Moški po 50. izjemno navezani na svojo mamo
Poslušam moške nekje po 50, kakšen odnos imajo do svoje mame.
Ja, seveda je lepo, da imaš rad svojo mamo, da jo spoštuješ, ampak to je neka navezanost, kjer so ti moški kot majhni fantki, ki pogrešajo mamico in jim je prva in edina prava ženska na svetu. Vse ostale so pač nekaj za usput, ampak do njih ne čutijo nobene navezanosti, niti ne zmorejo poglobljenega odnosa.
Se mi prikrade v misli tista pesem Mamaa prihajam domoooov in jočem od sreče….
..aja…nimam takoh izkušenj. Verjetno je pa ta lastnost, ki jih ‘krasi’, ves čas z njimi, pretirana navezanost od otroških do odraslih, starih let…taka vez, ki je posledica, morda, ensotarševske družine?, kjer je bil lik roditelja le mama. Če gre za priemrjanje (morebitne) partnerice v smeri, da je mama tista, ki je ‘naj naj’ – v vsem, potem je res nekja huudoo narobe…pa verjetno ima pri tem tudi kaj dejstvo, da (verjetno) gospod v odraslih letih še veedno živi pod njeno streho..
Mama je edina ženska, ki te ne bo zaj…. Zame so butasti tisti moški, ki dajo mamo na “stran”, brezkompromisno pa zaupajo svoji partnerici.
Tomaz.Gorec, 07.07.2024 ob 09:14
Mama je edina ženska, ki te ne bo zaj…. Zame so butasti tisti moški, ki dajo mamo na “stran”, brezkompromisno pa zaupajo svoji partnerici.
Tako ti je govorila mama, da te bodo vse ženske zaj…, edino ona te ne bo…in potem se ti to res samouresničuje, ker imaš to ves čas v glavi, že ko spoznaš kakšno žensko predvidiš, da te bo zaj…potem obupaš in sploh več ne spoznavaš žensk…
Tomi, da ti nekaj povem. Obstajajo mame, ki svojega otroka (dojenčka) odvržejo v zabojnik za smeti. Druge prodajo svojega otroka v tujino. Potem poznam ženske, ki zastrupljajo svoje otroke. Tretje ravnajo s svojim otrokom (prvencem) kot svinje z mehi. Hvala bogu, da nimaš slabih izkušen z svojo mamo. Poznam moške, ki ne marajo kaj preveč svoje matere. Res je mama samo ena. Vendar si ne zaslužijo vse mame tega naziva.
Poznano, 07.07.2024 ob 09:48
Tako ti je govorila mama, da te bodo vse ženske zaj…, edino ona te ne bo…in potem se ti to res samouresničuje, ker imaš to ves čas v glavi, že ko spoznaš kakšno žensko predvidiš, da te bo zaj…potem obupaš in sploh več ne spoznavaš žensk…
Nikoli mi ni to mama rekla! Samo malo statistiko poglejte koliko parov se loči. Pa ko se poročajo so prepričani, da se ne bodo.
Drugače pa tudi za ženske velja isto. Ne bodite neumne, da slepo zaupate svojemu izbrancu.
Zartrose, 07.07.2024 ob 09:41
Mame ki so sina privezale nase namesto ga spodbujale da si najde dobro druzico zase, niso nikoli odrezale popkovino od njega ampak ga imele za nadomestnega partnerja.
Ne vem kje vi vidite take mame,.. Jaz ne poznam nobene take, kot jih vi opisujete. Vsaka mama želi svojemu sinu, da si najde partnerko, ima otroke,..
Jaz mislim, da se nekatere ženske to navezanost med njenim partnerjem in njegovo mamo izmislijo, ker stvari v zakonu ne gredo dobro in potem je vsak izgovor dober.
Forum je zaprt za komentiranje.