Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški o damah, damicah?

Moški o damah, damicah?

jebeš virtualo s temi besedami…

ampak, tip, ki ima v reali ob sebi žensko damo… je car…  To je ženska, ki je  noro lepa, ko je oblečena, slečena in seveda po obnašanju, gibanje,  vse lepo in samo za občudovat, nobene robustnosti, čista estetika in ženska milina, pri taki ženski zna bit za tipa že njen pogled usoden, da je pečen kot na žaru….

tist tip, ki pa naziva žensko damica je krele, ki o ženskah nima pojma…..

Odgovor na objavo uporabnika
Popay, 07.03.2025 ob 07:39

jebeš virtualo s temi besedami…

ampak, tip, ki ima v reali ob sebi žensko damo… je car…  To je ženska, ki je  noro lepa, ko je oblečena, slečena in seveda po obnašanju, gibanje,  vse lepo in samo za občudovat, nobene robustnosti, čista estetika in ženska milina, pri taki ženski zna bit za tipa že njen pogled usoden, da je pečen kot na žaru….

tist tip, ki pa naziva žensko damica je krele, ki o ženskah nima pojma…..

Uf… ti pišeš pa že o t.i. femme fatale. Nekdo, komur se moški le stežka upre. Večinoma jim jemo z roke. Je pa točisto druga kategorija, kakor damapo mojem skromnem mnenju. 😉

@di pero

jst tako vidim dame.., tukaj jih pa večina zgleda vidi kot prostitutke…, aja, pa ko se sexa z damo… je zelo pomembno to, da ne kriči med odnosom ampak tako prijetno vzdihuje, da je to še dodaten stimulans med odnosom..

Valjda odrasel moški z razvitimi socialnimi veščinami razume, kako pomemben je ton nagovora, jezik in izbira besed pri komunikaciji z ženskami in najde boljšo.

Valjda je čisto vsak slovenski moški De Cuelho, ali pa vsaj Lainšček….

… ki mora pisati zgolj tekste, ki si zaslužijo Nobelovo nagrado za književost.

Veš da…

pa ko serje, ji iz riti letijo vijolice iz mehurja pa šampanjček……………………

Star dec, 07.03.2025 ob 09:25

Valjda odrasel moški z razvitimi socialnimi veščinami razume, kako pomemben je ton nagovora, jezik in izbira besed pri komunikaciji z ženskami in najde boljšo.

Valjda je čisto vsak slovenski moški De Cuelho, ali pa vsaj Lainšček….

… ki mora pisati zgolj tekste, ki si zaslužijo Nobelovo nagrado za književost.

Veš da…

To je kot bi rekli, da mora bit vsak tip Verstappen ali Schumacher samo zato, ker se od njega pričakuje, da zna bočno parkirat.

Tko je pač svet narjen, da žensko z besedami ali pritegneš, ali pa odbiješ, lahko maš pet Ferrarijev in six-pack na hrbtu, če ne znaš z besedami, maš problem, in obratno, če si dober komunikator, je tudi z ženskami lažje.

8409, 06.03.2025 ob 20:42

Bob Lazar, 06.03.2025 ob 20:27

nibini, 06.03.2025 ob 19:42

Eni moški kar naprej ženskam govorijo dame. Recimo iščem damo za družbo in podobno.

Ženske, vam je to ok? To z damami?

Tisti, ki iščejo damice, so itak za kozlat. Damica je zame punčka.

In zakaj ženska za družbo ne bi bila dama?

Pa saj je mogoče lahko v nekih kontekstih to primerna beseda, ampak v tem konkretnem izpade, kot je ena napisala, sluzavo.

damica ???

drugace pa tvoja objava, meni so pa take stvari smesne vedno bile

bolj sem za bod tak kot si, bod realen, ce kej zaj*ebes, se enkrat to nared ? hecam se… pac bod real. ne vem al je sam meni blo to vedno smesno, kaksen kdo mora biti, kaksen ton glasu, kaksno ono ovo. ok, stekam vsak ma svoje razmisljanje. sam a loh noo? haha… k da si robot, to je k nekomu hoces ugajat, al nimate pojma al prevec berete al pa izbirate same take damice ?

Anonimno 3243, 07.03.2025 ob 19:35

damica ???

drugace pa tvoja objava, meni so pa take stvari smesne vedno bile

bolj sem za bod tak kot si, bod realen, ce kej zaj*ebes, se enkrat to nared ? hecam se… pac bod real. ne vem al je sam meni blo to vedno smesno, kaksen kdo mora biti, kaksen ton glasu, kaksno ono ovo. ok, stekam vsak ma svoje razmisljanje. sam a loh noo? haha… k da si robot, to je k nekomu hoces ugajat, al nimate pojma al prevec berete al pa izbirate same take damice ?

pa ko men kksen zacne s takimi, ko se prov vid da je naucen ali pa ker misli oziroma vecina misli da tko “mora bit” ali pa ker zihr je to zenskam vsec …sam stran, ne pali to pri meni ?

v teh sodobnih časih je to žargon fukfehtarjev. tako kot vse pomene so umazali tudi pomen te besede. nič jim ni sveto, gadni so do konca.

Kako bi pa rade, da vas kličejo  moški ? Baba, gospa, gospodična, tovarišica, ženska, deklič, pupa, lady…? Meni je “dama” všeč. Francoska noblesa pa to. Sigurno pa moški ne bo nazval neke možače z “dama”.

Bah, 07.03.2025 ob 21:00

Kako bi pa rade, da vas kličejo  moški ? Baba, gospa, gospodična, tovarišica, ženska, deklič, pupa, lady…? Meni je “dama” všeč. Francoska noblesa pa to. Sigurno pa moški ne bo nazval neke možače z “dama”.

kej ljubkovalno ali pa bebo,srce moje,moja ljubav ali ljubezen? kar si nastel ostalega mi je brezveze

oh drugace pa jst verjetno ne spadam pod damo? se dobro zavedam svojih plusov in jih lepo iznajdljivo uporabljam ampak kot damo sm si jst vedno predstavljala kakor zelo lepo zensko, eleganten stil, nezno, lepo obnasanje bonton in podobno tko kot “mora bit” ,,meni pade na pamet marilyn monroe ko pomislm na to besedo, pa mi ona ni nevem kolk lepa in niti ne vem od kje ona s*x simbol? samo primer,po moje zaradi oblacenja

Anonimno 3243, 07.03.2025 ob 20:37

pa ko men kksen zacne s takimi, ko se prov vid da je naucen ali pa ker misli oziroma vecina misli da tko “mora bit” ali pa ker zihr je to zenskam vsec …sam stran, ne pali to pri meni ?

Ne gre za to, da je “ženskam všeč”, to je stranski efekt, temveč, da si učinkovit komunikator, to je ena od socialnih veščin in ti pomaga zgraditi svoj socialni krog, najti dobro službo, spoznat ženske…, brez tega to težko delaš. Eni so bolj naravno nadarjeni kot drugi, ampak ja, z izkušnjami se tega naučiš, zato se jim pa reče veščine.

8409, 07.03.2025 ob 21:38

Ne gre za to, da je “ženskam všeč”, to je stranski efekt, temveč, da si učinkovit komunikator, to je ena od socialnih veščin in ti pomaga zgraditi svoj socialni krog, najti dobro službo, spoznat ženske…, brez tega to težko delaš. Eni so bolj naravno nadarjeni kot drugi, ampak ja, z izkušnjami se tega naučiš, zato se jim pa reče veščine.

Mnogi na tem forumu so demonstracija pomanjkanja socialnih veščin, tudi čisto osnovnih, npr. sprejemanja različnih mnenj, spodobnega polemiziranja ipd., s takim načinom komunikacije zelo težko najdeš frende, ženske ali pa dobro službo, ker se nihče ne počuti dobro v tvoji družbi.

ja saj dobro razumem, tistim ki je to zelo pomembno v zivljenju, potem itak. enim pac ni. od milijon sluzb in ostalih stvari, je to spet posplosevanje. ta forum je vse samo “normalen svet” ki pa dostikrat sploh ne funkcionira tako kot si jih tukaj par domislja, ker je itak fake pogovarjanje in ugibanje, v reali pa nobeden ki zares tako razmislja ne bi na forum sploh pisal

in se odgovor na spodnjega se ne strinjam ampak v redu, tvoje mnenje, vsak drugace gleda na stvari, tako kot si ti predstavljas komunikacijo, frende in kaj si se nastel, si jaz ne in to je ok

kdo potem ne sprejema drugacnih mnenj?

Anonimno 3243, 07.03.2025 ob 21:58

ja saj dobro razumem, tistim ki je to zelo pomembno v zivljenju, potem itak. enim pac ni. od milijon sluzb in ostalih stvari, je to spet posplosevanje. ta forum je vse samo “normalen svet” ki pa dostikrat sploh ne funkcionira tako kot si jih tukaj par domislja, ker je itak fake pogovarjanje in ugibanje, v reali pa nobeden ki zares tako razmislja ne bi na forum sploh pisal

in se odgovor na spodnjega se ne strinjam ampak v redu, tvoje mnenje, vsak drugace gleda na stvari, tako kot si ti predstavljas komunikacijo, frende in kaj si se nastel, si jaz ne in to je ok

kdo potem ne sprejema drugacnih mnenj?

aja, s tem sebe in verjetno se koga vzamem stran. jaz pac pisem kar mislim in moja mnenja… so drugi ki pisejo povhn postov ne vem mal se sami s sabo pogovarjajo, ker jim je dolgcas z razlicnimi vzdevko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close