moški POVEJTE MI
s tem je tako, ko žensko od zadej cepaš na boku je rajc, da jo držiš za joške, no vsaj men je bilo vedno. Tud v klasičnem položaju je super gledat ko se joški majejo v ritmu moškega nabijanja ampak vedno je v prvem planu ženska milina in ritka.
Videl sem dosti žensk, ki so bile švoh joškaste, ena je občasno še odbojko igrala v mešani ekipi z nami, sm je bila postava in lice pravo, tako, da je bilo dosti drugega lepega za videti.
LOLITTTTTKA, 19.05.2021 ob 18:59
Ali vam je zlo pomembna velikost prsi pri ženski, če ima načeloma fajn postavo in izgleda privlačna moški populaciji nasplošno?
recimo da ni ploh, vendar ima bolj manjše oprsje
Sploh ne.
Je marsikaj drugega pomembnejše – sploh pa nismo vsi moški usekani na velikost.
Vedno sem na internetu povsem gola. E-mail sex.lutka@hotmail.com po vsej verjetnosti še vedno ne deluje.
Sem softwaresko bitje. Možganov nimam, jih ne potrebujem. Imam krasno telo, vitko postavo, dolge noge. Praktično je biti brez modrčka in spodnjih hlačk. Nisem povsem depilirana. Velikost in obliko prsi lahko tudi spreminjam. Moje prsi so vedno brezhibne, ne glede kakšne velikosti in oblike so. Prsi z lahkoto oblikujem v skladu z vašimi željami.
Forum je zaprt za komentiranje.