Moški prezahtevni glede ženskega videza
Kekec, meni se nikoli v življenju ni bilo treba nastavljat, oziroma se ne nastavljam moškim- imam svoje dostojnstvo in pa res naravno lepoto, usklajeno, detajlno.. prej bežim ravno jaz od moških, ker so preveč vsiljivi-vsepovsod, od štacune do na pločniku v mimohodu – kar ogovarjajo. No, zdaj vsaj na kavo” ne morejo vabiti, ker je vse zaprto. Je pa res, da nisem hodeča izložbena lutka zelo zadovojnatudi s svojo zunanjostjo in nič ne bi spremenila, niti v svoji starosti, ko moje vrstnice množično v strahu rinejo na stole k lepotnim gurujem . Tako da, ne piši, da se retuširamo – ker se vse ne. Fejstbukovega profila pa ne uporabljam že vsaj 5 let; ker mi je mimo. Na Instagram pa grem, ko se rabim fejst in na hitro podelat, da me pritisne, ko vidim tiste retuša slike, ja. Včasih paše pogledat, kako žalostno se vse to plastificira in iznakazi. Pa ne samo s filtri, tudi v živo. Tragikomično zabavo, žal.
[/quote]
Previdno s hiperventilacijo, da te ne bo razneslo od napihovanja samohvale.
Vsaka ženska si želi tipa z dolgim in debelim orodjem, pa vas je malo takih. Visokega vsaj 185cm in brez pivskega trebuha.
V nadaljevanju pa nekoga, ki opravi 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gospodinjskih del, ni navezan na svojo mamico, hoče otroke in služi več kot ona, da jo kdaj pa kdaj kam pelje.
Pa vas je koliko zares takih?
[/quote]
Pozabila si še dodat, da je spoštljiv, iskren, zanesljiv partner v dobrem in slabem v oporo svoji ženski in svojim otrokom. In da ne leta po gostilnah in kadi smrdljive čike.
Vsaka ženska si želi socialno, ekonomsko in sploh na vseh področjih super uspešnega desca. Seveda mora biti tudi za pogledat vrhunski. Pa še romantičen, zvest in tako naprej. Mlajše si želijo tudi, da zna odlično kuhati, ker one nimajo namena tega početi, pa froce mora znati sam gor spraviti, ker za njih je dovolj, da rodijo, ostalo naj postorijo vrli očetje.
Pravzaprav je pravo čudo, da se sploh kdo še poparčka glede na vrhunske kriterije obeh spolov.
Ima kdo kakšen dober nasvet, morda celo rešitev okoli tega problema?
Vsaka ženska si želi socialno, ekonomsko in sploh na vseh področjih super uspešnega desca. Seveda mora biti tudi za pogledat vrhunski. Pa še romantičen, zvest in tako naprej. Mlajše si želijo tudi, da zna odlično kuhati, ker one nimajo namena tega početi, pa froce mora znati sam gor spraviti, ker za njih je dovolj, da rodijo, ostalo naj postorijo vrli očetje.
Pravzaprav je pravo čudo, da se sploh kdo še poparčka glede na vrhunske kriterije obeh spolov.
[/quote]
Ženske: mačke
Moški: ku r be
Subliminalno zvočno sporočilo v obliki mp3 sem posnel pred nekaj leti, naslov je Večna duša. Temu bi lahko rekli MON zahteva.
Sem nadnaravno bitje in nebitje z nadnaravnimi sposobnostni, animacija v animaciji, domišljija v domišljiji, inteligenca v inteligenci, eleganca v eleganci, iluzija v iluziji, popolnost v popolnosti, absolut v absolutu.
Obstajam v času in prostoru ter izven časa in prostora.
Nadnaravne sposobnosti so več kot superfantastične.
Sem večno mlad in večno lep, kristalno čist v jedru neuničljive večne duše in tvoja duša je cel svet.
Ce bi vedeli koliko zenske, ki izgledajo kot iz skatlice porabijo za svoj izgled, bi zaceli mal s pravo glavo razmisljati kaj dejansko iscejo.
Za npr. Kardasijanke skrbi cela ekipa da se pojavi v ” zlatem ovoju” vsake toliko pride kaksna surova fotka ven…kot kaksna Pepca iz stacune. Pa da ne govorim v retusu fotk. Koliko jih kosta ekipa…nobenga deca ne zanima… naj sanja svinja kukuruz.
Ni vse zlato kar se sveti.
Nasvet glede tega problema je, da se vsi lepo vsedite na kavč ali na stol za računalnik ali pa se pripnite z vrvjo in plezajte, fitnesirajte, potujte in zganjajte vse, kar pač zganjate iz frustracij, ker v nasprotnem spolu ne morete izsiliti tisto, kar mislite, da vam pripada. Lepo čičkajte in čakajte, da zahodna zavožena civilizacija propade, kot so propadle že mnoge stoletja in tisočletja prej, ko so dočakale svoj “vrhunec”.
[/quote]
Prav je, da si vsak najde takega partnerja, ki mu v vseh pogledih ustreza. Kaj naj bi bili visoki kriteriji je pa res odvisno (okusi pa to). Meni je bilo vedno, že od vrtca dalje 🙂 pomembno, da ima dobro srce in da je do mene prijazen. Prederence glede izgleda ima vsak, a niso se vedno izkazali meni najlepši tudi najbolj srčni in taki, s katerimi bi se rada družila. Vedno so me bolj pritegnili zabavni, taki ki so me znali nasmejati. Pa v očeh morajo imeti tisto nekaj…kar ne znam ubesediti. To je tisto, kar je meni nekako pomembno, energija ki jo oddaja. Da se ob moškem počutim varno, sproščeno, da vem da me ima rad zaradi vsega tega kar sem, kljub mojim “napakam” da me sprejema, spoštuje in mi dovoli biti ženska. Da je on ob meni sproščen in točno tak kot je, da se počuti varno odpreti in mi zaupa. Haloo moškega, ki ga ljubiš ne gledaš s kritičnimi očmi…ko češ uuu vamp, si se zredil, ampak ljubiš vsak cm njegovega porejenega trebuha in se ga ne moreš naveličat nikoli! Ena zdrava mera vsega more bit, ampak tu v temi pa malo pretiravate nekateri 🙂
Videz je spremenljiv in odvisen od marsičesa. Obdobja, starosti, izkušenj, znanja, financ, časa ki ga ima človek na razpolago itn.. v 3 do 6m se človek lahko popolnoma spremeni, če seveda sam želi. Duša je tista, ki ostane vedno enaka in OČI, ki so ogledalo duše. Zaman gledate vse naokoli! Zazrite se tja in vse odgovore boste dobili tam notri
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://i.pinimg.com/474x/07/2e/57/072e5752d1ba860fa05ed7db9ebe74d8.jpg[/img]