Moški parfum za plitvi žep
Pozdravljeni.
Shajam s študentskim “proračunom”, ki ne zmore dohajati vseh mojih želja. 🙂 Rad sem urejen kadar zavijem v gledališče, na klasični koncert ter druga sorodna druženja. K urejenosti pa v mojih očeh sodi tudi parfum.
Zadrega se prične v trgovini, ko prevetrim cene; skoraj ničesar pod desetimi tisočaki. 🙁 Kaj mi priporočate? Želel bi odkriti kvaliteten moški parfum, ki ne diši ceneno, a obenem ni predrag(precenjen).
Hvala.
Ravno mi je zadnjic razlagala trgovka, da je vecina moskih disav v obliki tolaletnih vodic, malo parfumskih vodic obstaja. Zavij v drogerijo, najdi vonj zase in kupi kolonjsko vodo namesto toaletno. vonj je isti, mogoce malo manj obstojen, ali pa tudi ne. Meni se zdi, da moj fant disi ful dolgo, pa si da vcasih samo kolonjsko gor.
Mnja … Saj poznamo razlike med parfumi, parfumskimi vodicami, toaletnimi vodicami in kolonjskimi vodicami? Brihta jih očitno pozna. 😉
Za vse druge pa … glede na intenzivnost si sledijo po takem vrsten redu, kot sem jih naštel (od 40 % aromatičnosti do 5 %).
Gabriela Sabatini ima nekaj toaletnih vodic, ki so kar v redu za svoj denar. Spomnim se, da sem pred kakim letom kupil čisto za hec 100-mililitrsko stekleničko parfuma Wild Wind (plačal cca. 3.500 SIT). V zadnje pol leta se samo s tem odišavim in ga je še zmeraj 3/4. Vonj je meni osebno kar prijeten, špricanja pa tudi ni potrebno veliko, da bi dišal.
Če pa hočeš priti ceneje skozi, pa poskusi Ebay. Tam se prodajajo včasih tudi 500-mililitrski parfumi, in to originali, za tako ceno, kot pri nas dobiš 50 ml.
Imamo nekaj zelo kvalitetnih in zelo obstojnih Eau de Toilette ali after shavov pri Avonu, kot so npr. FULLSPEED, BLUE RUSH, TOMORROW, INDIVIDUAL BLUE, OPEN ROAD, PRO ACTIVE, PRO SPORT, PRO EXTREME. Pri vseh je mogoče kupiti še gele za tuširanje, deodorante v spraju ali roll-on, pa še kaj. In cene so ZELO sprejemljive (najdražji je 5600,00sit).
Če te zanimajo konkretni vonji, ti lahko pošljem tester.
Lp, Mira
Forum je zaprt za komentiranje.