Moški, po 39. letu
Tud to je res.[/quote]
A ni zanimivo, da zenske same tega ne stekajo. Kaksna logika neki. To je ta custveni bozicni drevescek, ko si v lastni glavi vse zracionalizirajo. Samo pravi spin moras dati na zogico. In obratno, ko ji v bistvu ni do tebe ali se ji zdis nedosegljiv ali…, si bo kar zmislila razloge zakaj nisi primeren, lol.
In kaj je sedaj bolj primitvno? Njihova dejanja ali prijaznost v javnosti? :)[/quote]
Človek je tisto, kar predstavlja navzven in tisto, kar nosi v sebi. Če nekdo išče bližnjice oz. si prikroji svojo resnico, je to zame primitivno. Še vedno sem pri staorsti, na to se nanaša moj odgovor.[/quote]
Se pravi to da so prijazni v javnosti je bolj primitivno kot to, da so oškodovali podjetja?
Človek je tisto, kar predstavlja navzven in tisto, kar nosi v sebi. Če nekdo išče bližnjice oz. si prikroji svojo resnico, je to zame primitivno. Še vedno sem pri staorsti, na to se nanaša moj odgovor.[/quote]
Se pravi to da so prijazni v javnosti je bolj primitivno kot to, da so oškodovali podjetja?[/quote]
Preusmerjaš pozornost od sebe. Lažeš glede let, ker misliš, da si zaradi tega v +. Saj si, pri puhljicah, prava ženska bi ti prebrala iz oči, da si kmetavzarček nesamozavesten.
Se pravi to da so prijazni v javnosti je bolj primitivno kot to, da so oškodovali podjetja?[/quote]
Preusmerjaš pozornost od sebe. Lažeš glede let, ker misliš, da si zaradi tega v +. Saj si, pri puhljicah, prava ženska bi ti prebrala iz oči, da si kmetavzarček nesamozavesten.[/quote]
Kaj pa okarakterizira pravo žensko? To da lahko natančno oceni koliko let ima moški? 🙂
Preusmerjaš pozornost od sebe. Lažeš glede let, ker misliš, da si zaradi tega v +. Saj si, pri puhljicah, prava ženska bi ti prebrala iz oči, da si kmetavzarček nesamozavesten.[/quote]
Kaj pa okarakterizira pravo žensko? To da lahko natančno oceni koliko let ima moški? :)[/quote]
Gre se tudi za stil, ki ga ima ali nima moški. Karizmatičen človek se ne bo zatekal k laži glede svojih let, ker mu tega ni treba. Ok?
Kaj pa okarakterizira pravo žensko? To da lahko natančno oceni koliko let ima moški? :)[/quote]
Gre se tudi za stil, ki ga ima ali nima moški. Karizmatičen človek se ne bo zatekal k laži glede svojih let, ker mu tega ni treba. Ok?[/quote]
Ne vleči se sedaj ven. Še vedno me zanima ali okarakterizira pravo žensko to, da lahko natančno oceni koliko let ima moški?
Ne vidim nobene povezave med karizmo in tem da se moški zlaže glede svoje starosti.
Gre se tudi za stil, ki ga ima ali nima moški. Karizmatičen človek se ne bo zatekal k laži glede svojih let, ker mu tega ni treba. Ok?[/quote]
Ne vleči se sedaj ven. Še vedno me zanima ali okarakterizira pravo žensko to, da lahko natančno oceni koliko let ima moški?
Ne vidim nobene povezave med karizmo in tem da se moški zlaže glede svoje starosti.[/quote]
Saj sem napisala, stil, imidž, podoba človeka…”Močan” človek ne bo imel potrebe po laganju glede starosti, ker je to nivo primitivcev, slabičev, ki kalkulirajo na puhljastem območju. Princip je pomemben. Moški, ki zmrzne že pri svoji starosti, se vije kot kača, mu je nerodno, kako je šele kje drugje. Nič je enako nič.
Jst se s tem ne bi hvalila. Poglej kje si. Glede logike pa tolele…je znanost o pravilnem sklepanju. Nekateri moški na monu delujete po principu, kako dobiti žensko, ki čim manj razmišlja, da bo nasedla vašim lažem, vam zagotovila zadostno mero samopotrditve, da si boste okrepili svoj mali ego. Ja, pravilno sklepaš, si eden izmed teh buhteljev, ki pade na puhljice in je zelo zadovoljen.
40 – 54 Severely challenged (Less than 1% of test takers)
55 – 69 Challenged (2.3% of test takers)
70 – 84 Below average
85 – 114 Average (68% of test takers)
115 – 129 Above average
130 – 144 Gifted (2.3% of test takers)
145 – 159 Genius (Less than 1% of test takers)
160 – 175 Extraordinary genius
Forum je zaprt za komentiranje.