moški po ženskem okusu :))
In veš kaj je dobra stvar tega tvojega jajcanja – da vsi vedo , da ti in jaz zagotovo nisva ista oseba .
Sedaj čakam še na Poeta in Krentama, da me vsaj tako dobro skurc***, kot si me ti, da bom ostal čist in en sam … saj začuda do sedaj še ni noben dežurni kritik proglasil, da nastopam v štirih osebah hkrati .
Punce, pozor, ta bi vam skoraj zagotovo moral zmočit spodnje hlačke :
Juuuj, se opravičujem za slab link, ta bi vas skoraj zagotovo moral popeljati do orgazma :
Juuuj, se opravičujem za slab link, ta bi vas skoraj zagotovo moral popeljati do orgazma :
http://www4.slikomat.com/13/0429/1b-mokro.jpg%5B/quote%5D
prosim, da mojih slik ne razpečuješ brez mojega dovoljenja..hahahaha
Res je, enega Ryana sem pozabila, ampak ne tega tvojega, temveč Ryana Reynoldsa:
Full mi je zanimivo, kako različne okuse imamo. Za vsemi temi se jaz niti v RL ne bi obrnila, kaj šele, da bi mi bili všeč kot zvezdniki …
Poet – gepard (moj konkurent v hitrosti), verjetno je poudarek na tem, da je tako hiter tudi v postelji :))
hahahahaaa..nikoli ne boš vedela….
Moški po ženskem okusu bi moral biti visok, zagorel vitek temnolasec z nasmehom kot iz reklame za kalodont. Ne bi smel imeti ukrivljenega uda s katerim ne more zadeti WC školjke, moral bi imeti tako dolgega in trdega, da bi z njim doma ometal pajčevine po stropih in da bi na njem lahko sušile perilo, z njim bi lahko trl orehe in zabijal žeblje, ko bi prdnil bi moralo zadišati po Chanelu nr.5, med spanjem bi ubrano in prav potiho smrčal melodijo za Elizo, namesto po svojih prašnikih bi moral praskati po svoji zlati Eurocard kartici. Moral bi biti nežen ter pozoren in vas ure in ure samo božal in poslušal, po drugi strani pa bi moral biti močan in samozavesten, da bi z eno potezo pokončal medveda, ga ročno odrl ter kosmat kožuh položil kot tepih pred vašo posteljo, na koncu pa vas prav na tej postelji živalsko poseksal. Drage deklice, sanjate o princu na belem konju…na koncu pa vam tudi konj v smrtnem strahu pobegne in zdirja rezgetajoč v prerijo…
Res je, enega Ryana sem pozabila, ampak ne tega tvojega, temveč Ryana Reynoldsa:
Full mi je zanimivo, kako različne okuse imamo. Za vsemi temi se jaz niti v RL ne bi obrnila, kaj šele, da bi mi bili všeč kot zvezdniki …[/quote]
Dobro, se vsaj ne bomo prepirale. :))
Kaj je že tema? Aha, moški po ženskem okusu! Ali mi lahko kakšna predstavnica nežnejšega spola odgovori na vprašanje, ki se navezuje na to temo, namreč kakšna je za vas dobra moška rit? Enkrat sem se pogovarjal s prijateljico, ki mi je omenila, da je videla enega tipa, ki je imel hudo dobro rit, ko sem jo povprašal kako zgleda taka rit, je samo nekaj jecljala, na koncu pa me odpravila, da moja vsekakor ni taka…Torej kakšna pa je?
pa še vprašanje vezano na modo moških oblačil: kako poudarjeno naj bo viden otepač – oz. otepačeva izboklina, v letošnjih modnih zapovedih o moških hlačah ☺
emmmm … odgovor mora zadovoljiti ženske … njim je namenjena temica ☺[/quote]
Ja saj omenjaš neke izboklinice in vdolbinice kaj zdej v mojem komentarju ne štima? A sem zdej dedc al kaj madona ?
‘[/quote]
vprašanje se glasi na napačen spol ☺ — glede na temico.
— sicer pa dobro vem, da so ženski prsti najbolj stikljiv/firbčen del bitij na tem planetu — sploh, ko imajo izziv vspodbuditi še več, kot se očem dozdeva in naj bi dosegalo domišljijo ☺
Forum je zaprt za komentiranje.