Moški, po 39. letu
Moja bivša je definitivno imela več v glavi od tebe. Ona recimo ni previsela cel dan na forumu in se kregala z neznanci. Je imela celo kopico prijateljic, hobije, se s športom ukvarjala, skratka imela life, za razliko od tebe. S čim se pa ti ukvarjaš razen z mučenjem tipk ? Hodiš v knjižnjico, tu pa tam si kak beden film pogledaš in že lahko končava z naštevanjem…
Buhtelj ti je pa foter, da se ti ni že dosti prej odpovedal.
Moja bivša je definitivno imela več v glavi od tebe. Ona recimo ni previsela cel dan na forumu in se kregala z neznanci. Je imela celo kopico prijateljic, hobije, se s športom ukvarjala, skratka imela life, za razliko od tebe. S čim se pa ti ukvarjaš razen z mučenjem tipk ? Hodiš v knjižnjico, tu pa tam si kak beden film pogledaš in že lahko končava z naštevanjem…
Buhtelj ti je pa foter, da se ti ni že dosti prej odpovedal.[/quote]
Sem zadela tam, kjer te boli, a ne:). Ful me srbi, da bi ti povedala par podrobnosti mojega lajfa, ampak bi se preveč grizel v sebi. Sem milostna.
Tako kot (ne)samozavest ne velja za vsa podrocja enako, tako ni niti nasa sposobnost in pripravljenost “manipuliranja” na vseh podrocjih enaka. Drugace povedano, nekdo je lahko sila zamozavesten na poslovnem podrocju, morda tudi zaradi sposobnosti vplivanja na druge, hkrati pa popolnoma nesamozavesten 30-letni jumfer. In nekdo je lahko “prasec” do zensk, hkrati pa sila zvest prijatelj.
Z zemskami pocnem kar pocnem, ker sem zgubil spostovanje do vecine punc. Ne vseh! Vecina isce, upa in/ali racuna le korist. Taksno ali drugacno. In sploh ne nujno materialno. Na prijatelje gledam cisto drugace, s spostovanjem, pa ceprav smo si v marsicem razlicni.
Zakaj pa ženske skrivajo informacijo o svoji starosti? Zakaj velja, da se žensk tega ne sprašuje? Zaradi odsotnosti karizme? Zakaj vse lažejo o svojih kilah? Zaradi pomanjkanja samozavesti? Zakaj lažejo o številu svojih spolnih partnerjev in skrivajo ljubimce pred javnostjo? Zaradi mnenja zahojene okolice? To pomeni nesamozavest. Samozavestni babi dol visi, kaj si okolica misli.
Forum je zaprt za komentiranje.