Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Ja, samo dva otroka, brez žene..To pa je veliko in velika ovira. 🙂

LoL, a ta ženska slučajno že od 8ih zjutraj tolče po tipkah ?

Res je zanimivo, da lahko nekatere osebe leta in leta dnevno tipkajo po MON-u. Sem bila zadnjič šokirana neka stara tema tam iz leta 2014 in je Goldika že veselo sodelovala – to je pred 10 leti – po tem sodeč tud ne more biti več najstnica :-9

Povejte mi kako vam “zvestim” uspe leta in leta isto pisat?

10 let nazaj je bla že tle ?

BWAHAHAHA

Dear God, save her soul, she’s dying inside ^^

A si ti iz kake časovne luknje padla? 🙂
2014 je danes 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

2014 je danes ;)[/quote]

Sorry 2004 sem mislila – ojej

A tako to, jst sem mislila, da + in – tvorita tokokrog in stvar spravita v pogon :-/, res pa, da elektrika ni moje področje, edino kar vem je to, da se ne pusti šlatat in to je edina stvar ženskega spola 😉

2014 je danes ;)[/quote]

Sorry 2004 sem mislila – ojej[/quote]

Ajde dobi ta star post, ker mislim, da si mal zamešala to z nekom drugim.

Ja, samo dva otroka, brez žene..To pa je veliko in velika ovira. :)[/quote]

Če sta mela kaj drugega v planu je to lahko res velika ovira, v nasprotnem primeru pa bi lahko naša fiši sklepala, da nek manijak otrok ravno ne bi vozil sabo.

A tako to, jst sem mislila, da + in – tvorita tokokrog in stvar spravita v pogon :-/, res pa, da elektrika ni moje področje, edino kar vem je to, da se ne pusti šlatat in to je edina stvar ženskega spola ;-)[/quote]Vmes mora bit porabnik. Potem je OK, drugače je sranje 🙂

A tako to, jst sem mislila, da + in – tvorita tokokrog in stvar spravita v pogon :-/, res pa, da elektrika ni moje področje, edino kar vem je to, da se ne pusti šlatat in to je edina stvar ženskega spola ;-)[/quote]Vmes mora bit porabnik. Potem je OK, drugače je sranje :)[/quote]

Ja pa kaj še……. a zdaj bi pa rad še žarnico mel?

Vmes mora bit porabnik. Potem je OK, drugače je sranje :)[/quote]

Ja pa kaj še……. a zdaj bi pa rad še žarnico mel?[/quote]
recimo 🙂

Ja pa kaj še……. a zdaj bi pa rad še žarnico mel?[/quote]
recimo :)[/quote]

Kaj bi pa z njo počel?

Life is sucks[/quote]
Ja kaj češ… sam ne kake neumnosti delat pa se pod vlak metat. Saj so ostali tud za silo…[/quote]

Ne skrbi jst sem zelo potrpežljiva in vztrajna.

Ja kaj češ… sam ne kake neumnosti delat pa se pod vlak metat. Saj so ostali tud za silo…[/quote]

Ne skrbi jst sem zelo potrpežljiva in vztrajna.[/quote]

zlasti v čakanju njega “perfect”

Mon poznam že sigurno 10 let (da obstaja). Kot Goldfish sem se registrirala mislim da 2 leti nazaj (bi morala pogledati točen datum), skupno pa sem morda 4-5 let. In seveda nisem več najstnica:).

Upajmo, da najde tipa kmalu. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A tako torej GF je samska. GF mislim da imaš marsikaj za razložiti!

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja, samo dva otroka, brez žene..To pa je veliko in velika ovira. :)[/quote]

Če sta mela kaj drugega v planu je to lahko res velika ovira, v nasprotnem primeru pa bi lahko naša fiši sklepala, da nek manijak otrok ravno ne bi vozil sabo.[/quote]
Nič drugega ni bilo v planu in ni se šlo za nek zmenek. 🙂

Upajmo, da najde tipa kmalu. :)[/quote]

GF je mnogo preveč izbirčna (in samozadostna), da bi bil sploh kateri zanjo dovolj dober tisti, ki bi pa lahko bil, pa si bo poiskal mlajšo od nje 🙂

Moški po 39-60 ste še kako zelo lepi in privlačni ,pa nisem neka stara mona ,malo se ozrite okoli ,za ženske to žal ne velja .Tako da…točka za vas

Upajmo, da najde tipa kmalu. :)[/quote]

GF je mnogo preveč izbirčna (in samozadostna), da bi bil sploh kateri zanjo dovolj dober tisti, ki bi pa lahko bil, pa si bo poiskal mlajšo od nje :)[/quote]Ne bo šlo, če bo hotel met tako bo moral kar njo vzet, ker takih po njen niso več delali….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tu je ze vse razlozila s svojim obnasanjem. Ena globoko zagrenjena zenska, ki ji obcutek, da nekaj steje, daje le se sluzba. Ta bo na veke samska. Drzi se sluzbe fishi… 😉

GF je mnogo preveč izbirčna (in samozadostna), da bi bil sploh kateri zanjo dovolj dober tisti, ki bi pa lahko bil, pa si bo poiskal mlajšo od nje :)[/quote]Ne bo šlo, če bo hotel met tako bo moral kar njo vzet, ker takih po njen niso več delali….. :)[/quote]

Kaj, da niso?! Po njej še boljše od nje ! :)))

Tako se govori.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close