Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški se zaljubi takoj v žensko ali pa nikoli

Moški se zaljubi takoj v žensko ali pa nikoli

Mi je prišel nasproti tale zapis, ampak se jaz osebno ne strinjam s tem. Moški se lahko zaljubi tudi s časoma recimo v prijateljico, ki mu je simpatična. Ali pa v sodelovko, s katero se razumeta in imata veliko skupnega.

prava zaljubljenost se zgodi šele po prvem sexu, pečat, potrdilo pa doživi po tretjem, pol je tip gotof (če doživi totalno ujemanje)…., saj pol, ko jo vidi …, jo takoj zagrabi in stisne ob sebe. ker mu je tako sladka in jo bi najraj pojdel ne samo dol dal….

rahlo zmedena

Se strinjam s tabo. Ampak predpogoj je, da mu je všeč karakterno in vizualno.

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 21.11.2023 ob 07:26

prava zaljubljenost se zgodi šele po prvem sexu, pečat, potrdilo pa doživi po tretjem, pol je tip gotof (če doživi totalno ujemanje)…., saj pol, ko jo vidi …, jo takoj zagrabi in stisne ob sebe. ker mu je tako sladka in jo bi najraj pojdel ne samo dol dal….

A mi prosim razložiš, zakaj se zaljubljenost zgodi šele po prvem seksu? A zato ker vidiš a se ujemata  ali ne? Plissss razloži mi.

Popaj, samo še tole mi povej, zakaj vam tipom seks tako veliko pomeni? A ker se na ta način povežete z žensko?

Tinca934, 21.11.2023 ob 07:58

Popaj, samo še tole mi povej, zakaj vam tipom seks tako veliko pomeni? A ker se na ta način povežete z žensko?

Nekam se morjo prislepat ?

Tinca934, 21.11.2023 ob 07:56

A mi prosim razložiš, zakaj se zaljubljenost zgodi šele po prvem seksu? A zato ker vidiš a se ujemata  ali ne? Plissss razloži mi.

Ti jaz razložim. Zato, ker takrat moški začuti žensko na vseh ravneh. Če mu je že prej všeč, je to pika na i. Saj je tudi pri nezavrtih ženskah, ki ne dojemajo partnerstva skozi prizmo razuma (gmotni položaj, ekonomska varnost, status), isto. Pred seksom je morebitna zaljubljenost iluzorna, platonska, neoprijemljiva in minljiva, po seksu pa vseobsegajoča. Veliko vlogo imajo pa seveda hormoni. Med seksom se sprošča oksitocin, hormon ljubezni, navezanosti.

Gotofi ste že, ko bi radi zlezli v kakšno, pa ne gre in vam pade cukr. Pol k ga enkrat okusite. je čarobnost nevednosti mimo.. pol pa sledi ta odvisnost od doze, če je cukr prave sladkobe.

Za Popaya. Ženske se bolj koračno zatreskamo.. malo po malo medimo. Dokler nismo čist brez pameti. Mnj je maš hitrej gre 🙂

Ja nč ne citira, oboje pč za Popaya..

Saj se baje tudi ženske dokončno zaljubile v moškega šele po sexu..Ali ne ?

Babovje se zaljubi samo v keš! Babovje so pač kešpičkaste lajdre!

Ne verjamete?

Preberite še enkrat tole monkljo in njeno “zaljubljenost” in kaj se z “zaljubljenostjo” zgodi, če pod kurcem, ki se “zaljubljeno” dvigne, ni keša:

….. imam ga rada, res rada. je izjemen sogovornik, tenkočuten, razmišljujoč, zanesljiv človek. ne vem zakaj, a ne morem prekiniti, čeprav mi boste ravno to najbrž svetovali. oba sva brez otrok, v 2. polovici 30ih. jaz v najemu, on v zgornjem delu hiše, spodaj njegov oče, vhod in vse gospodinjstvo ločeno. skrbi zase, plačuje račune, si kuha, pere.. veliko postori sam, je zelo praktičen in tehničen človek. pustil je službo, ker se v tisti branži ni več videl in zdržal. prejemal nadomestilo, zdaj je na socialni. ni videti, da bi ga to zares morilo. igra kitaro in sanjari o glasbeni karieri (če bo uspela; če ne, je to pač njegov hobi). ne želi si službe, vsaj zdaj ne in ne take, ki ga ne bi izpolnjevala. ogromno stvari doma postori sam, tudi take, za katere kličemo razne mojstre. je zelo spreten, inovativen, pameten. nikakor ne len, le ne želi se “ukloniti” sistemu, kjer bi delal nekaj, kar bi sovražil, in tako vsak dan polovico časa dal nečemu le zato, da prejema plačo. po svoje ga razumem. živimo enkrat, čas je dragocen. a kvaliteta življenja (v smislu “privoščiti si”) je tudi temu primerna… živi skromno, seveda mu je potrebno gledati na cene. in vse se draži. nekaj malega prihrankov ima, a tega ne porablja. naj bo raje za hujše ali kritične čase. nima tudi izpita za avto (in s tem se dobro znajde, seveda je iz ljubljane). želi si otroka z mano. želi, da se preselim k njemu. želi poroko. je odgovoren, ni nek luftar, čeorav ga tako opisujem (namenoma malo izpuščam vse pozitivne lastnosti – in ima jih veliko).

jaz pa omahujem. imam ga rada, a nekaj v meni od vsega začetka dvomi in bremza. težko opišem. dve leti je že tako, jaz pa se kar ne morem zares odločit ali naj grem na polno v to ali naj poslušam vse zadržke, ki jih imam. …..

“saj pol, ko jo vidi …, jo takoj zagrabi in stisne ob sebe. ker mu je tako sladka in jo bi najraj pojdel ne samo dol dal….”

Torej takrat je že pečen??

Itak absolutno vsi moški so isti.

Eni se takoj in traja večno. Eni se takoj in tako kot pride, tudi gre. Eni se počasi in traja in traja ipd.

Zaboga, pa kje živite s svojimi idejami?

čist odvisno od moškega, če ga zanima le telo ženske ali pa pač ona sama.. joške vidiš takoj, kakšna pa je ona pa pač ne ?‍♀️

Če osebe ne poznaš in sta samo živjo-živjo se ne zaljubiš edino če si totalno plehek.

Zaljubiš pa se takoj, ko osebo spoznaš-to je takoj na začetku ali pač nikoli an.

Zartrose, 21.11.2023 ob 08:40

čist odvisno od moškega, če ga zanima le telo ženske ali pa pač ona sama.. joške vidiš takoj, kakšna pa je ona pa pač ne ?‍♀️

=)

Res je. Ampak, ko gledam samo joške to ni zaljubljenost, to je gonitev.

Lol955, 21.11.2023 ob 09:49

Če osebe ne poznaš in sta samo živjo-živjo se ne zaljubiš edino če si totalno plehek.

Zaljubiš pa se takoj, ko osebo spoznaš-to je takoj na začetku ali pač nikoli an.

Se strinjam. Drugih variant ni ali so tako –  za probat je.

Sem srečal danes eno luskano crnolasko.Simpaticna in komunikativna Ne preveč iztopajoca. .Sem se kar zagledal vanjo.V tako bi se lahko zaljubil.

@T…. 934

moški si v večina primerih prvo želi predvsem dober ženski geštel…

in, če mu rata zapecat bejbo, žensko za večina tipov tem pogojem…, da ne bom filozofiral, oprijem vagine okoli penisa je pomemben ampak.., glas, vzdihljaji…, ko tip žensko gleda, kako uživa, ko je v njej in se po možnosti pogovarjata med odnosom, konkretno o vsakem milimetru prodiranja v njo…, oba  komentirata te občutek, ki  so pri prvem sexu žal šteti v sekundah, ker tip ne more dolgo zdržat.., pol v drugem sexu že malo bolj napredujeta.., v tretjem je pa že tisto, skor brez govorjenja ampak z veliko lizanja poleg konkretne akcije, igranje z jezikom.. stopnjevanje tempa prodiranja in igranjem s prekinitvijo… ,da se oba malo umirita..  Tip vidi te reakcije ženske in takrat ga po navadi zadene… al pa ne.., v glavnem milina ženske, ženstveno obnašanje intimno in zunaj med ljudmi, ko sta že intimna očara tipa do konca in je ponosen na njo, ko jo že pogleda…., si misli.., moja moja, jo stalno dobesedno grabi v svoji bližini.., če se je med sexom vse poklopilo kot ata na mamo..

Ni pa dobro, ko se ženska pod tipom čisto izgubi, da se tud sama ne zaveda tega in jo more tip po pojstli lovit (kot da jo štrom trese)…,  za konkretno prodiranj v njo..

@CF

ona sprašuje tipe…

zrel realen moški se ne zaljubi nerealno.., vsak za sebe ve v katerem rangu je…, v kakšno se lahko zaljubi, tud tip se postopoma  štela…, ko vidi primerno in če je njen odziv ok….. sej ok.., vidiš res lepo postavno žensko.. recimo z angelskim glasom na odru, ko poje.., pa recimo, da ona glih opazi tega  njenega oboževalca, ko nemo strmi v njo kot hipnotiziran  med publiko…, pride do njega po koncertu, ker on še vedno stoji kot zabetoniran na istem mestu.., ga poboža ker ve ,da ga bo poslala v sedma nebesa.., torej se more ženska zavedat svoje moči… in reče, se lahko dobiva (če je glih prav razpoložena za akcijo in nima nobenega, ko jo bi malo prijel v roke.., dost lepih žensk same zaspijo zvečer v pojstli, čeprav si ne želijo, da je tako..) jutri…, rada te bi še 1x videla…

pa ajde, da bi tip zbral pogum., ko bi seb priešl in drug dan res prišel.., se bi dobil s to žensko, prideta v sobo, ona se sleče in reče, delaj za mano kar hočeš…..

njegova včerajšnja zaljubljenost bi usahnila.. zaradi njene direktnosti..

kaj misliš, ali jo bi bil zmožen obdelat…

jst rečem ne…, če bi bil res zaljubljen na prvi pogled.. ta direktnost ga bi odbila…

Edin divjak v karakterju v zrelih letih bi navalil na žensko v takem primeru..

Popay npr, 21.11.2023 ob 11:43

@T…. 934

moški si v večina primerih prvo želi predvsem dober ženski geštel…

in, če mu rata zapecat bejbo, žensko za večina tipov tem pogojem…, da ne bom filozofiral, oprijem vagine okoli penisa je pomemben ampak.., glas, vzdihljaji…, ko tip žensko gleda, kako uživa, ko je v njej in se po možnosti pogovarjata med odnosom, konkretno o vsakem milimetru prodiranja v njo…, oba  komentirata te občutek, ki  so pri prvem sexu žal šteti v sekundah, ker tip ne more dolgo zdržat.., pol v drugem sexu že malo bolj napredujeta.., v tretjem je pa že tisto, skor brez govorjenja ampak z veliko lizanja poleg konkretne akcije, igranje z jezikom.. stopnjevanje tempa prodiranja in igranjem s prekinitvijo… ,da se oba malo umirita..  Tip vidi te reakcije ženske in takrat ga po navadi zadene… al pa ne.., v glavnem milina ženske, ženstveno obnašanje intimno in zunaj med ljudmi, ko sta že intimna očara tipa do konca in je ponosen na njo, ko jo že pogleda…., si misli.., moja moja, jo stalno dobesedno grabi v svoji bližini.., če se je med sexom vse poklopilo kot ata na mamo..

Ni pa dobro, ko se ženska pod tipom čisto izgubi, da se tud sama ne zaveda tega in jo more tip po pojstli lovit (kot da jo štrom trese)…,  za konkretno prodiranj v njo..

@CF

ona sprašuje tipe…

zrel realen moški se ne zaljubi nerealno.., vsak za sebe ve v katerem rangu je…, v kakšno se lahko zaljubi, tud tip se postopoma  štela…, ko vidi primerno in če je njen odziv ok….. sej ok.., vidiš res lepo postavno žensko.. recimo z angelskim glasom na odru, ko poje.., pa recimo, da ona glih opazi tega  njenega oboževalca, ko nemo strmi v njo kot hipnotiziran  med publiko…, pride do njega po koncertu, ker on še vedno stoji kot zabetoniran na istem mestu.., ga poboža ker ve ,da ga bo poslala v sedma nebesa.., torej se more ženska zavedat svoje moči… in reče, se lahko dobiva (če je glih prav razpoložena za akcijo in nima nobenega, ko jo bi malo prijel v roke.., dost lepih žensk same zaspijo zvečer v pojstli, čeprav si ne želijo, da je tako..) jutri…, rada te bi še 1x videla…

pa ajde, da bi tip zbral pogum., ko bi seb priešl in drug dan res prišel.., se bi dobil s to žensko, prideta v sobo, ona se sleče in reče, delaj za mano kar hočeš…..

njegova včerajšnja zaljubljenost bi usahnila.. zaradi njene direktnosti..

kaj misliš, ali jo bi bil zmožen obdelat…

jst rečem ne…, če bi bil res zaljubljen na prvi pogled.. ta direktnost ga bi odbila…

Edin divjak v karakterju v zrelih letih bi navalil na žensko v takem primeru..

Fajn si mi razložu? res je mnde tk. Mi je lih zadnč kolega, no mojmu je tožu, kk se mu je simpatija prvi dejt pijana nudila, da se mu je podrlo vse..

“ki so pri sexu žal šteti v sekundah, ker tip ne more dolgo zdržat.”

Ne smete po sebi sklepat, nismo vsi isti.

samo fant se zaljubi.  moški nikdar. ko nehamo biti fantje, moški pač spoznamo da so vse babe kurve. tko je. v to so vas naredili, v to vzgojili,  to imate v genih.  ko je vojna ni nikjer  nobene feminstke. ste hitro vse hišne gospdinje in čistilke. in zato vas tudi moški ne jemljemo resno. pa lahko imate 23doktoratov.  vse vam je podarjen od  oš. naprej, popolnoma vse. povsod  se levičarska politika meša v zakon, promovira ločitev itd itd.  in moški, se nikoli ne zaljubi.  lahko ima rad.  zaljubi se nikoli ne. ni šanse.  tko je resnica evo.  grda, mala debela je ološ od babe.  grda z sexy telesom je za fukat.  lusna in ne prevč dobro telo je že veliko bolje. to je že kr ok za  nas moške. lušna in sexy telo pa je lezba. n ovsaj tiste ki so atletske.  ne mislim debelih lezb. primer darja kilshina. ok?   moški ze  zaljbi v neki kaj ženska zna res dobro. al je to nek sexy ples, kuhanje, zna res neki dobro.  ženska ima čas do 30 leta da se poroči. pol je konec.  z 40 imate suho pizdo,  inkontinenco pri vsakme počepu in  dvigu bremena.  ne morete tečt, ne plezat. ničesar nimamte ženske v kaj bise moški zaljubil.  ničesar. ker ste nesposobne. za vse imate svoje  standarde in norme. rade pa bi isto plačo. to tko normalno ne gre.  je tako, ampak to ni prav, da je tko. ženska mora imet  prvega otroka do 25. druega do 28 in tretjega recimo do 33.  okvirno tko.    ŽAL NI NIČESAR, NA ŽENSKI,  ne vizuleno ne karakterno v kaj bi se moški zaljibil.  kot sem rekel edino v kakšno superiorno dobro opravljanje nekega dela. magari full dobro kuhat.

Se moram kar strinjat z avtorico.

Kako lepo opišeš vse to ? zrezek well done ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close