Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Zenske ne prdijo, kaj teb ni jasn?

Pa kdor ga zvoha tist ga spoha. To si tut zapomn.

Jaz sem se (bolj) navezala na trditve, da je nesprejemljivo, da se ženska v mešani družbi poheca na temo seksa, in da “ženske v izključno ženski družbi enostavno ne pokajo vicev”. Ne gre za to, da bi bili vici (splošne ali “umazane” šale, nima veze) bistvo druženja, ampak če pred svojimi prijatelji/cami ne moreš (ne smeš?) pokazati tudi tega dela sebe, je (po mojem mnenju) z odnosi v taki družbi nekaj hudo narobe.
Ja, se mi zdi logično, da v določenih kolektivih upoštevaš določene norme, kodekse, pravila bontona itd., ampak da bi se enako nazaj držala tudi med tistimi, s katerimi naj bi si bili sicer blizu, pa ne.
Glede stereotipov pa samo tole; bolj ko človek verjame vanje, pogosteje privleče nase ljudi in situacije, ki jih potrjujejo.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz sem se (bolj) navezala na trditve, da je nesprejemljivo, da se ženska v mešani družbi poheca na temo seksa, in da “ženske v izključno ženski družbi enostavno ne pokajo vicev”. Ne gre za to, da bi bili vici (splošne ali “umazane” šale, nima veze) bistvo druženja, ampak če pred svojimi prijatelji/cami ne moreš (ne smeš?) pokazati tudi tega dela sebe, je (po mojem mnenju) z odnosi v taki družbi nekaj hudo narobe.
Ja, se mi zdi logično, da v določenih kolektivih upoštevaš določene norme, kodekse, pravila bontona itd., ampak da bi se enako nazaj držala tudi med tistimi, s katerimi naj bi si bili sicer blizu, pa ne.
Glede stereotipov pa samo tole; bolj ko človek verjame vanje, pogosteje privleče nase ljudi in situacije, ki jih potrjujejo.[/quote]
Zakaj bi bilo z odnosi v taksni druzbi nujno ze kar nekaj narobe? So pac malo bolj zategnjeni ljudje, ki se o nekaterih temah pac ne pogovarjajo. Kaj je normalno (bonton, kodeksi, ipd) je sila relativno.

Enkrat mi je sodelavka punce na novoletni zabavi v prico nje rekla, da mi ga bo punca pofafala, ce bom sel plesat. Slo je za grdo 45-letno locenko zaposleno v spici mednarodne banke. Pa se prvic sem jo videl. V Ameriki bi koga za taksno vedenje nabrz kar v zapor strpali, lol.

Jaz pa sem mogoče naivna, ampak verjamem, da bi se veliko moških odpovedalo lepotički, ki se ponuja, če so v dobri vezi.

Nisi nič naivna, seveda bi se, ampak bi morala bit ženska s katero so v zvezi intelektualno in razumsko toliko boljša kot je dobra tista lepotička po štelu 🙂

Tu pa nastane težava, ker takih žensk je zelo malo, čeprav se jih večina ima za jako inteligentne…..

Opažam pač da v generacijah okrog mojih let, so ženske resda bolj učene (po stopnji izobrazbe) ampak bistveno manj razumske in sposobne razmišljat….. Samo kaj ko večina ljudi zamenjuje to dvoje in je pameten tisti ki ima diplomo, kar je totalno zgrešena logika, in potem dejansko neumni ljudje z diplomo zaradi takih besed starejših mislijo da so pametni… kar pa je daleč od resnice 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Strinjaš se z avtorjem? zanimivo

Nisi naivna…. 🙂
Ampak je prav, da si napisala v “dobri vezi” 🙂

Zelo malo moških in žensk je v dobrih vezah, zato ponujeno marsikdo sprejme.

Zelo malo moških in žensk je v dobrih vezah, zato ponujeno marsikdo sprejme.[/quote]
Ja, vse je relativno je treba upoštevati obe plati. Tako lepotičko, kot trenutno situacijo v vezi.

Jaz sem 100%, da bi vsak moški (tudi tak v “dobri vezi”) absolutno sprejel ponujen seks z lepotico,
samo zagotoviti bi mu morali, da ne bo nihče izvedel (sploh partnerke ne)
Ga ni junaka, ki bi rekel ne.

Jaz pa puščam junake v pravljicah, živim s človekom iz mesa in krvi in tud razmišljam ne o drugih lepotičkah. Sploh ne vem, zakaj bi? Samo zagrenila bi si življenje s tem, sicer pa…kdo njemu garantira da jaz pa ne bi z lepotcem…. :-)))

Za nasprotni spoli pa to ne velja?

Ti res nič ne veš o moških….

Ah, kaj vse ne hodi po tem svetu, lol. Tudi moski, ki jim za zenske dobesedno dol visi, kot npr. homeseksualci in aseksualci. Pa tudi med heteroseksualci imas tako ali drugace problematicne osebe, ki bi ob taksni ponudbi zbezali kolikor jih noge nesejo. Gotovo pa ne bi manjkali niti taksnih, ki bi ze samo iz principa rekli NE! 😉
Torej, junakov ne manjka, lol.

Za nasprotni spoli pa to ne velja?[/quote]

Velja, ampak precej manj.
Govorimo o hipotetični situaciji, ko ti popoln neznanec (neznanka) ponudi seks.
Jaz recimo verjetno (hehe) ne bi sprejela….če bi bila trenutno v resni zvezi z drugim.

Ah, kaj vse ne hodi po tem svetu, lol. Tudi moski, ki jim za zenske dobesedno dol visi, kot npr. homeseksualci in aseksualci. Pa tudi med heteroseksualci imas tako ali drugace problematicne osebe, ki bi ob taksni ponudbi zbezali kolikor jih noge nesejo. Gotovo pa ne bi manjkali niti taksnih, ki bi ze samo iz principa rekli NE! 😉
Torej, junakov ne manjka, lol.[/quote]

To imaš pa prav.
Kot smo videli, so tudi bolniki, ki žensko lažje ustrelijo, kot spijo z njo…. 🙁
Pacientov kolikor jih hočeš, ja. 🙁

Vidim dva problema. Prvi je v kako to zagotoviti, drugi pa je moja vest oziroma spoštovanje do partnerke.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za nasprotni spoli pa to ne velja?[/quote]

Jaz recimo verjetno (hehe) ne bi sprejela….če bi bila trenutno v resni zvezi z drugim.[/quote]
Če tako junaška ženska, kot je Skela, napiše “verjetno”, potem dvomim, da je kakšna velika razlika med spoloma. 🙂

Ja, kot da ste ženske gelde seksa na istem, kot moški.

Jaz recimo verjetno (hehe) ne bi sprejela….če bi bila trenutno v resni zvezi z drugim.[/quote]
Če tako junaška ženska, kot je Skela, napiše “verjetno”, potem dvomim, da je kakšna velika razlika med spoloma. :)[/quote]

Junaška…..LOL…. :-))))
Tisti “verjetno” sem si pustila za primer, če bi bil lepotec recimo moj najljubši filmski igralec :-))

Se ne bojiš, da bil cel prizor s teboj le odigral? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se ne bojiš, da bil cel prizor s teboj le odigral? :))[/quote]

Ne. Če je dober, je dober.
Saj veš tisto – glavni seksualni organ so itak možgani….in če si moji zamislijo, da je tip 1A, pol
tud je 1A.
S črtico 🙂

Nič ni 100% v življenju, razen smrti. 100% so verski fanatiki, privrženci radikalnih političnih struj, pesimisti, razočarani… A tvoj bivši je bil takšen? 🙂 Saj si ga dala na čeveljček z visoko peto, da je tanko piskal… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nič ni 100% v življenju, razen smrti. 100% so verski fanatiki, privrženci radikalnih političnih struj, pesimisti, razočarani… A tvoj bivši je bil takšen? 🙂 Saj si ga dala na čeveljček z visoko peto, da je tanko piskal… :D[/quote]

Ne njen pa že ne… on je bil pa drugačen….. 😛

Še smrt vprašanje če je 100% 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close