moški po ženskem okusu :))
Ali nam želiš s to kritiko namigniti, da si ti v resnici transvestit (da so nickname, izražanje v prvi osebi ženskega spola in fotka by Pocahontas le forumska “varka”)? :P[/quote]
Hm, če pomislim, da moškim ni potrebno rojevati, imeti menstruacije in PMS, bolezni, katerim so bolj podvržene ženske…..Potem imajo še boljše plače, v politiki jih resno jemljejo, ni več obveznega služenja vojaškega roka….Jap, bolje se jim godi…ampak nisem moški, preoblečen v žensko.
Dejstvo je, da se moškim glede zunanjega izgleda večkrat gleda skozi prste. Če je sivolas, rečejo, da je šarmanten. Če je plešast, je revež žrtev genov ali se celo pohvali, da ima presežek testosterona. Če je majhen, se brani, da je bil tudi Napoleon tak. Če je debel, je pravi dec, ki pije pivo in je čips pred TV in se ne pusti ukazovati ženski. Skratka, kakorkoli obrnemo, vedno bodo moški za svoj slabši izgled našli “pameten” izgovor. Me ženske pa se že med sabo kritiziramo in tekmujemo zaradi česar imajo moški še več možnosti, da nas “bockajo”.
Ali nam želiš s to kritiko namigniti, da si ti v resnici transvestit (da so nickname, izražanje v prvi osebi ženskega spola in fotka by Pocahontas le forumska “varka”)? :P[/quote]
Hm, če pomislim, da moškim ni potrebno rojevati, imeti menstruacije in PMS, bolezni, katerim so bolj podvržene ženske…..Potem imajo še boljše plače, v politiki jih resno jemljejo, ni več obveznega služenja vojaškega roka….Jap, bolje se jim godi…ampak nisem moški, preoblečen v žensko.[/quote]
Škoda, bi se pričela zanimate zate :))))))
Verjetno si mislila tudi ta zadnji predlog – naš nekdanji predsednik vlade? :))[/quote]
Ne, tisti link sem takoj zaprla. Brrrr…. me je kar zmrazilo.
Ne bi raje ostale pri Ashtonu in ostalih? Poglej kako smo ženske isto misleče! Tema na treh straneh pa še čisto nič se nismo skregale. Vam da to kaj misliti? :DDDD
Forum je zaprt za komentiranje.