Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški kot manipulatorji

Moški kot manipulatorji

Glej, enako kot ti pišeš zase, lahko vsak trdi, kako je vešč oh in sploh. Saj to je najmanjši problem. V praksi pa veliko ljudi zmrzne pri naslednjih korakih, jim zmanjka maneverskega prostora, enostavno niso pripravljeni stopiti v igro, ki zahteva več spretnosti.
Pišeš o ženski, ki jo imaš danes za trofejo in katero si ocenil kot trd oreh, ampak na koncu ti je uspelo. Si se kdaj vprašal, komu je dejansko uspelo?:) Najbrž obema, a ne. Vsak od vaju je dobil tisto, kar je želel. Point manipuliranja je pa v tem, da dobiš nekaj na pretkan način, ne da bi drug pogruntal, da je del te igre. Ta ženska, o kateri pišeš je najbrž točno vedela, kaj počne in s kom je:).

Ja glej, tako kot je brezdomec lahko zadovoljen s steklenico vina na dan, tako je tudi s tem. Zadovoljstvo je očitno zelo relativno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, Dejan, si že kdaj videl golo žensko? Tiste v revijah in na netu ne štejejo. Verjetno si jo videl le, ko si oprezal skozi špranje v kaki garderobi. To je tvoj domet.

ker predvidevam da je to letelo na mene, ti tukaj moram replicirati, Sem pozabil omeniti prej da sem jaz dejansko v zenskih pogledih, stvareh ki stejejo, zadetek v polno. Zato mi ni potrebno lagati, goljufati, bahati se. Nikoli nisem in nikoli ne bom, ker mi enostavno ni potrebno. To delajo propalice, taki ki nimajo kaj za ponuditi. In moj namen ni bil spravit v posteljo prioritetno, ampak kaj vec. Za one night stand ni potrebno nekih mojstrovin zganjat. Par pijack, vrocih pogledov, pa jih dosti pade. Tako da ko so se zaljubile, so se zaljubile v dejansko osebo, ne iluzije in lazi.

Si ti zadetek v polno ja. Lastna hvala cena mala. Prvo tipček napiše dizertacijo o blefu, pol pa , ko ga nekdo opomni, se kao spomni, da njemu ni treba blefirat pha ha ha ha…

ker predvidevam da je to letelo na mene, ti tukaj moram replicirati, Sem pozabil omeniti prej da sem jaz dejansko v zenskih pogledih, stvareh ki stejejo, zadetek v polno. Zato mi ni potrebno lagati, goljufati, bahati se. Nikoli nisem in nikoli ne bom, ker mi enostavno ni potrebno. To delajo propalice, taki ki nimajo kaj za ponuditi. In moj namen ni bil spravit v posteljo prioritetno, ampak kaj vec. Za one night stand ni potrebno nekih mojstrovin zganjat. Par pijack, vrocih pogledov, pa jih dosti pade. Tako da ko so se zaljubile, so se zaljubile v dejansko osebo, ne iluzije in lazi.[/quote]

Ja, glede na tale svoj post si res terna….. :

Manipulirati z zenskami je otrocje lahko, samo vedeti moras na katero tocko moras pritisniti, ugotoviti kaj ji manjka, oz. kaj si zeli, pa nima. Malo je tu tudi gemblanja, ker zenske ponavadi se same ne vedo kaj tocno hocejo, tako da moremo mi to predvideti. Z izkusnjami to postane lahko opravilo. Vec ali manj so si vse iste. Prvo rabijo pozornost, potem pozornost in za tem se pozornost. Potem hocejo imeti obcutek da nasi nameni sezejo dalje od tega, da jo spravimo samo v posteljo. Potem jim moramo dati obcutek da so prav one nekaj res posebnega. V tem procesu je absolutni tabu, da se sucemo okoli drugih, da jih sploh pogledamo, ker v skladu z prejsnjo tocko, druge ne obstajajo. Ce imamo odprtih vec vzporednih projektov, ne smemo nikakor reskirati da se predmeti projektov krizajo. Ce se, smo pogoreli, na celi crti.

Ce si nisi siguren, pihas na duso, ampak prefinjeno. Tu je uspeh vecinoma zagotovljen. Ker na tiste klasicne, poceni finte ne pada vsaka, ponavadi samo najvecje obupanke.

Pri celotnem procesu je vazno da poteka uglajeno, lahko rahlo agresivno, ker si jo seveda zelo zelimo, direktno, brez mencanja, prefinjeno, vulgarnosti so tabu, pridih gentlemanstva in romantike je velik plus.

Kombinacija vseh teh prijemov prinese garantiran uspeh, se pri najbolj trmastih. vec krat preverjeno.

ker predvidevam da je to letelo na mene, ti tukaj moram replicirati, Sem pozabil omeniti prej da sem jaz dejansko v zenskih pogledih, stvareh ki stejejo, zadetek v polno. Zato mi ni potrebno lagati, goljufati, bahati se. Nikoli nisem in nikoli ne bom, ker mi enostavno ni potrebno. To delajo propalice, taki ki nimajo kaj za ponuditi. In moj namen ni bil spravit v posteljo prioritetno, ampak kaj vec. Za one night stand ni potrebno nekih mojstrovin zganjat. Par pijack, vrocih pogledov, pa jih dosti pade. Tako da ko so se zaljubile, so se zaljubile v dejansko osebo, ne iluzije in lazi.[/quote]

Glede česa pa si zadetek v polno? Kaj je na tebi tako zanimivega, da bi sploh bil eni sami ženski zanimiv?
Da vidimo, izmisli si nekaj lepega o sebi, kar misliš, da privlači ženske.

glej, z cudnimi zenskami, ki ste v vecini na tem forumu ponavadi ne komuniciram, ker ko berem vase poste, vidim da nima smisla in res ne vem zakaj bi se jaz tukaj moral komu dokazovati. Danes se mi je pac dalo mnenje napisat, se zaplest v kratko debato in je to to. Za mene over&out

:)))))
DejanR, boš moral nazaj v proizvodnjo, ujeti timing za malico:).

Itak, da smo blazno počaščene, da se ti je dalo z nami ukvarjat….by by

En mlad, neizkušen petelinček se šopiri. Hitro, odmora je konec, šolski zvonec vabi. Ne špricat pouka, slovnica ti že tako močno šepa.

V kolikor se ti zdijo “te” ženske neznosne, pomeni da si sam neznosen. Beri tudi strpen/nestrpen.

Če ga jaz (sedaj) prav razumem, je on vezan in se ne ukvarja z manipulacijo žensk, kljub temu, da teorijo o “lahkem” pecanju (pa recimo da tudi prakso) pozna.
Saj je napisal tudi, da vsake ženske se ne da zmanipulirat, prav tako pa da se da tudi moškega. Se v celoti strinjam z njim, tako je.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, čisto prav razumeš. On ni samo vezan, ampak je zvzezan tako dobro ga je ena zmanipulirala. Hotel je on z njo manipulirat pa ga je ona čisto zvezala, da sme samo še na mon. Samo ne za preveč časa.

Evo, to je odgovoren človek. Ni mu mar le zase, temveč tudi za partnerko. Priznaj da si želiš enega takega. 🙂

A da naj priznam? Ja, priznam, da nisem tako obupana, da bi se ukvarjala s takimi tipi :). Očitno nisem totalno obupana, ker sem samska, ker se vseeno ne dam vsakemu zmanipulirat :).

Evo, to je odgovoren človek. Ni mu mar le zase, temveč tudi za partnerko. Priznaj da si želiš enega takega. :)[/quote]

Kaj enega….deset….

Skela, saj mogoče pa jih najdeš tu gor deset takih. Eni taki so stalno prisotni potem še taki občasno prisotni in se jih bo nabralo 10. Samo prvovrstni samski monovci.

A da naj priznam? Ja, priznam, da nisem tako obupana, da bi se ukvarjala s takimi tipi :). Očitno nisem totalno obupana, ker sem samska, ker se vseeno ne dam vsakemu zmanipulirat :).[/quote]
Očitno res ne. 🙂

A da naj priznam? Ja, priznam, da nisem tako obupana, da bi se ukvarjala s takimi tipi :). Očitno nisem totalno obupana, ker sem samska, ker se vseeno ne dam vsakemu zmanipulirat :).[/quote]
Očitno res ne. :)[/quote]

Hja, mogoče si imel pa prav prejšnjič, Marko, ko si pisal, da je pisanje v ta čvek produktivno. Jaz sem ugotovila, da sploh nisem tako zelo obupana :). Sem, ampak ne popolnoma.

VSI smo manipulatorji. Od malih otrok na dalje. Eni pa imajo potrebo, da se kazejo bolj popolne od svetnikov. Nic drugega kot se ena manipulacija.

Skupnega imajo samo to, da vsi po vrsti MISLIJO, da so prvovrstni…
(in temu primerno pišejo)

Skupnega imajo samo to, da vsi po vrsti MISLIJO, da so prvovrstni…
(in temu primerno pišejo)[/quote]

Meni so fascinantni tisti, ki jih nobena ženska niti ne povoha, sami zase pa trdijo, da so prvovrstni, da so terne, da so zadetek na loteriji. Da so najboljši, da ni boljšega moškega kot je on. A takšni o sebi resnično mislijo, da so to, kar pravijo? Čeprav so vsem ženskam nezanimivi. Ali pa si samo želijo biti takšni? Si samo dopovedujejo, da so tako super, da zato ne dobijo nobene ženske, ker ni nobena dovolj super zanje?

Ravno tisti, ki se delajo svetnike, so v resnici še najbolj pokvarjeni 😉

meni se ne da iti nekih psiho igric …
raje ta ćas porabim z bejbo za dober k.avs ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close