Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Ali pa je kaksna ljubosumnica najela naivnega vojacka, ko je izvedela da ni vec ena in edinka :-)))

Čemu tako filozofiranje? Raje uži(va)j v življenju in manj klobasaj 😀

se strinjam z avtorjem, ja… vse, kar si od partnerja želim, je da je napol impotenten oz. kot se temu moderno reče, aseksualen… sem imela takega 35-letnika (bivšega) in je hitro “videl” vrata. ne zato, ker se z njim ne bi dalo manipulirat, ampak enostavno zato, ker imam normalno zdrav seksualni nagon in bi rada dobila več kot 2x na mesec – še posebej od tipa s katerim živim (v istem stanovanju). obup.

Kako pa se “osvobodi spolnega nagona”?

😀 😀 😀
zakaj bi se ga sploh hotel “osvobodit”??? zase ne vidim potrebe po tem, mi je čist fajn, ko uživam. sicer pa “pomagajo” antidepresivi, pa verejtno kaka druga zdravila (za katera ne vem). oz., da se daš kastrirat. 😀 revež. ne vem, zakaj bi kdorkoli to zase hotel 🙂

kaj bi te kresal, da nebi imela časa biti na netu ☺

Če ti je fajn, pomeni, da si že osvobojena a ne. Vsaj tako je bilo zamišljeno v osnovi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ce se se komu siri splosno razgledanost… 🙂

če bi bla osvobojena, bi (z)mogla brez 😉

A ni mal brezveze se pogovarjat sam sabo, nm3?

krivokljun, si malo (fajn) mimo mahnu 🙂 je pa smešno, da leta 2014 ženske željne pogostega seksa še vedno veljajo za malo motene 🙂 oz. vsaj tiste, ki imajo “jajca” to priznat. me ne čudi, da je +99% zvez v totalnem ku***, če si že 1. dan pojmov ne razjasnite in vsi samo glumite zvestobo in spodobnost oz. ne (preveliko) nagnjenost k seksualnosti… bab seks kao ne zanima, da bi izpadle spodobne in jih ne bi imeli za lahke, dedcev pa seks tudi kao ne zanima, ker oni si pa že ne bodo dovolili, da njihova s tem manipulira… JFK, v zadnjih xxx letih se pa tud ni nič spremenilo…

Mene pa čudi tvoj podatek o zvezah. Ni tako hudo. S časom se ti bo spremeni tudi ta podatek, pa če vse zveze ostanejo takšne, kot so danes. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

haha. hec. ne vem, kako si predstavljaš, da se bo “meni podatek spremenil”… ozri se tu naokoli, vsi jamrajo o varanju in čustveni hladnosti, imaš pa ene par ljudi, ki besno trdijo, kako “perfektne” zveze imajo in vse štima… no, če bi jaz imela partnerja, kjer štima in par mulcev, ziher ne bi zabijala, vsak dan dolge ure po forumih (trenutno si pa puščam ventilček tukaj po celemu dnevu izobraževnaja. mea culpa 😛 dec ni zaradi tega noben prizadet). sicer se pa prave težave začnejo, ko mulci malo zrasejo in nisi cel dan več okupiran z njimi – in se imaš čas ozret okoli sebe. pri kolegih v reali – isto stanje. cel kup že ločenih pred 30-im letom z otroci za sabo, tisti ki so pa skupaj imajo pa sranje, varanje, pomanjkanje bližine.

sicer pa – če se hočeš slepit in izpostavlja mojo “črnogledost”… enostavno pogledaš, kolikšen % se jih loči in če upoštevaš, da jih veliko s štalo doma ostane skupaj 😉 mogoče ne 99%, dosti manj pa ni. loči se jih polovica, povprečno trajanje “idile”: 12 let 😉 kar potrjuje mojo teorijo. jasno v to statistiko niso všteti koruzniki, kjer jih gre narazen še veliko več. jbga. vsak zase pa itak misli, da je tako fakin poseben, da bo njemu pa ratalo!

Seveda bi ga zavrnil.
Tebi, GF, Calypso… definitivno. Pa če smo sami 4 na zapuščenem otoku.
Evo v vseh možnih okoliščinah. Razen, če bi morda bilo od tega odvisno moje preživetje. :)[/quote]

Mhm. Samo pozabil si omeniti, da si bil z moje strani že večkrat zavrnjen:)). Kaj tebi ni jasno…[/quote]

Ker ponudbe ni sprejel? 🙂

Zanimivo je to, da so tvoji kolegi vsi ločeni, moji pa vsi veselo skupaj, z otroci iz aktualne zveze. Se ti podatek že kaj spreminja? :))

škoda k funkcionalna nepismemenost ne boli :o)

To prepričanje so pridobila na podlagi svojih izkušenj, ker je tvoj bivši imel željo mogoče le 1krat /mesec. 🙂

Če pa pogostega seksa pomeni 3krat/mesec namesto 2krat, potem dvomim, da kdo takšno žensko označuje za moteno, razen impotentnežev in tistih, ki stradajo seksa zaradi takšnih in drugačnih okoliščin.

Mhm. Samo pozabil si omeniti, da si bil z moje strani že večkrat zavrnjen:)). Kaj tebi ni jasno…[/quote]

Ker ponudbe ni sprejel? :)[/quote]

Ful smešno….dejmo se smejat…hohoho.

Robi, ne vem če poznaš, kakšno žensko, ki si upa v družbi, kjer je tudi nakaj fantov, kaj pohecat na temo seksa, ali bognedaj, povedat kako “umazano” šalo. Glede na tvoj komentar predvidevam, da ne poznaš 🙂 In ti povem, da so take izjave od ženske nesprejemljive. Pa ni tu govora o prostaških, ampak že pri izjavi v hecu ala “že tolk časa nisem seksala, da se mi je verjetno že zarasla” so posledice izbuljene oči… tudi ženske v izključno ženski družbi enostavno ne pokajo vicev… edino, kar je sprejemljivo, je pojamrat (“dobri”) prijateljici glede razmerja. Če punca reče, da bi rada seksala vsak dan, jo imajo takoj za zmešano, medtem ko je pri moških to zaželeno, ane? 🙂

Tvoj problem, če si izbiraš prijateljice z nizko samopodobo.

Sicer ne vem, s kom se ti to družiš, ampak za ljudi, katerih reakcije opisuješ, je beseda zategnjen še premila. Poleg tega se mi zdi precej nenavadno, da so se okoli tebe nakopičile samo take ženske, ki nimajo smisla za humor oz. poguma, da bi ga izrazile.
V glavnem, sama takih izkušenj nimam, že med znanci ne, med prijatelji pa sploh ne.
Pa ne morem si pomagati, me zelo firbec matra, a [sub]prdiš[/sub] in [sub]rigaš[/sub] v družbi lahko? (za vsak slučaj [sub]”šepetam”[/sub], ker očitno obstajajo neke stvari, ki so za ženske “prepovedane”)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

za prdenje, riganje, sr*nje, in med drugim tudi seksanje, si ponavadi izbiram intimno okolje, v nasprotnem primeru pa to delam diskretno, tako da ne opazi noben razen neposredno udeleženih :))) glede govorjenja o omenjenih temah nimam zadržkov… se mi pa ravno ne zdi, da bi direktorju med sestankom rekla, naj se ustavi za 15 minut da bi se s seksi sodelavcem nažgala na konferenčni mizi. :))) nimam pa zadržkov sodelavcu rečt, naj me nažge popoldan, ko pride k meni “na kavo” :)))

malo heca, ampak dejstvo je, da ženske v splošni družbi o takih temah zelo malo govorijo, pa še to ponavadi olepšano. v nasprotju z moškimi, ker je za njih pač “normalno”, da so potrebni (in se to potencira), medtem, ko ženske niso (baje). ti stereotipi še vedno držijo, ravno tako, kot moški, ki morajo doma prosit za seks, čeprav poznam ful primerov, kjer je ravno obratno in moške boli glava. ženske je sram povedat, da jih moški zavrača, ker takoj fašejo v obraz, da so “verjetno” tečne in zanemarjene (dec nič kriv). če moški pove, da mu žena ne da, to ni nič takega in je za njega še potrditev, da ima velik libido… (dec spet nič kriv)

Moški možgani:
[img]http://static.fjcdn.com/gifs/The+Male+Brain_538013_3732748.gif[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam, da obstaja razlika med samim načinom pogovora in izbiranjem besed, med moškimi in ženskami. In da ženska izpade veliko oblj čudno in nenormalno, če uporablja prostaške izraze, kot moški.
Je pa to druga stvar, kot sem jo repliciral:

Je razlika med izraziti željo po seksu svojemu partnerju ali komurkoli že, v nekem intimnem ozračju, kot pa pokati umazane vice v družbi, da ženska tako pokaže kako je potrebna. 🙂

in ko ga v družbi diskretno spustiš, se obrneš proti najbližje sedečemu dedcu in začneš vihat nos.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close