Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Moja bivša je definitivno imela več v glavi od tebe. Ona recimo ni previsela cel dan na forumu in se kregala z neznanci. Je imela celo kopico prijateljic, hobije, se s športom ukvarjala, skratka imela life, za razliko od tebe. S čim se pa ti ukvarjaš razen z mučenjem tipk ? Hodiš v knjižnjico, tu pa tam si kak beden film pogledaš in že lahko končava z naštevanjem…

Buhtelj ti je pa foter, da se ti ni že dosti prej odpovedal.

Pol ne obstajaš zares?

Moja bivša je definitivno imela več v glavi od tebe. Ona recimo ni previsela cel dan na forumu in se kregala z neznanci. Je imela celo kopico prijateljic, hobije, se s športom ukvarjala, skratka imela life, za razliko od tebe. S čim se pa ti ukvarjaš razen z mučenjem tipk ? Hodiš v knjižnjico, tu pa tam si kak beden film pogledaš in že lahko končava z naštevanjem…

Buhtelj ti je pa foter, da se ti ni že dosti prej odpovedal.[/quote]

Sem zadela tam, kjer te boli, a ne:). Ful me srbi, da bi ti povedala par podrobnosti mojega lajfa, ampak bi se preveč grizel v sebi. Sem milostna.

Tako kot (ne)samozavest ne velja za vsa podrocja enako, tako ni niti nasa sposobnost in pripravljenost “manipuliranja” na vseh podrocjih enaka. Drugace povedano, nekdo je lahko sila zamozavesten na poslovnem podrocju, morda tudi zaradi sposobnosti vplivanja na druge, hkrati pa popolnoma nesamozavesten 30-letni jumfer. In nekdo je lahko “prasec” do zensk, hkrati pa sila zvest prijatelj.
Z zemskami pocnem kar pocnem, ker sem zgubil spostovanje do vecine punc. Ne vseh! Vecina isce, upa in/ali racuna le korist. Taksno ali drugacno. In sploh ne nujno materialno. Na prijatelje gledam cisto drugace, s spostovanjem, pa ceprav smo si v marsicem razlicni.

Ne vem zakaj bi me zanimale podrobnosti življenja internetnih hroščev…

+1

Zato ker izhajaš iz svojega bednega in omejenega lajfa. Potem misliš, da smo vsi po krivici na zemlji.

Zakaj pa ženske skrivajo informacijo o svoji starosti? Zakaj velja, da se žensk tega ne sprašuje? Zaradi odsotnosti karizme? Zakaj vse lažejo o svojih kilah? Zaradi pomanjkanja samozavesti? Zakaj lažejo o številu svojih spolnih partnerjev in skrivajo ljubimce pred javnostjo? Zaradi mnenja zahojene okolice? To pomeni nesamozavest. Samozavestni babi dol visi, kaj si okolica misli.

Kdaj bo nastopil tist dan ko se GF odpravi na dopust?? Daj Bog dam za dve maši sam naj se že spravi

Zato ker izhajaš iz svojega bednega in omejenega lajfa. Potem misliš, da smo vsi po krivici na zemlji.[/quote]
Toliko kot ti pretipkaš na tem forumu + še na nešteto ostalih forumih ti noben niti blizu ne pride. Toliko o tvojem bogatem in razburljivem življenju, ob katerem se vsi grizemo v sebi.

Vemo kako izgledajo ti dopusti. V hotelu, spet za računalnikom… 🙂

Vemo kako izgledajo ti dopusti. V hotelu, spet za računalnikom… :)[/quote]

Ti veš, kako zgleda mama hotel. Ostalo ti je neznanka.

Vemo kako izgledajo ti dopusti. V hotelu, spet za računalnikom… :)[/quote]
Morda pa ji v Egiptu ponujajo nekaj kamel in se zato tako “ceni” 🙂

Me še kar prežvekuješ, ne moreš in ne moreš, da ne bi. Imaš resen problem in boš crknil, ko me ne bo.

Osreči me in pojdi 🙂

Zaveži si oči, da me ne boš gledal. Šla bom, ko bom jst tko rekla:).

In tam ostani… ne vračaj se!

Si že povedal, večkrat. Kot stara plošča se ponavljaš.

Če pa si glupa in ne razumeš ko se ti enkrat pove…

Nisi moj šef, da bi mi delegiral naloge in obveznosti. Ne vidim nobenega razloga, da bi te kakorkoli upoštevala. Imaš problem sam s sabo.

Imaš morda ti problem sama s sabo?

Ne išči krivca izven sebe.

Najprej si ti vprašala? Torej potemtakem sama iščeš krivca izven sebe? Glede na to da izhajaš iz sebe, kot večkrat rada poudariš, bo že držalo.
No zdaj pa spiz…di, dolgočasna in nadležna si

Pri izkušnjah izhajam iz sebe. Ti boš pojedel svoj shit, ne ponujaj ga meni.

Zakaj me sploh kličeš?

Pogovarjal sem se z EB, pa si se privlekla zraven. Nisem te klical.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close