časi, vsaj v Lj. o katerih tipi dons samo sanjajo lahko, tudi ženske so bile bolj odprte in dobrovoljne. .
ko se tip dotakne vroče v… s penisom, če ni že prejšnji dan ali tist dan že kakšno obdelal, mu bo pri prvem odnosu prišlo v par sekundah…, ajde mogoče dve minuti… to more ženska, ki je imela prej neko razmerje s tipom pričakovat…
fora je samo v tem.., da se more tip zavedat.., da je bil prvi konkreten stik, odnos poraz na celi črti za njega…, torej v prvi odnos more tip vstopit tako ,da ženski vsaj malo nakaže ,da ne bo to maraton…, pol je pa odvisno od tipa v kakšnem času lahko seb pride za nadaljevanje odnosa, (jst pač v mladih letih nisem imel nobenega problema s tem, da spet hitro seb pridem in tudi pol ko sva šla narazen v začetku moji 30… ker ženska po navadi čaka ob tipu po prvem stiku za nadaljevanja.., saj si je tud ona vzela čas za svoje užitke in predvsem, ker nekaj čuti do tega tipa….
se spomnim…, ko sem prišel iz vojske na dopust, moja bivša me je že čakala doma…, jst, že ko sem jo videl, mi je skor prišlo na suho…, itak, takoj pod tuš in sem bil že gotof…, kar je bilo v bistvu super…, saj sem pol bil brez nervoze pripravljen za vročo noč, ki naju je čakala…, runde so dobesedno serijsko padale, energija je sevala pač iz obeh.. .., to je to, ko si oba želita en drugega..
troli pač…., vemo mi, ki redno sem uletavamo, da si ti ženska… to namerno špikajo v tebe, ker se vidi da si nežna romantična duša…, pač nesrečniki uživajo, če prizadenejo človeka..
primerjajo darvinovo pisanje in tvoje, da je kao isto, heh.., to se lahko samo smeješ, pa se dejmo..??? na njihovo štalo v glavi.. ….
Ja res škoda, da ni. Lahko bi imela oba veliko boljše dneve in noči, boljše možnosti za prihodnost, ker te tako ne gleda in ne čuti vsak. Pa nevem zakaj mu je to kaj takšnega, si zaljubljen in pač poveš, da si zaljubljen in kaj se ti mota po glavi. In kar pišeš velja tudi zanj, saj rund sva imela kar dosti a kaj ko se jaz potem ohladim, on pa rabi pol ure božanja in crkljanja, da je pripravljen. To pa začudoma ni hitro pri njemu-ker vse ostalo je.
Je dolgo trajalo drugače, da si se naučil kontrolirati? Ali je prišlo naravno po določenim času s tvojo prvo življensko žensko?
št.8409
SPB, prvo to…, kateremu tipu dons rata v enem dnevu spoznat bejbo in jo v istem dnevu dol dat…, pokaži ga… ženske so prestrašene in je ta fleksibilnost oz. odprtost do malo bolj svobodnega obnašanja zablokirana.., sej se pogovarjajo, recimo preko interneta samo sexajo pa bolj malo…, razen tistih, ki so že nekaj časa skupaj.. tako na blef, kot svobodnjak boš pa jebal ježa, preden kej najdeš… navsezadnje tud tukaj večinoma vidiš oglase tipov…, pa tu pa tam kakšne ženske..
ja standardi so se povišali, predvsem pri ženskah.., vsaka bi rada super poba.. tist komunizem je bil pa prav prijeten, posebej s švabicami na morju… normalno je pa da je vsak vsaj malo nostalgičen po svojih mlajših letih.. takrat po navadi nič ne boli pa vse stoji tako v komunizmu , ki ga nikoli ni bilo v Slo. (socializem ni komunizem) kot v kapitalizmu..
@če bi to probala…
pri prvi dolgoletni vezi je bilo vse v njenih rokah, ona je bila moj učitelj, pa sva bila ista generacija, kako naj delam z njo… in kaj ji paše… enostavno igrala sva se en z drugim in mi je bil v začetku najboljša šola ta… ko mi je položila njeno roko na mojo roko, ko sem jo božal in ona je s prsti dirigirale pritiske na njeno najbolj občutljivo točke.. bila sva usklajena kot eno vedno končala skupaj.., bi rekel ,da sva celo sanjala isto.., se je zgodilo sredi noči med spanjem ko sva enostavno oba prijela istočasno en drugega… nikoli ni bilo tistega… ne zdej… ne morem… spim… zadrževanja se niti ne spomnim, enostavno sva bila en na drugega tempirana ,da nama je istočasno prišlo..
pol z drugimi sem se pa naučil zadrževat, vedno m je bilo ok., če je ženski s katero sem bil prišlo….., najbol je tisto, ko čutiš da ne bo več dolgo pri obeh… in prekineš tempo prodiranja, se ustaviš in je že dihanje lahko preveč, kaj šele premikanje, ali stiskanje ženske spodaj, moški čuti, da v glavico nabija pritisk, že kapljice znoja, ki pade na ženska prsa, ali lice je znak za eksplozijo in oba, k ovidita to kapljico znoja oz., jo začutita je znak za explozijo, v tistem momentu pritisneta do konca… no to so bila pa zlata devetdeseta…, zlati časi sexulane svobode za katere ima dosti zaslug tehnologija mobitelov in interneta, ker je bilo takrat spoznavanje res enostavno tudi s pomočjo te tehnologije…, zdaj so se pa kot zgleda ljudje tudi tega naveličali..
Forum je zaprt za komentiranje.