Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Moški mora biti čimmanj poneumljen s seksom

Saj se ti ni treba, razen v primerih, ko te ugrabijo in ti grozijo s smrtjo. Pa še takrat se ti ni treba. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa če tudi je to iskanje dlake v jajcu, med jajci itn.:))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa sej za to gre. Ni treba živeti čisto brez seksa, bistvo je, da s tem nisi poneumljen in da tvoja preokupacija ni, kako priti do p.ičke.

Tvoje vprašanje je zame, kot ali bi pojedel kremšnito, če mi jo kdo tišči pod nos. Najbrž bi. Načeloma pa kremšnit ne iščem okrog.

Ja.!? Niso lepe če si dolgo brez seksa. Halucinacije in blodnje, so le začetek.

Ti se pa odrekaš, braniš z vsemi štirimi, zoperstavljaš naravi in se tolčeš po prsih, kako si poduhovljen, ko si zatrl del sebe? Vprašanje, kdo je suženj:)).[/quote]
Kje pa je napisal, da se odreka? A ti bi z vsakim, ki ti pride naproti? 😉

komot…..

Vbistvu se je to že zgodlo plac res ni bil pravi, bi ga pa lahko hitro spremenili v ”primernega” pa sem rajši bil na ”suhem” tisto noč 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Spolnega nagona se ne moremo “rešiti”, ker je prisoten pri obeh spolih in je naraven, celo eden izmed (naj)močnejših, ker vsa narava teži k razplojevanju – to imamo “hormonsko vprogramirano”. Pri ženskah nagon ni nič šibkejši.

Lahko pa si najdeš moškega, ki imata skupne vrednote in z njim deliš podobne poglede na partnersko zvezo, če so te sedanji razočarali, ker so imeli drugačne “spolne afinitete”. To je bistvo!

Da spolni nagon z leti skokovito ali stopničasto strmo peša, tudi ne bo držalo, statistično krivulja pada zelo počasi. Statistika pa se vedno naredi iz povprečja, tako da imaš med temi tudi 20-letnike, ki so relativno “mirni”, in pa 50-letnike, ki so še vedno precej “živi”. Večina žensk prej ceni “poskočnost” (strast) moškega, če je ta usmerjen nanje. 😉 Ne vem, zakaj ta pesimizem pri tebi in podajanje podatkov po letnicah, kot da bi šlo za prelomnice, čeprav narava ne deluje po strogih matematičnih okvirjih?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če se dva gresta igrice podrejanja, potem se v osnovi še vedno predajata, saj v tem uživata. 🙂
Če ti predajanje ne ustreza, potem to storiš zaradi občutka nemoči in si že v podrejenem položaju.[/quote]

Ne govorim o igricah. Altruistični vidik zajema podrejanje, ker te zadovolji le situacija, ko sta oba zadovoljna, torej se s predajanjem tudi podrejaš. [/quote]
Čemu pa potem imamo dve besedi, če je predajanje prav tako podrejanje ?

Razliko sem že opisal in kako to vidim. Razlika je v doživljanju.

In seveda misliš, da bi ti bila veliko boljša. 🙂

Pa sej za to gre. Ni treba živeti čisto brez seksa, bistvo je, da s tem nisi poneumljen in da tvoja preokupacija ni, kako priti do p.ičke.

Tvoje vprašanje je zame, kot ali bi pojedel kremšnito, če mi jo kdo tišči pod nos. Najbrž bi. Načeloma pa kremšnit ne iščem okrog.[/quote]

Mal razlike je pa že od kremšnite….
Jest recimo ne bi šla v posteljo s popolnim neznancem, samo zato, ker “je prilika”,
Medtem, ko je moja hipoteza, da moški bi šel pa takoj.

Ti se pa odrekaš, braniš z vsemi štirimi, zoperstavljaš naravi in se tolčeš po prsih, kako si poduhovljen, ko si zatrl del sebe? Vprašanje, kdo je suženj:)).[/quote]
Kje pa je napisal, da se odreka? A ti bi z vsakim, ki ti pride naproti? ;)[/quote]

Opazila sem zgražanje nad naravnim pojavom in po tem sem sklepala, da mu ne diši spolnost:)). Kaj ima to veze s tem, da greš z vsakim, ki ti prekriža pot?

Sej ni res.

Je pa dejstvo, da je v tej poneumljeni družbi greh priznati, da nisi poneumljen s seksom. Dedci se za šankom drug drugemu hvalijo, vsi kao nekaj seksajo, z babo pa nobenega ne vidiš.

Glej, če si babam kolk tolk privlačen, itak tu pa tam namočiš, kot mulc. Kasneje si potreben vedno manj, želja mine praktično nezavedno.

V mladosti kakšno pičiš, da občutiš ta filing strasti…kasneje pa ti je to, če si normalen, vedno manj zanimivo. Vedno bolj zanimivo je pa v resnici tistim, ki v mladosti niso dobili.

Ne govorim o igricah. Altruistični vidik zajema podrejanje, ker te zadovolji le situacija, ko sta oba zadovoljna, torej se s predajanjem tudi podrejaš. [/quote]
Čemu pa potem imamo dve besedi, če je predajanje prav tako podrejanje ?

Razliko sem že opisal in kako to vidim. Razlika je v doživljanju.

In seveda misliš, da bi ti bila veliko boljša. :)[/quote]

Saj ju kot dve besedi tudi razumemo. Pravim le, da je lahko predajanje vključno s podrejanjem in v tem ni nič slabega.

Veliko boljša? Jst sem najboljša:)))).

In če sem samski. 🙂
Potem ni razloga za “ne”.

Odvisno od moškega, kajne? 😉

Osebno bi veliko raje videl, da bi nas vodili dobro pofukani politiki. Taki imajo morda manj želje po nategovanju naroda. Zato Clintonu prav nič ne zamerim. Če bi bil ameriški državljan, ga sigurno volim še enkrat.

Saj jaz isto pravim in sem navedel primer. 🙂

Ja, preko neta smo vsi najboljši, pa najlepši, pa najbolj pametni…:)

Odvisno od moškega, kajne? ;)[/quote]

ja to pa menda itak….to že vem, mene zanima odgovor…

In če sem samski. 🙂
Potem ni razloga za “ne”.[/quote]

Skratka, odpreš vrata, ženska vstopi in se poseksata, ne da bi se kdaj prej (ali kasneje)
videla….
Kolikor razumem, so to itak sanje vsakega moškega :-))))

Saj jaz isto pravim in sem navedel primer. 🙂

Ja, preko neta smo vsi najboljši, pa najlepši, pa najbolj pametni…:)[/quote]

A ti si tut najboljši?:)))) Iiiiiii:)).

Osebno bi veliko raje videl, da bi nas vodili dobro pofukani politiki. Taki imajo morda manj želje po nategovanju naroda. Zato Clintonu prav nič ne zamerim. Če bi bil ameriški državljan, ga sigurno volim še enkrat.[/quote]

Je (zdrava) razlika me “dobro pofukanim” in tistim, ki ga ženska vodi za jajca….

mamicu vam!!!! Tisti, ki bi se meni samo “predajala” bi verjetno tudi jaz že prej zabrusil, da seks ni vse. Osebno ne vidim bistvene razlike med predajanjem in podrejanjem.[/quote]
Pa je razlika.
Podrejanje je posledica ujetosti in neodvisnosti, kjer je seks ali karkoli drugega le kot neka dolžnost, ki jo moraš opraviti, da dobiš v zameno določene ugodnosti.
Predajanje pa je znak ljubezni in svobode.[/quote]

Oprosti, vendar s podobnimi razlagami prihajajo na dan katoliki glede pojma ponižnost. Pa vendar imajo določeni pojmi pomen kakršnega si pod njimi ralaga večina. Predaja je pač predaja. Naj bo v vojski ali v postelji. V primeru vojske morda vedno sledi tudi podrejenost. V primeru postelje pa jo morda lahko povezujemo še z glagolom “dati”, kar pa včasih zveni malce milostno (in je res vprašanje kdo je v takem primeru podrejen).

Pravilnejša trditev: večina žensk si želi čimveč bebcev, ki bi bili poneumljeni z njihovimi mednožji.

Odvisno od moškega, kajne? ;)[/quote]

ja to pa menda itak….to že vem, mene zanima odgovor…[/quote]

A lahko dobiš univerzalni odgovor? Narediš regelc iz česar koli? Seveda, če imaš rada posploševanje in si nagnjena k radikalizmu. 😉

In če sem samski. 🙂
Potem ni razloga za “ne”.[/quote]

Skratka, odpreš vrata, ženska vstopi in se poseksata, ne da bi se kdaj prej (ali kasneje)
videla….
Kolikor razumem, so to itak sanje vsakega moškega :-))))[/quote]

Skela, očitno obstajajo tudi take ženske… da se to sploh lahko zgodi.

Mogoče se pa cel večer kurita in proti jutru končata nekje skupaj. Pa zakaj ne, če se oba strinjata?

Saj vem, ljubezen, ljubezen…ali rekreacija

pa vendar so v času nekaterih koncilov menda prostitutke kar z vozovi vozili v Rim :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close