Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, po 39. letu

Moški, po 39. letu

O meni si se pogovarjal. Mene si vlačil po zobeh, ker si komaj čakal, da bom komentirala, ker ti nočem ostati nič dolžna. Zdaj se pa odpelji, da te ne vidim.

To si ti predstavljaš in si delaš utvare, da sem si želel tvojega komentiranja. Sprav se nekaj delat baba zoprna 🙂

Bolnik

Jaz o svoji starosti ne lažem, celo z veseljem povem, koliko sem stara, saj me ljudje konstantno pomlajujejo v svojih “ocenah”, pri postavi, kot jo imam, me pa o kilah nihče ne sprašuje, še posebej punce ne. 🙂
Me pa nekaj resno zanima… A vi dejansko punce sprašujete o tem, s koliko tipi so seksale?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Senza, koliko si stara?:))

Predzadnja generacija pionirjev sem. A kile te tudi zanimajo?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Torej 33. Imela sem te za starejšo.

Kile pa mene zanimajo 🙂

Ja, vsak čas bom 33, tako da si lahko predstavljaš, kako je zabavno, ko me ljudje, ki jih spoznavam na novo, sprašujejo, kaj študiram. In mi dajejo največ 26 let…

To sem pa na forumu že napisala, pa višino tudi.

Ja, vsak čas bom 33, tako da si lahko predstavljaš, kako je zabavno, ko me ljudje, ki jih spoznavam na novo, sprašujejo, kaj študiram. In mi dajejo največ 26 let…[/quote]
Sej ne, da pri 26ih že praktično vsak opravi s fakulteto…

to so milimetri tvojega tiča – ne pa IQ

Jaz o svoji starosti ne lažem, celo z veseljem povem, koliko sem stara, saj me ljudje konstantno pomlajujejo v svojih “ocenah”, pri postavi, kot jo imam, me pa o kilah nihče ne sprašuje, še posebej punce ne. 🙂
Me pa nekaj resno zanima… A vi dejansko punce sprašujete o tem, s koliko tipi so seksale?[/quote]

Normalno, da si prvovrstna manekenka. Katera pa ni na monu? Kaj je to takega, če žensko vprašaš, koliko jih je imela pred tabo? A to mora biti spet neka skrivnost zaradi nesamozavesti? Saj tudi babe svoje tipe to vprašate, pa kaj?

Ja, vsak čas bom 33, tako da si lahko predstavljaš, kako je zabavno, ko me ljudje, ki jih spoznavam na novo, sprašujejo, kaj študiram. In mi dajejo največ 26 let…[/quote]

Ooo Kristusova leta :-))

Jst tut vse povem, ni blema, samo ne na monu. To je enako kot če bi dala na oglasno desko ali v kak medij.

Ti nisi pripravljena niti v živo povedat, ker, kolikor mene spomin ne vara, si sama rekla, da ne rada se srečuješ s folkom tle z MONA!

Goldfish spet pošolana lol

Po “duši” si starejša.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti nisi pripravljena niti v živo povedat, ker, kolikor mene spomin ne vara, si sama rekla, da ne rada se srečuješ s folkom tle z MONA![/quote]

Ona je tudi tu nekje v Kristusovih letih. 90% Monovk je +30. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti nisi pripravljena niti v živo povedat, ker, kolikor mene spomin ne vara, si sama rekla, da ne rada se srečuješ s folkom tle z MONA![/quote]
To je tudi res.

Jaz tudi ne lažem, pa čeprav mi potem nihče ne verjame. 🙂

Načeloma se res ne srečujem, kar ne pomeni, da se nikoli nisem:). Ni pa to moj edini fokus v lajfu, ker še za obstoječe prijatelje, kolege ne najdem vedno časa.

To je tudi res.

Jaz tudi ne lažem, pa čeprav mi potem nihče ne verjame. :)[/quote]

Robi, res je…na noben piknik, srečanje ob piškotih in čaju, nisem prišla:).

Sem mislil, da boš pa vsaj z mano na pijačo šla, pa tudi nisi ptrišla. 🙂

To je tudi res.

Jaz tudi ne lažem, pa čeprav mi potem nihče ne verjame. :)[/quote]

Robi, res je…na noben piknik, srečanje ob piškotih in čaju, nisem prišla:).[/quote]

Zakaj pa nisi šla, da bi se malo odprla v živo? Ko človek bere ta čvek, ne more mimo zaključka, da si še kako zelo, zelo zanimiva enTipu, marihuanci, daterju, matjažku, eb-ju, On_u, Robiju,…. 🙂 Nedvomno imaš karizmo 🙂

Sem mislil, da boš pa vsaj z mano na pijačo šla, pa tudi nisi ptrišla. :)[/quote]

A si me kdaj povabil? Ej, tvoja bi me ubila z zadušitvijo:)).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close