Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Vazno, da je to tebi ocitno, lol.

Meni pa so vazni rezultati. Tako se nobena ni podvomila v mojo starost. Sem se pa malo umiril. Sedaj imam le po eno novo na teden. Lotim se le tistih, ki se zame prve potrudijo. Pa tudi do prekrivanja, dve na dan, pride kvecjemu 1x mesecno. Pa ti? Te sploh se kdo povoha?[/quote]

Poznam žensko, ki je fejkala, da je 15 let mlajša. V bistvu je bila že globoko v meni, moškim je toliko zmešala glave, da so še računali, kako si bodo z njo ustvarili družino. Meni je šlo na bruhanje, ko mi je pripovedovala, na kakšen način jih heca, vleče za nos.

Mene nben ne povoha, ker nisem pes.

Bravo za tebe Dater. Ampak meni se zdi bedno, da se starčki po 20 letnih mladenkah slinijo. V 99% se 20-letnicam zdijo 40 letniki starčki. Izjema so bogataši in za tiste, ki iščejo očete. Tvojih -7 se mi zdi ok, je v okvirju mojih do -10 let 🙂

To so tvoje izkušnje. Meni je tudi v tem kontekstu blesavo šušmariti. Če pa ima moški problem z vedenjem o premajhni ali preveliki cifri spolnih partnerjev nove simpatije, pa bolje, da se razmerje sploh ne začne.[/quote]
A mislis, da tip kot sem jaz, pove zenski s kolikimi je bil? Tako se sam ne ve.

Mi je pa prejsnji teden ena rekla, da raje vidi, da je bil tip s 100 puncami, kot pa 10. Se je vsaj izzivel. Pa ji iz previdnosti se vedno nisem kaj dosti povedal.[/quote]

Iz previdnosti ji nisi povedal? Se sramuješ svoje “izkušenosti”? Če nekaj tajiš, to pomeni, da ni vse ok in zavestno veš, da je bolje, da si tiho. Če bi mi nekdo rekel, da je recimo do 30-ega leta imel 100 spolnih partnerk, bi si mislila, da je nestabilen, išče pozornost, nesamozavesten. S štancanjem ne prideš do še večje in večje izkušenosti (enkrat se konča), kvečjemu kažeš svojo zblojenost in si zapacaš svojo prihodnost, ker si prenasičen vseh mogočih izkušenj.

Bravo za tebe Dater. Ampak meni se zdi bedno, da se starčki po 20 letnih mladenkah slinijo. V 99% se 20-letnicam zdijo 40 letniki starčki. Izjema so bogataši in za tiste, ki iščejo očete. Tvojih -7 se mi zdi ok, je v okvirju mojih do -10 let :-)[/quote]
Mene je vcasih tudi zmotilo, ko se videl par, kjer je bila velika razlika v starosti. Sem se nekaj brez veze zgrazal, itd. Potem pa sem prepotoval malo vec sveta in spoznal, da se vas svet ne obremenjuje z leti tako kot Slovenci. In pocasi sem zacel na 60-letnike, ki setajo 30-letnice, gledati s spostovanjem. Upam da bo tudi meni nekoc to uspevalo.

A mislis, da tip kot sem jaz, pove zenski s kolikimi je bil? Tako se sam ne ve.

Mi je pa prejsnji teden ena rekla, da raje vidi, da je bil tip s 100 puncami, kot pa 10. Se je vsaj izzivel. Pa ji iz previdnosti se vedno nisem kaj dosti povedal.[/quote]

Iz previdnosti ji nisi povedal? Se sramuješ svoje “izkušenosti”? Če nekaj tajiš, to pomeni, da ni vse ok in zavestno veš, da je bolje, da si tiho. Če bi mi nekdo rekel, da je recimo do 30-ega leta imel 100 spolnih partnerk, bi si mislila, da je nestabilen, išče pozornost, nesamozavesten. S štancanjem ne prideš do še večje in večje izkušenosti (enkrat se konča), kvečjemu kažeš svojo zblojenost in si zapacaš svojo prihodnost, ker si prenasičen vseh mogočih izkušenj.[/quote]
Teoretiziras. Moraliziras. Itd. V bistvu pa si si sama odgovorila, zakaj je kot je.

Jaz vsakemu nadobudnemu osvajalcu recem… zenskam natrosi le par drobtinic, da si same v svoji glavi ustvarijo idealno sliko o tebi. Se tako idealna realnost ni konkurenca za labilno zensko glavo. Le domisljijo jim je treba vzburit. Da zasveti kot bozicni drvescek.

Iz previdnosti ji nisi povedal? Se sramuješ svoje “izkušenosti”? Če nekaj tajiš, to pomeni, da ni vse ok in zavestno veš, da je bolje, da si tiho. Če bi mi nekdo rekel, da je recimo do 30-ega leta imel 100 spolnih partnerk, bi si mislila, da je nestabilen, išče pozornost, nesamozavesten. S štancanjem ne prideš do še večje in večje izkušenosti (enkrat se konča), kvečjemu kažeš svojo zblojenost in si zapacaš svojo prihodnost, ker si prenasičen vseh mogočih izkušenj.[/quote]
Teoretiziras. Moraliziras. Itd. V bistvu pa si si sama odgovorila, zakaj je kot je.

Jaz vsakemu nadobudnemu osvajalcu recem… zenskam natrosi le par drobtinic, da si same v svoji glavi ustvarijo idealno sliko o tebi. Se tako idealna realnost ni konkurenca za labilno zensko glavo. Le domisljijo jim je treba vzburit. Da zasveti kot bozicni drvescek.[/quote]

Pišem svoje mnenje, nisem tvoja mama, da bi ti moralizirala.

Z ženskami ravnaš kot da so labilni osebki. Daješ drobtinice in dobiš ravno to tudi nazaj. Pravim ženskam ne sežeš niti do kolen, zato z njimi ne boš imel nikoli opravka.

Jaz vsakemu nadobudnemu osvajalcu recem… zenskam natrosi le par drobtinic, da si same v svoji glavi ustvarijo idealno sliko o tebi. Se tako idealna realnost ni konkurenca za labilno zensko glavo. Le domisljijo jim je treba vzburit. Da zasveti kot bozicni drvescek.[/quote]

Z ženskami ravnaš kot da so labilni osebki. Daješ drobtinice in dobiš ravno to tudi nazaj. Pravim ženskam ne sežeš niti do kolen, zato z njimi ne boš imel nikoli opravka.[/quote]
Ravno obratno je. Kalibru zensk, ki mene redno peca, prav ti ne sezes do kolen. Najdi si ze enega Markota. 😉

Z ženskami ravnaš kot da so labilni osebki. Daješ drobtinice in dobiš ravno to tudi nazaj. Pravim ženskam ne sežeš niti do kolen, zato z njimi ne boš imel nikoli opravka.[/quote]
Ravno obratno je. Kalibru zensk, ki mene redno peca, prav ti ne sezes do kolen. Najdi si ze enega Markota. ;)[/quote]

Saj sam pišeš o tem, da so puhljice okoli tebe, ki jih lahko vrtiš okoli svojega majhnega mezinca. To ti gre dobro od rok le pri določenem tipu žensk, saj to pa res ni nobena skrivnost:).

Haha jaz pa za tri 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Seba, a ti tut? Vidim, da je to nalezljivo. Keri šalabajzerji…

Haha jaz pa za tri :D[/quote]

ko istočasno obdeluješ mamo in hčero … njami

Bravo za tebe Dater. Ampak meni se zdi bedno, da se starčki po 20 letnih mladenkah slinijo. V 99% se 20-letnicam zdijo 40 letniki starčki. Izjema so bogataši in za tiste, ki iščejo očete. Tvojih -7 se mi zdi ok, je v okvirju mojih do -10 let :-)[/quote]

Ja jaz ne razumem zakaj imajo leta toliko veze? Ta prav dec se ne ozira na leta.

Kaj pa je narobe, če se človek pomladi za par let? A ti se ne nikoli? 🙂

Kaj pa je narobe, če se človek pomladi za par let? A ti se ne nikoli? :)[/quote]

To mi je primitivno. Očitno nimaš nič drugega, s čimer bi se lohka pohvalil.

pa kaj res nihče ni bral
J. Jalen triologije
Bobre, sam, vrh

Za moje pojme je primitivizem povezan s tem kako se človek na splošno obnaša v družbi.

Hahahahahaha…tajkunčki so zelo prijazni v javnosti:).

Hahahahahaha…tajkunčki so zelo prijazni v javnosti:).[/quote]

In kaj je sedaj bolj primitvno? Njihova dejanja ali prijaznost v javnosti? 🙂

Hahahahahaha…tajkunčki so zelo prijazni v javnosti:).[/quote]

In kaj je sedaj bolj primitvno? Njihova dejanja ali prijaznost v javnosti? :)[/quote]

Človek je tisto, kar predstavlja navzven in tisto, kar nosi v sebi. Če nekdo išče bližnjice oz. si prikroji svojo resnico, je to zame primitivno. Še vedno sem pri staorsti, na to se nanaša moj odgovor.

Ko se pa ženske zlažete glede števila spolnih partnerjev je pa kul ?[/quote]

To so tvoje izkušnje. Meni je tudi v tem kontekstu blesavo šušmariti. Če pa ima moški problem z vedenjem o premajhni ali preveliki cifri spolnih partnerjev nove simpatije, pa bolje, da se razmerje sploh ne začne.[/quote]
V bistvu to sploh niso moje izkušnje, bolj izkušnje drugih. No lahko sem pa tudi sam v tem, pa še vem ne. Ženske ste pač profesionalke v laganju…

V bistvu to sploh niso moje izkušnje, bolj izkušnje drugih. No lahko sem pa tudi sam v tem, pa še vem ne. Ženske ste pač profesionalke v laganju…[/quote]

Enako kot moški, noben ne zaostaja.

Right lol

Haha jaz pa za tri :D[/quote]
Sedaj sem se spomnil… samo ena me je dobila na lazi. Pikola, prav raziskala me je. Pa sva vseeno cez 2 uri ze seksala, lol. Za nagrado pa sem jo naslednji dan odslovil.
Tako je to. Ko te punca hoce, ti bo vse oprostila.

To so obupanke 1. klase.

Tud to je res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close