Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom
Sej ni res.
Je pa dejstvo, da je v tej poneumljeni družbi greh priznati, da nisi poneumljen s seksom. Dedci se za šankom drug drugemu hvalijo, vsi kao nekaj seksajo, z babo pa nobenega ne vidiš.
Glej, če si babam kolk tolk privlačen, itak tu pa tam namočiš, kot mulc. Kasneje si potreben vedno manj, želja mine praktično nezavedno.
V mladosti kakšno pičiš, da občutiš ta filing strasti…kasneje pa ti je to, če si normalen, vedno manj zanimivo. Vedno bolj zanimivo je pa v resnici tistim, ki v mladosti niso dobili.[/quote]Kakšno poneumljanje neki. Gre se za osnovno potrebo, ki nima potrebe biti spremenjena. Jaz rad seksam, ker pri tem uživam in temu se ne bom odrekel in se samoomejeval, da bom reševal kaj?
Šume v komunikaciji z ženskim spolom. Ne vem kaj bi s tem dokazal. Da se lahko vzdržim. Kje je smisel?
Ok. Vsak od nas soustvarja družbo in se sam odloči kako bo živel. Naj vsak namaka kolikor želi, pa četudi se samo hvali s tem, saj tak sam sebi laže. Me niti ne zanima…
In, če nadaljujem. Samostojnost in neodvisnost nas moških, boš odvzel ravno s tem samoomejevanjem.
Naj seks nikdar ne bo predmet manipulacije. Tako kot ti rabiš breskev, tako ženska rabi banano.:)
Koliko časa boš ohranil željo po seksu, je spet stvar posameznika. Jaz zase vem, da ga bom še zelo zelo dooolgo prakticiral in nikdar ne bo predmet manipulacije. Seks je seks in ostalih stvari ne moreš mešat zraven.
Kje pa je napisal, da se odreka? A ti bi z vsakim, ki ti pride naproti? ;)[/quote]
Opazila sem zgražanje nad naravnim pojavom in po tem sem sklepala, da mu ne diši spolnost:)). Kaj ima to veze s tem, da greš z vsakim, ki ti prekriža pot?[/quote]
Odvisnost je res naravni pojav, ni pa preveč zdrava. Da je bilo zgražanje? A potem pa prav. Ampak jaz nisem zaznal tega, da mu ne diši in kot vidimo (zgoraj), sem dobro zaznaval.. 🙂
Osebno bi veliko raje videl, da bi nas vodili dobro pofukani politiki. Taki imajo morda manj želje po nategovanju naroda. Zato Clintonu prav nič ne zamerim. Če bi bil ameriški državljan, ga sigurno volim še enkrat.[/quote]
Ampak, če je bil odvisnik, bi rade volje nategnil še tebe, pa še koga zraven. 😉
Osebno bi veliko raje videl, da bi nas vodili dobro pofukani politiki. Taki imajo morda manj želje po nategovanju naroda. Zato Clintonu prav nič ne zamerim. Če bi bil ameriški državljan, ga sigurno volim še enkrat.[/quote]
Ampak, če je bil odvisnik, bi rade volje nategnil še tebe, pa še koga zraven. ;)[/quote]
Ne vem ali je bil. Večja verjetnost morda je, da mu je Hilary stalno nabijala, da seks za zvezo sploh ni tako pomemben. :-))))
A lahko potem sklenemo, da so tudi sanje vsake ženska, biti tale ženska? Da bo bolj pošteno. 🙂
Seveda bi ga zavrnil.
Tebi, GF, Calypso… definitivno. Pa če smo sami 4 na zapuščenem otoku.
Evo v vseh možnih okoliščinah. Razen, če bi morda bilo od tega odvisno moje preživetje. :)[/quote]
Mhm. Samo pozabil si omeniti, da si bil z moje strani že večkrat zavrnjen:)). Kaj tebi ni jasno…[/quote]
Wauuu večkrat 🙂
Ampak, če je bil odvisnik, bi rade volje nategnil še tebe, pa še koga zraven. ;)[/quote]
Ne vem ali je bil. Večja verjetnost morda je, da mu je Hilary stalno nabijala, da seks za zvezo sploh ni tako pomemben. :-))))[/quote]
Ne vem, kolikšna je verjetnost, ker njo poznam pa še manj. Te ženske so res en strup, kakorkoli obrneš. :))
A lahko potem sklenemo, da so tudi sanje vsake ženska, biti tale ženska? Da bo bolj pošteno. :)[/quote]
Ma kakšne trosite:). Tako je pri živalih:).[/quote]
A res? Katere vrste pa se oglašajo na tvojih vratih? :))
Med takimi znanimi politiki, ki jih je res dal ogromno skoz je bil JFK, pa je ostal eden med bolj priljubljenimi in dobrimi politiki v zgodovini ZDA.
Med takimi znanimi politiki, ki jih je res dal ogromno skoz je bil JFK, pa je ostal eden med bolj priljubljenimi in dobrimi politiki v zgodovini ZDA.[/quote]
Heh, ameriška zunanja politika je leta in desetletja ista, interesi vedno isti. Hitler je bil tudi izjemno priljubljen med nemškim narodom. Podobno, če so pogledamo Obamo in prejšnjega predsednika Busha. Izjemna razlika, kajne? Figo… Spreten politik ljudskim množicam prodaja tisto, kar ga obdrži na oblasti. Kennedy je prodajal družinsko ameriško idilo, v Belo hišo pa so mu vodili prostitutke in izjemno pazili na medije, da ne priculjajo informacije v javnost, ker bi s tem umazali njegov ugled in posledično izgubili oblast. Priljubljenost je nekaj, s čimer se kupijo volilni glasovi, vsa medijska kampanja je usmerjena v promocijo, izjemno pomembna za politika. 😉
Med takimi znanimi politiki, ki jih je res dal ogromno skoz je bil JFK, pa je ostal eden med bolj priljubljenimi in dobrimi politiki v zgodovini ZDA.[/quote]
Ja, bil je tok priljubljen, da so ga kar počili…. 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.