Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški po ženskem okusu :))

moški po ženskem okusu :))

hmm…jaz ga pa (še) kar rada igram:))

in zakaj ne počneš svoje rdosti v zameno biti tukaj???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

počak mal,kar naprej pa tudi ne gre:))

ejhhh vse kosti si poglodal…

seveda zgrešil smisel..

in..vagino raje poimenuj za mucko..ne bodi vulgaren in besedno grob.

Grobost pride prav pri prijemu..in ne v izrečeni besedi.

Res si zasluživa “sex v mestu” :)))

Lep večer tudi tebi.

s tabo … raje v ga v divji osir sredi travnika vtaknem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ni potrebe…

nisi razumel heca zopet (Robi je zbrisal komantar o “sex v mestu” ), ne razumi me narobe,nisi ga utegnil prebrati:)

Tko da zaradi mene lahko tudi v osir.

Med kandidate še uvrščam Mortena Harketa, njegov glas je kriv….

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

A se ti ne zdi, da si se preveč vživela v kandidate????:) Hecam se. Zdaj bom jaz poiskala enega, da boste vse dol padle….:)

Evo ga: Josh Holloway

Jaz sem tole temo odprla čisto za hec, vidim pa, da se ženske sploh ne znate ustaviti. :))))

kaj pa ti SI, če si ANTI – LOPA?

Ženske se ne smemo preveč hecati..naredimo iz muhe slona:))

Ali nam želiš s to kritiko namigniti, da si ti v resnici transvestit (da so nickname, izražanje v prvi osebi ženskega spola in fotka by Pocahontas le forumska “varka”)? 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ali nam želiš s to kritiko namigniti, da si ti v resnici transvestit (da so nickname, izražanje v prvi osebi ženskega spola in fotka by Pocahontas le forumska “varka”)? :P[/quote]

Hm, če pomislim, da moškim ni potrebno rojevati, imeti menstruacije in PMS, bolezni, katerim so bolj podvržene ženske…..Potem imajo še boljše plače, v politiki jih resno jemljejo, ni več obveznega služenja vojaškega roka….Jap, bolje se jim godi…ampak nisem moški, preoblečen v žensko.

Off topic:

Kaj smo se danes naučili: Ne odpiraj tem tako za hec. 🙂 🙂 🙂

On topic:

tak moški ne obstaja.

Dejstvo je, da se moškim glede zunanjega izgleda večkrat gleda skozi prste. Če je sivolas, rečejo, da je šarmanten. Če je plešast, je revež žrtev genov ali se celo pohvali, da ima presežek testosterona. Če je majhen, se brani, da je bil tudi Napoleon tak. Če je debel, je pravi dec, ki pije pivo in je čips pred TV in se ne pusti ukazovati ženski. Skratka, kakorkoli obrnemo, vedno bodo moški za svoj slabši izgled našli “pameten” izgovor. Me ženske pa se že med sabo kritiziramo in tekmujemo zaradi česar imajo moški še več možnosti, da nas “bockajo”.

Ali nam želiš s to kritiko namigniti, da si ti v resnici transvestit (da so nickname, izražanje v prvi osebi ženskega spola in fotka by Pocahontas le forumska “varka”)? :P[/quote]

Hm, če pomislim, da moškim ni potrebno rojevati, imeti menstruacije in PMS, bolezni, katerim so bolj podvržene ženske…..Potem imajo še boljše plače, v politiki jih resno jemljejo, ni več obveznega služenja vojaškega roka….Jap, bolje se jim godi…ampak nisem moški, preoblečen v žensko.[/quote]

Škoda, bi se pričela zanimate zate :))))))

No, no, no! Saj ni tako črno-belo. 🙂 Ženske za gledanje skozi prste uporabite točno tiste izgovore, ki si jih navedla par prispevkov višje.

Občutek imam, da imate monovke neke stare (osebne) zamere do moških. 🙂 🙂

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
https://www.google.si/search?hl=sl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1680&bih=961&q=janez+jan%C5%A1a&oq=janez+jan%C5%A1a&gs_l=img.3..0l7.1030.8627.0.9035.11.9.0.2.2.0.121.798.8j1.9.0…0.0…1ac.1.11.img.jMFVGhHXg7Q

mmmmm

Haha, najboljši sta fotki v drugi in tretji vrsti. Mislim, da je zmontirano skupaj z obrazom G. Viranta in B. Pahorja.

Bravo Antilopa! Tale tvoja tema je fenomenalna. Ker ste bolj kot ne vse greha vredne že naštele nimam kaj dodat.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Verjetno si mislila tudi ta zadnji predlog – naš nekdanji predsednik vlade? :))

Verjetno si mislila tudi ta zadnji predlog – naš nekdanji predsednik vlade? :))[/quote]

Ne, tisti link sem takoj zaprla. Brrrr…. me je kar zmrazilo.
Ne bi raje ostale pri Ashtonu in ostalih? Poglej kako smo ženske isto misleče! Tema na treh straneh pa še čisto nič se nismo skregale. Vam da to kaj misliti? :DDDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close