Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom
No, jaz opažam zavist drugih moških, odkar sem jim povedal, da mene ženske več ne zanimajo..Če sem kaj potreben, kar se zgodi enkrat na teden, še to ne, si pač sam pomagam..
Mi je kar hudo, ko gledam, kako se tipi ponižujejo, da pridejo do tistih malo sladkosti, učinek je pa itak isti, kot da si ga na roko vržeš…
Ti hočeš videt zavist…..
Ko slišim kaj podobnega se spomnim tistega, da rad rečem, da jaz mam rad vse homoseksualce pa vse aseksualne moške…. ker vsak dodaten ki se jim ”pridruži” pomeni enega manj v konkurenco in posledično več potencialnih žensk za mene
Kaj ti naj rečem… upam da ti rata 😉
Da ti bo lažje, odebeljujem… morda boš razumel… in ti si ”upal” Ribici nalagat kak ne razume in ne prebere
Vidim da si nervozen….. redno samozadovoljevanje je zdravo tudi za prostato tak da če nič drugega za svoje lastno telo počni to večkrat kot 1x na teden….
Pa sprosti tudi telo… 😉
Če ne bi bil seks tako favoriziran, sploh ne bi postal tabu in postal v določenih aspektih skrajen.
Ker pa enkateri mislijo, da je seks namenjen samo izbrancem, si ga seveda “vsi” želijo. Prepovedan oz.nedosegljiv sadež je najslajši.
Če bi bilo v naši družbi čist običajno, da ima punca več fantov in obratno in ne bi bilo lastninjenja, ne bi obstajali Dater, Matkič et co. Sem prepričana, da bi Matkič raje, da gre seksat z ljubico, pekel čevape na vrtu in razpravljal z družbo, kako bo šel čez dva tedna na Ligo prvakov.
Haha, bravo krivokljunka 😀
Fora je ravno v tem, da dejansko jaz dejansko rajši pečem čevape na vikendu in z dolgoletnimi prijatli razpravljam o vsem živem (tudi LPju) kot pa da bi se ukvarjal pretirano z ženskami, pa naj bodo ljubice ali ne 😀
Haha, bravo krivokljunka 😀
Fora je ravno v tem, da dejansko jaz dejansko rajši pečem čevape na vikendu in z dolgoletnimi prijatli razpravljam o vsem živem (tudi LPju) kot pa da bi se ukvarjal pretirano z ženskami, pa naj bodo ljubice ali ne :D[/quote]
Problem solved 😀
se mi pa zdi da je “kruto in resnično” v bistvu ena ženska negativistična in zelo osamljena … ronka ji pravimo tu. Nima lulija, ima pa (precej suho) žemljo.
Haha
Glede ene pomembne zadeve….. jaz bi med polčasoma rukno eno na hitro, ti pa ne, ker si kao ”svoboden” česarkoli pač
Jaz pa sem enako svoboden, da to tudi naredim če so okoliščine primerne 🙂
Bom obrnil situacijo. Kdo pa tebe šmirgla? Bi rekel, da nihče, pa se imaš kao normalno, za razliko od mene, kot praviš, nenormalnega, ker se ne mečem na trepalnice za kakšno kot si ti.[/quote]
Obrambni sistem ti šiba sto na uro. Umiri se, saj se samo pogovarjamo. In res se ti ni treba metati za mano, ker to je direkt samomor:))).
Forum je zaprt za komentiranje.