Moški nadleguje ženske pohodnice POZOR
Pohodnice, ki obiskujejo Primorsko-Notranjske hribe, se soočajo s spolnimi napadi moškega, ki naj bi bil po poročanju Radiotelevizije Slovenije, star 40 let in domoval na območju Policijske postaje Sežana.
Policisti so mu odredili le denarno kazen
Policisti s Policijske uprave Koper za Ljubljanainfo povedo, da letno prejmejo nekaj takšnih prijav in zagotavljajo, da »policisti vedno naredijo vse skladno z zakonodajo, da storilca izsledijo in ga tudi kaznujejo«.
Zakonodaja pa je takšna, da je kazen zaradi nedostojnega vedenja po zakonu javnega reda in miru zgolj denarna. Zato se lahko storilec še vedno giblje po pohodniških točkah in napada pohodnice.
Policisti so ga izsledili in mu izrekli globo v vrednosti okoli 250 evrov.
Na pohodnice pa naj bi moški pogosto prežal tudi na Nanosu in še drugod v naravi.
Replika54g1, 08.12.2021 ob 08:52
Sej jaz ga ne bi pogromala, jaz bi ga prebutala.
Pa sej jih ne grabi za rit, joške ali intimne dele. Tolk si ne upa.
Ampak ja, je pa to res hujše kot, da bi se le razkazoval. Ker se dejansko dotakne žensk, je bolj zastrašujoče in na meji napada.
kokoši peder, 08.12.2021 ob 11:54
Aha, ti bi moške napadel s pepersprejem če nočejo, da jim vtakniš svojega črva v rit?
Peder fuknen
“kokoši peder”,
o čem to govoriš? Sej oni mene dol dajo ne js njih. Oni so aktivni! Jaz vedno seksam z tipi, ki pravijo, da so heteroseksualci in, da jih zanimajo le ženske. A ker jaz vem, da je večina tipov biseksualcev in jih vsaj malo privlačijo tudi moški, jih počasi prepričam, da so z mano.
In te tipi ponavadi hočejo biti aktivni tako kot so z ženskami, torej v moški vlogi v seksu.
Kokoši, 09.12.2021 ob 10:44
“kokoši peder”,
o čem to govoriš? Sej oni mene dol dajo ne js njih. Oni so aktivni! Jaz vedno seksam z tipi, ki pravijo, da so heteroseksualci in, da jih zanimajo le ženske. A ker jaz vem, da je večina tipov biseksualcev in jih vsaj malo privlačijo tudi moški, jih počasi prepričam, da so z mano.
In te tipi ponavadi hočejo biti aktivni tako kot so z ženskami, torej v moški vlogi v seksu.
Kokoši, ni tema o tebi! Ne razumeš niti osnovnega posta. Norca se delaš iz zelo resnega dogajanja!
Sram te je lahko!
Ni tema o tebi, 09.12.2021 ob 12:07
Kokoši, ni tema o tebi! Ne razumeš niti osnovnega posta. Norca se delaš iz zelo resnega dogajanja!
Sram te je lahko!
pusti ga, on že 14 dni hodi po Nanosu oblečen v žensko in čaka, da ga bo tip ošlatal.
Je pa ravnanje policije katastrofa. Tip je očitno zelo moten, zbral je korajžo, da je od internetnega drkanja prešel na nadlegovanje žensk in to na precej tvegan način. To kaže na to, da je njegova psihična motnja že močno napredovala in bi ga nujno morali zapreti na psihiatrijo.
Ej butelček, napačnemu to pišeš. Jaz sem samo odgovoril tistemu, ki se je obregnil vame. Torej se z njim zmeni.
In nič se ne delam norca iz zelo resnega dogajanja. Ker vse kar sem napisal sem mislil smrtno resno. (Mimogrede to dogajanje ni strašansko resno, ampak je nekaj pri čemur bi mogla ukrepati psihiatrija preden iz tega problem rata).
Negdo je napisal, da bi mogle ženske imeti sprej za zaščito in jaz sem samo odgovoril, da ga jaz tudi imam, če bi se kakšen moški, ki ga osvajam odzval homofobično. Ker saj vemo, da sta šovinizem do žensk in homofobija povezani.
In zato se moramo tako geji kot ženske zaščititi.
Kokoši, 09.12.2021 ob 12:27
Ej butelček, napačnemu to pišeš. Jaz sem samo odgovoril tistemu, ki se je obregnil vame. Torej se z njim zmeni.
In nič se ne delam norca iz zelo resnega dogajanja. Ker vse kar sem napisal sem mislil smrtno resno. (Mimogrede to dogajanje ni strašansko resno, ampak je nekaj pri čemur bi mogla ukrepati psihiatrija preden iz tega problem rata).
Negdo je napisal, da bi mogle ženske imeti sprej za zaščito in jaz sem samo odgovoril, da ga jaz tudi imam, če bi se kakšen moški, ki ga osvajam odzval homofobično. Ker saj vemo, da sta šovinizem do žensk in homofobija povezani.
In zato se moramo tako geji kot ženske zaščititi.
To dogajanje ni strašansko resno??? Ni strašansko resno, če se te xy dotika proti tvoji volji????
Si enak bolnik kot oni na Nanosu!!
Ni tema o tebi, 10.12.2021 ob 04:18
To dogajanje ni strašansko resno??? Ni strašansko resno, če se te xy dotika proti tvoji volji????
Si enak bolnik kot oni na Nanosu!!
“NI TEMA O TEBI”,
ne ni smrtno resno. Se jih niti po intimnih delih ne dotika. Sem pa napisal, da je to hujše kot če bi se le razkazoval. Ker se jih naprimer dotakne za roko ali nogo je bolj stresno saj je prišlo, do fizičnega stika.
Se mi pa nebi smilila ženska, ki bi imela travme in živela v strahu zaradi tega. Taka bi se mogla poglobiti v svojo otroštvo zakaj so jo vzgojili v tako prestrašeno osebo.
Se pa bolj sprašujem, kaj je narobe s tabo, da me napadaš. Si ti napisala KOKOŠI PEDER?
In da misliš, da se zafrkavam ko sem napisal, da bi jih spreju, če bi se na moje osvajanje odzval homofobično. Pri homofobiji in šovinizmu do žensk gre za povezano stvar. In geji in ženske se moramo zaščititi pred moškimi prasci.
Forum je zaprt za komentiranje.