Moški, po 39. letu
Res je zanimivo, da lahko nekatere osebe leta in leta dnevno tipkajo po MON-u. Sem bila zadnjič šokirana neka stara tema tam iz leta 2014 in je Goldika že veselo sodelovala – to je pred 10 leti – po tem sodeč tud ne more biti več najstnica :-9
Povejte mi kako vam “zvestim” uspe leta in leta isto pisat?
A tako to, jst sem mislila, da + in – tvorita tokokrog in stvar spravita v pogon :-/, res pa, da elektrika ni moje področje, edino kar vem je to, da se ne pusti šlatat in to je edina stvar ženskega spola ;-)[/quote]Vmes mora bit porabnik. Potem je OK, drugače je sranje :)[/quote]
Ja pa kaj še……. a zdaj bi pa rad še žarnico mel?
Ja, samo dva otroka, brez žene..To pa je veliko in velika ovira. :)[/quote]
Če sta mela kaj drugega v planu je to lahko res velika ovira, v nasprotnem primeru pa bi lahko naša fiši sklepala, da nek manijak otrok ravno ne bi vozil sabo.[/quote]
Nič drugega ni bilo v planu in ni se šlo za nek zmenek. 🙂
Upajmo, da najde tipa kmalu. :)[/quote]
GF je mnogo preveč izbirčna (in samozadostna), da bi bil sploh kateri zanjo dovolj dober tisti, ki bi pa lahko bil, pa si bo poiskal mlajšo od nje :)[/quote]Ne bo šlo, če bo hotel met tako bo moral kar njo vzet, ker takih po njen niso več delali….. 🙂
GF je mnogo preveč izbirčna (in samozadostna), da bi bil sploh kateri zanjo dovolj dober tisti, ki bi pa lahko bil, pa si bo poiskal mlajšo od nje :)[/quote]Ne bo šlo, če bo hotel met tako bo moral kar njo vzet, ker takih po njen niso več delali….. :)[/quote]
Kaj, da niso?! Po njej še boljše od nje ! :)))
Forum je zaprt za komentiranje.