Moški kot manipulatorji
glej jaz vem da zenska manipulacija obrne marsikaterega, pa sploh ne ve kaj se je zgodilo, tudi mene. Ampak da ne bo pomote, vse zenske ne obvladate te vescine. Ves kaj si pa stejem kot najvecji dosezek, trofejo? Da sem obrnil eno visoko inteligentno, mojsterko manipulacije. Deklica si je mene vzela kot hoby, igracko, projekt, na koncu pristala cela mehka v mojem narocju. In ne, nisem samski, so pa te tehnike bile visoko uspesne v samskih casih. Za take kot si ti, oz za to kar se ti imas, bi ubral malo izpiljeno verzijo teh tehnik, noter dodal se mogoce malo orbnjene psihologije, arogance, ignorance, oz kako bi te pac ocenil in tehniko temu prialgodil. Glede na statistiko, obstaja 99% moznost da bi podlegla prej kot slej, pa lahko tu gor pises do novega leta kako si tough in hard to get. Poznamo take, brez skrbi[/quote]
No, dej mene zmanipulirej….ti dam proste roke….[/quote]
A imaš spet kamion drv za sesekat? 😉 😀 😀
Nič manj bolano pa ni iti z nekom v posteljo z mislijo, da bo ta s tabo imel tri otroke, ter hišo in srečen zakon do smrti. Ljudje imamo različne želje in temu se je treba prilagoditi. Ponavadi tudi skozi slabe izkušnje.
Forum je zaprt za komentiranje.