Moški predizliv
pozdravljene!
stara sem 24 let in sem pri 16 letih začela jemati kontracepcijske tabletke,jemala sem jih samo dve leti!potem pa nisem uporabljala zaščite,ne jaz ne partner-preden mu je prišlo ga je dal ven!lani oktobra sva oba prišla do “zaključka” da si želiva otroka!začela sva “spušati” notri,nikoli si nisem računala plodnih dni ker sva se zmenila da ko se bo prijelo se pač bo,nisva hotela na silo!pa je prišel april ko sem se zamislila kaj zdaj to da nič ni in sem si izračunala plodne dni…sexala sva vsak drugi dan(ko sem imela plodne dni) in takoj se je prijelo!tako da jaz ne vrjamem v zanositev z predizlivi,sploh takrat ne kadar NI PLODNIH DNI!če bi to veljalo pri meni bi že bila večkrat noseča,je pa res da je vsak organizem drugačen!
lp
meni se je zgodilo tocno to kar je lipa rekla tako da ne neki govorit ce ste vi ena od srecnic. nimamo use tasne srece js sm se zredila za 40kg v 3mescih, postala mozoljasta in padla v depresijo. pustila tabletke in zdej srecno seksamo ze 3 leta brez in z kondomom in komaj cakamo da bo kasn narascajcek kljub temu da jih imam komaj 21 🙂 nas pa cela druzina podpira in sami sluzimo svoj denar in zivimo na svojem.
Forum je zaprt za komentiranje.