Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Moški nosi ženske nogavice

Moški nosi ženske nogavice

Ojla

Tudi jaz nosim vse vrste žab, najlonke, pajkice. Skratka nosim jih zaradi mraza, saj v primeru mraza ti daje vso toplino, pa tudi zato, ker se v njih dobro počutim. Ne vem, kako nekatere in nekateri v hudem mrazu zdržijo oziroma jih raje zebe, kot bi si oblekli žabe ali najlonke.
Sedaj spomladi, ko grem kolesarit si vedno oblečem še žabe ali pajkice, glede na temperaturo včasih bolj debele, včasih bolj tanke, če pa je prevroče si jih pa lahko med kolesarjenjem tudi slečeš.
Res so zelo praktične.
Letos pa je pravo vreme za nošenje žab, saj ji še vedno nosim. Prav nič me pod hlačami ne motijo in prijetno se počutim v njih.

Jaz si jih nič ne brijem in jih povsem lahko normalno oblečem. Bi bilo pa še bolje, če bi prodajali moške modele žab.
[/quote]

Moški modeli žab SO naprodaj. Celo takšne z “rokavom” za bolj ali manj izraslo štrlino.. 🙂

De omnibus disputandum..

https://readymag.com/u73666435/FIFA19CoinsPointsGeneratorMayUPDATEDScript/ < Link for FIFA 19 HACK MAY UPDATED. Points, Coins Generator for all devices. MOBILE TOO. NEW! Fifa Mobile 19 Hack Apk 2019 May
Fifa Mobile Hack 2019 Without Human Verification 2019
Fifa Mobile Cheats Android 2019 May
Fifa Mobile Cheat Codes 2019
Fifa 19 Coins Generator No Human Verification 2019
Fifa Mobile All Codes 2019 May
Fifa Mobile Redeem Code 2019
How To Use Fifa Mobile Cheat Codes 2019 May

Ravno obratno! 🙂

Ravno obratno! 🙂
[/quote]

kaj obratno 😛 če bi moški lahko šlatal seksi oblečeno žensko, se mu ne bi blo treba sebe šlatat v ženskih oblekah. prav čudno je, kako ženske kupujejo cunje kot nore, sam da bi tipe mal zdražile pa nič.. če si pa kakšna kej kupi, jo pa druge ženske opravljajo, češ da se oblači k cipa.
moda danes je pa itak katastrofalna.. same neke razvlečene majice, da se ja nič ne vidi.. še malo pa bojo burke pa hijabi, pa če bo ženska mal lase pokazala bo že cipa 😀

Kaj pa če moški nosi moje spodnje hlačke? Jaz imam bolj nizke in seveda njemu je pa všeč, ko mu stopi da se bolj vidi. To počne že kar nekaj let.

Jaz ze nekaj let nosim zenino perilo, predvsem najlonke, ko greva zvecer ven, mi jih obvezno nastavi za oblect, nama je obema vsec….
ali pa ko greva tekat, me oblece v svetlece pajkice

Jaz oblačim pozimi najlonke, žabe, različnih debelin, glede na mraz. Sedaj pa navadne nogavice ali pa tudi najlon dokolenke, ker mi tako paše, kaj si drugi mislijo o mojih štunfih me pa nič ne briga.

Moški modeli žab SO naprodaj. Celo takšne z “rokavom” za bolj ali manj izraslo štrlino.. 🙂
[/quote]
Ja preko interneta jih lahko kupiš v trgovinah v Sloveniji pa ne 🙁

ja res je žabe so včasih tudi fetiš, pa morajo bit ravno prav debele, da se v njih oz iz njih kaj vidi. čudovito je videti odebelitev.

Jaz pa nosim ženske enodelne kopalke, praktično vsak dan, se res super počutim v njih. Mogoče je kdaj tudi že katera opazila….

Danes sem spet sam doma in imam oblečene enodelne kopalke. Res prijeten občutek v njih. Tanga varianta.:)

Po daljšem času sem spet tukaj. Sam sem na krajšem dopustu. Na sebi imam le enodelne kopalke. Neverjetno prijeten, udoben občutek je v njih.

Tudi moški imajo lepe noge, še posebej v najlonkah. Veliko moških jih nosi, bodisi zaradi praktičnosti ali pa fetiša. Ogromno je tudi moških ki si najlonke obleče za sex, ki ta postane veliko bolj kvaliteten. Poskusite.

Jaz jih rad vidim samo na ženskah :).

Jz si pa nataknem namest štunfov dva zlubrikirana kondoma gor, pol se hodm pa drsat. Noro vam rečem.

Če že ne znaš biti duhovit, vsaj ne piši neumnosti. Hlačne nogavice so pa pri meni obvezno oblačilo pozimi pod hlačami.

Sej ni čudno da mormo tipi nosit najlonke in poskrbet za popestritev, saj jih ženske nosijo čedalje manj.To je opazit še posebej pri mlajših puncah. Vse so v nekih grdih športnih štumfih in hlačah, zavite v velike puloverje in trenirke.Torej prav možate in neprivlačne hočejo postati. Bok nekaj da bi si oblekle kratko krilo najlonke in salonarje. Še našminkat pa nohte nalakirat se jim ne da.

Tako da se modni trend očitno obrača.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close