Moški me ne zadovoljijo
Natali931, 28.09.2022 ob 21:12
Iskrena bom, mlada sem, a me je v življenju le en moški spolno zadovoljil. Če ni ne govorijo umazanih stvari, se sploh ne morem vzburiti. In velika večina je tiho non stop. Najbolj me moti to, da ne znajo pravilno simulirati mojega klitorisa. Čeprav sem številnim že pokazala kako, jim celo usmerila roko. Všeč mi je, da z dvemi prsti kroži po njemu, najprej počasi, na koncu pa čisto hitro in nasilno. Določeni znajo samo nežno in počasi, drugi pa že prvih pet sekund gredo tako hitro, da me vse mine. Številni nočejo počakati, da se navlažim pred vaginalnim odnosom. Je z mano nekaj narobe? Kje naj najdem nekoga, ki obvlada?
Obvladujem klitorise, govorim lahko tudi zelo umazane ali hudobne stvari. Iz BSDM-ja sem diplomiral, moraš pa podpisati izjavo.
Gogi317, 30.09.2022 ob 21:05
Uh še en ki je nedolžen
Za res dobro žgečkanje klitorisa niso dovolj kita, dildo, vibrator ali jezik, čeprav se določeni vibratorji približajo, pa ni občutek dovolj oster in lastnico prej ziritira, kot zadovolji. Obstaja posebno orodje za te namene, ki ga je treba tudi znati uporabljati.
h. jobert, 30.09.2022 ob 15:08
Popay npr, 30.09.2022 ob 11:49
benti citiranje
za
h.jobert
Jaja, štekam 🙂 izraz mi mogoče ni posrečen.
Če ne bo citiralo
Za
H. Jobert
Kater pa bi bil primeren namesto tega.. Recimo nežna je men preveč šablonska.., milina…, to, besedo sem poslušal od kar vem za sebe.. Tisto, ko nekdo poudari črko i pomeni da je čustveno not padel, človek ima dušo se reče temu, ni hladna in brezčutna oseba. Lahko je pa to v bistvu za oba spola mišljeno.. Tud v športu, ko smo komentirali vrhunske igralce v igri z žogo, nogomet, košarka.., je marsikdo komentiral igralca tako.., milina ga je gledat, kar pomeni, da je tud kot človek ok., ljudina ne samo kot igralec…
Recimo v s(d)s greznici takšnega človeka ne moreš videti, sam duševni človeški odpad…, jebi ga moral sem dat to primerjavo, hehe..
Zdej, če te pa to spominja na milo.. Tud to ni slabo, sem zagovornik tega, da se je treba pred vsakim sexom štuširat, seveda med tuširanjem tud namilit, sam seb moreš dišat preden greš v akcijo.. Istočasno sem pa proti temu, da se stuširaš po sexu.. Partnerja morata dišat po skupnem znoju od sexa, preden zaspita recimo, če se čutita seveda..
Eno tako sex mašino sem imel kot je avtorica in mi je bila prav smešna, važno, da je ona prva doživela orgazem, ki je bil pa res en tak hud rajc, ko sem jo gledal in gnetel joške saj se je noro tresla, preden ji je prišlo, ko ji pa je, je bila kake dve miniti ko v komi.., jebalo se je njej, če men ni prišlo, heh.. Karakter nikakav, sam sex pa jebeno dober… Saj sem jo včasih kresnil tud od jeze, ker mi karakter ni odgovarjal, pa nisem štekal, da ji je sex pomembnejši od vseh besed v faco, večinoma slabih o njenem karakterju.. Človek nikoli ni nič dala na mizo ko sem prišel, škrta in brez miline ampak ok geštel pa taprav..
Natali931, 01.10.2022 ob 00:18
Hvala vsem za odgovore. Ja tudi sama sem opazila, da mi veliko bolj pašejo starejši. Ne maram 20/30 letnikov, ki nekaj na hitro potikajo. Če sem iskrena, sem klitoralne orgazme doživela le z 3 moškimi in vsi trije starejši in poročeni. Očitno je to bolj sposobna kategorija.
Kilometrina in obstaja razlog, da so še vedno poročeni. Če hočeš, ti pustim svoj mail. Ne bo ti žal.
predvidevam, 28.09.2022 ob 21:57
Maka čivčata, 28.09.2022 ob 21:56
meni osebno ve niti za to niste.
pa smatrava verjetno oba to kot neki najjadnije… odvratnije…
za to je usaka dobra.
e meni niste ni za to.
ne glede na vse zabava al pa ne… nebos puscu lipicanca da skace na neko oslico… skok sploh ni vredn. bolje mu je ništa jel tako?
aja vi mujoti samo koze in ovce, sem pozabila
Mujo ti je zelo dobro povedal…
pozdravljena kokica imam 55 let urejen se noro spoznam na zadovoljevanje ženske in ful obvaldam. milangabro@gmail.com
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
Forum je zaprt za komentiranje.