Moški prezahtevni glede ženskega videza
Nič, ker je ista oseba
[/quote]
Mislim, razmisli, razmislek, pomisli, mislim si, …toliko podobnih nickov je, me ne moti, da sem navdih množicam 🙂 Edinkrat me je zmotilo, ko so MOJ nick ukradli, vemo tudi kdo….😏in s kakšnimi podlimi nameni prav tako. Ma naj si ima, zame vsak tak zlobnež umre 1x in je tam v grobu za zmeraj.
Lepo jutro vam želim. Naredite si čudovito sredo
Mislim, razmisli, razmislek, pomisli, mislim si, …toliko podobnih nickov je, me ne moti, da sem navdih množicam 🙂 Edinkrat me je zmotilo, ko so MOJ nick ukradli, vemo tudi kdo….😏in s kakšnimi podlimi nameni prav tako. Ma naj si ima, zame vsak tak zlobnež umre 1x in je tam v grobu za zmeraj.
Lepo jutro vam želim. Naredite si čudovito sredo
[/quote]
Nihče ti ni nič ukradel. Sama si ga izbrisala. Potem si pa norelo in cepetalo, da ga hočeš nazaj.
Hahaha, koliko posploševanj v negativno smer na enem kupu. Zgleda je res 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk tule gor totalno v slepi ulici v lajfu… Moški so čisto enostavna bitja, ženske niti ne tako zelo, pa vendar jih je večina v parih, kar jih poznam, daleč od nekih tukaj opisanih “zahtev”, pa prav lepo funkcionirajo.
MONe, reala je zrcalno nasprotna trditvam večine tule. Pri obeh spolih.
Vzdevek si izbrisala in si se mu odpovedala.
[/quote]
Ja in..? Ga je bilo treba takoj izkoristiti in se delati, da sem jaz? Kdo to še počne? Samo težki psihopati. Sorry. Jaz si ne bi dovolila tako nizkotnega prijema, ne glede na vse. Hec je hec, ma kraja identitete pa kriminalno dejanje. Zamisli se malo
V “reali” je med obema spoloma vse polno naivne prepricanosti v en kup neumnosti. Pri cemer po naivnosti seveda prednjacijo moski, ki jim ni nic jasno. Fantazija prenese vse. Sploh, ker to vsaka zveza gre skozi fazo, ko zgleda, da je fantazijsko prepricanje realnost. Ni. Realnost je precej drugacna. Celo v roznati fazi. Ampak ljudje neskoncno raje zivijo v svojih naivnih prepricanjih kot da bi razumeli za kaj dejansko gre.
Ja in..? Ga je bilo treba takoj izkoristiti in se delati, da sem jaz? Kdo to še počne? Samo težki psihopati. Sorry. Jaz si ne bi dovolila tako nizkotnega prijema, ne glede na vse. Hec je hec, ma kraja identitete pa kriminalno dejanje. Zamisli se malo
[/quote]
Lažeš kolikor si dolga in široka, ti in tvojih stotero vzdevkov, ki jih imaš. Nihče se ni pretvarjal, da si ti. Ti si izbrisala vzdevek in se mu odpovedala. 1+1 ni 3, pa če ti to 100 zapišeš.
Vsaka ženska si želi tipa z dolgim in debelim orodjem, pa vas je malo takih. Visokega vsaj 185cm in brez pivskega trebuha.
V nadaljevanju pa nekoga, ki opravi 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gospodinjskih del, ni navezan na svojo mamico, hoče otroke in služi več kot ona, da jo kdaj pa kdaj kam pelje.
Pa vas je koliko zares takih?
[/quote]
Če si 185, brez trebuha, z dolgim in debelim orodjem, se ti ni treba ukvarjati z ženskami, ki pričakujejo, da:
opravi 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gospodinjskih del, ni navezan na svojo mamico, hoče otroke in služi več kot ona, da jo kdaj pa kdaj kam pelje.
Lažeš kolikor si dolga in široka, ti in tvojih stotero vzdevkov, ki jih imaš. Nihče se ni pretvarjal, da si ti. Ti si izbrisala vzdevek in se mu odpovedala. 1+1 ni 3, pa če ti to 100 zapišeš.
[/quote]
Prav nič ne lažem in imam screenhot-e, ki to dokazujejo. Pa opravičevanje Zartrose in take. NITI MRTVA se ne bi opravičila, ker se nimam za kaj. A ti teraj svoje še naprej 😊 J…se vsi skupaj ❤
Če te misel na to tolaži, ti kar. A vemo kaj je resnica kajne 😉 kako beden lajf moraš imet in zanič karakter, da moraš konstantno drugim nagajat…namesto da bi kaj pametnega napisal
[/quote]
Oh glej no glej kako se spet sama sebe opisuješ. Pod mislim se delaš svetnico, pod drugimi vzdevki pa kažeš svoj pravo zlohotno naravo. Uživaj še naprej v svojem malem peskovniku.
Oh glej no glej kako se spet sama sebe opisuješ. Pod mislim se delaš svetnico, pod drugimi vzdevki pa kažeš svoj pravo zlohotno naravo. Uživaj še naprej v svojem malem peskovniku.
[/quote]
Če verjameš 😊 najbolj srečna sem, ko grem spat in vem, da nisem zlobna kot ti. Ni ga večjega zadovoljstva, verjemi. Moja narava je čista dobrota in veliko srce, ki ga ti ne premoreš, pa će se še tako trudiš z lažmi o meni. Te moti moj sij kajne? 😊 naj te moti še naprej. Še bolj bom sijala. Sam povem
Če verjameš 😊 najbolj srečna sem, ko grem spat in vem, da nisem zlobna kot ti. Ni ga večjega zadovoljstva, verjemi. Moja narava je čista dobrota in veliko srce, ki ga ti ne premoreš, pa će se še tako trudiš z lažmi o meni. Te moti moj sij kajne? 😊 naj te moti še naprej. Še bolj bom sijala. Sam povem
[/quote]
Ok.
Realxy, 16.01.2021 ob 06:51
Opažam, da ne glede na to, kako moški sami izgledajo, ob sebi na vsak način želijo mlado in lepotico. Tudi, če je debel, neurejen, zanemarjen, bo glede ženskega izgleda imel kar precej visoke zahteve. Če take ne dobijo, postanejo zafrustrirani in tečni, pa še bolj gledajo druge ženske ali jih iščejo po portalih.
Potem pa še jamrajo kako so ženske materialistke in ga nobena noče 😀
Forum je zaprt za komentiranje.