Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

Res je… tud če se na blond barvaš 🙂

Me ne zanima, kaj delaš s svojimi lasmi. Ja ja, mislil si name, saj mi je jasno, jst pa na tvojo barvo shita. Adijo!

A rabita vidva kakega mediatorja, da vas skup zloži?

Ne. Za mediatorja je ključen interes.

Ta bi bil?

Mediacija je reševanje sporov (mimogrede, jst nisem z nikomer sprta, če so drugi z mano ali sami s sabo, to ni moj problem) v obliki sporazuma, kjer pride do takšne rešitve, da sta oba zadovoljna. Predpogoj je, da sta sprti stranki zainteresirani za vključitev nevtralne osebe, ki bi vodila cel postopek izboljšanja medosebnih odnosov. No, jst ne bom nkamor hodila, ker ne vidim konflikta. Zdaj jasno?

Saj se hecaš 🙂

Kako, da med vama s tipčkom ni konflikta, sej sem ti jasno dala vedet, na koga točno ciljam?!
Vidva imata tak napet odnos, na momente zelo sovražen, tle pa pride mediacija v poštev.

Saj se hecaš :)[/quote]

A moraš ti, a?

Kako, da med vama s tipčkom ni konflikta, sej sem ti jasno dala vedet, na koga točno ciljam?!
Vidva imata tak napet odnos, na momente zelo sovražen, tle pa pride mediacija v poštev.[/quote]

Se ti zdi, da sva poročena, imava otroke oz. nekaj, kar bi naju še vedno družilo in bi bilo smiselno reševati?? Zakaj bi se z vsakim družila? To je virtuala, če komu kaj ne paše, ugasne pc.

Vidva imata tak napet odnos, na momente zelo sovražen, tle pa pride mediacija v poštev.[/quote]

Se ti zdi, da sva poročena, imava otroke oz. nekaj, kar bi naju še vedno družilo in bi bilo smiselno reševati?? Zakaj bi se z vsakim družila? To je virtuala, če komu kaj ne paše, ugasne pc.[/quote]

Ti, res deluje, da sta kot kaka zakonca, ki se ločujeta. Veš, kako tud rečemo, da manj je več (v življenju) v tem primeru lep odnos je lahko zlata vredno.
No fiši, pa smo spet pri virituali :-/, kjer se kdaj imamo tudi tle lepo.

Se ti zdi, da sva poročena, imava otroke oz. nekaj, kar bi naju še vedno družilo in bi bilo smiselno reševati?? Zakaj bi se z vsakim družila? To je virtuala, če komu kaj ne paše, ugasne pc.[/quote]

Ti, res deluje, da sta kot kaka zakonca, ki se ločujeta. Veš, kako tud rečemo, da manj je več (v življenju) v tem primeru lep odnos je lahko zlata vredno.
No fiši, pa smo spet pri virituali :-/, kjer se kdaj imamo tudi tle lepo.[/quote]

O kakšnih lepih odnosih sanjaš? Ja, to je virtuala. Z nikomer ne gradim globjega odnosa. Bi ga morala? Saj meni ni nič hudega. Ne jemljem vsega osebno.

Če daš plus + (jaz) in minus – (GF) skupaj… kaj dobiš? Kratek stik, malo se zaiskri in potem vse skup crkne 🙂

Saj se hecaš :)[/quote]

A moraš ti, a?[/quote]
Kaj pa sem storil?

A moraš ti, a?[/quote]
Kaj pa sem storil?[/quote]

Drgnil, kadar ni potrebno!

Se ne spomniš več najinega pogovora pred približno enim letom, ko sem bil na dopustu v osrednji Sloveniji ?[/quote]

Ne, ker ga ni bilo. Malo si pobrkljal, preveč se pogovarjaš:)).[/quote]
Ne rabiš me imeti za neumnega. 🙂
Če si ti zbrisala, še ne pomeni, da sem jaz.

Kaj pa sem storil?[/quote]

Drgnil, kadar ni potrebno![/quote]
Kdaj pa drgnjenje ni potrebno? 🙂

Ne, ker ga ni bilo. Malo si pobrkljal, preveč se pogovarjaš:)).[/quote]
Če si ti zbrisala, še ne pomeni, da sem jaz.[/quote]

Sorry Robi, ampak da bi ti mene povabil na drink na 4 oči, se pa res ne spomnim. In da bi prišel na dopust v osrednjo Slo.?:)) Ne vem kdo ima zdaj koga za norca.

Drgnil, kadar ni potrebno![/quote]
Kdaj pa drgnjenje ni potrebno? :)[/quote]

Lisjak si :-))

Kdaj pa drgnjenje ni potrebno? :)[/quote]

Lisjak si :-))[/quote]
mmmmm najboljši, sploh nikol nikakor ne boš dojela izgubo, ker nis moja 🙂

Lisjak si :-))[/quote]
mmmmm najboljši, sploh nikol nikakor ne boš dojela izgubo, ker nis moja :)[/quote]

Life is sucks

Če si ti zbrisala, še ne pomeni, da sem jaz.[/quote]

Sorry Robi, ampak da bi ti mene povabil na drink na 4 oči, se pa res ne spomnim. In da bi prišel na dopust v osrednjo Slo.?:)) Ne vem kdo ima zdaj koga za norca.[/quote]
Sem ti poslal na ZS tvoje sporočilo.

mmmmm najboljši, sploh nikol nikakor ne boš dojela izgubo, ker nis moja :)[/quote]

Life is sucks[/quote]
Ja kaj češ… sam ne kake neumnosti delat pa se pod vlak metat. Saj so ostali tud za silo…

oooooo kakšen izgovor bo zdaj našla. Tole me pa resnično zanima 🙂

Sorry Robi, ampak da bi ti mene povabil na drink na 4 oči, se pa res ne spomnim. In da bi prišel na dopust v osrednjo Slo.?:)) Ne vem kdo ima zdaj koga za norca.[/quote]
Sem ti poslal na ZS tvoje sporočilo.[/quote]

Hvala za poslano, res si car vseh carjev, da imaš arhivirano in se poleg tega še znajdeš:)). Ampak povabilo ni bilo mišljeno na 4 oči, to je dejstvo. Bilo bi nas olalalalala veliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close