Moški nadleguje ženske pohodnice POZOR
Kokoši, 09.12.2021 ob 12:27
Ni tema o tebi, 09.12.2021 ob 12:07
Kokoši, 09.12.2021 ob 10:44
kokoši peder, 08.12.2021 ob 11:54
Kokoši, 08.12.2021 ob 09:23
pepper spray, 08.12.2021 ob 09:19
Ženske, pepper spray dela čudeže, vam povem. To bi morala biti obvezna oprema vsake ženske, ko gre kam naokoli.
Ja jaz imam tudi to, če bi se slučajno kakšen moški, ki ga osvajam homofobično odzval.
Aha, ti bi moške napadel s pepersprejem če nočejo, da jim vtakniš svojega črva v rit?
Peder fuknen
“kokoši peder”,
o čem to govoriš? Sej oni mene dol dajo ne js njih. Oni so aktivni! Jaz vedno seksam z tipi, ki pravijo, da so heteroseksualci in, da jih zanimajo le ženske. A ker jaz vem, da je večina tipov biseksualcev in jih vsaj malo privlačijo tudi moški, jih počasi prepričam, da so z mano.
In te tipi ponavadi hočejo biti aktivni tako kot so z ženskami, torej v moški vlogi v seksu.
Kokoši, ni tema o tebi! Ne razumeš niti osnovnega posta. Norca se delaš iz zelo resnega dogajanja!
Sram te je lahko!
Ej butelček, napačnemu to pišeš. Jaz sem samo odgovoril tistemu, ki se je obregnil vame. Torej se z njim zmeni.
In nič se ne delam norca iz zelo resnega dogajanja. Ker vse kar sem napisal sem mislil smrtno resno. (Mimogrede to dogajanje ni strašansko resno, ampak je nekaj pri čemur bi mogla ukrepati psihiatrija preden iz tega problem rata).
Negdo je napisal, da bi mogle ženske imeti sprej za zaščito in jaz sem samo odgovoril, da ga jaz tudi imam, če bi se kakšen moški, ki ga osvajam odzval homofobično. Ker saj vemo, da sta šovinizem do žensk in homofobija povezani.
In zato se moramo tako geji kot ženske zaščititi.
Ti jih kar šprici. Si zaslužijo kdaj.
Forum je zaprt za komentiranje.