moški po ženskem okusu :))
No, tale je izjema. Praviloma so mi všeč temnolasci s kratkimi lasmi. Ta je svetlolasec z dolgimi lasmi.
No, tale je izjema. Praviloma so mi všeč temnolasci s kratkimi lasmi. Ta je svetlolasec z dolgimi lasmi.
Pravi mucek, čeprav so meni bolj všeč visoki, temni, s tistim pogledom in dvodnevno brado….Opozorite me, če takega srečate (ne pohopsajte ga zase…ha ha ha).
Sem pravkar razmišljal o razliki med fotkami, ki jih je lepil Sadni in Matjažko in med temi, ki ste jih ženske.
Pri moških fotkah, je bila obvezna (naga) ritka ali poudarjene prsi, pri vaših pa le obrazi. 🙂
Seveda to ne pomeni, da vam ni pomembna zunanjost.[/quote]
S težavo gledam človeka v obraz oz v obraz ki mi ni všeč, to je moj izgovor oz bolje rečeno resnica.
Kakšen moški je moški z materinskim kompleksom?[/quote]
Ashton Kutcher je bil tak v navezi z Demi, pa Madonnini, Cherini, Liz Taylorjevi …. ljubimci so menda takšni.
Čeprav s pravim kompleksom je po moje le Ashton, ker ga ni motiviral denar, saj je sam bogat. 🙂
Tako da, ženske, če ste bogate, se bo morda izšlo za kakšno parmesečno holivudsko poroko s temi postavnimi in MLAJŠIMI!!!!!! maldeniči. :))))
To nam Matjažko zvito sporoča svoje “zavore” :P[/quote]
Še vedno ne vem, kakšen moški naj bi to bil oz. za kakšne “zavore” bi to šlo…[/quote]
Naj se kar Matjažko razpiše, psihologijo prepuščam njegovi domeni, koliko vem zelo rad zabluzi v te vode, naj se razpiše o tem ali zdaj šel npr čitat Freuda, da bo vedel kaj naj napiše :)))
Vse, ki sem jih omenila so od mene starejši, tako da ne vem ali ti številke nagajajo ali samo provociraš ali si v teh trenutkih prepoznal, da imaš tudi sam težave z materinskim kompleksom? :P[/quote]
Nisme tebe mislil. :)) Ti še lahko daš na svoj seznam moške izpdo 30, kaj pa druge tu dame, te pa so mi že malce sumljive, kaj norijo to nekaj norijo s temi mladeniči. :))) Mogoče pa imajo keš, še bi moral jaz poskusiti, kaj praviš? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.