Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški kot manipulatorji

Moški kot manipulatorji

Se lahko zgodi vsaki, ki je lačna ljubezni. Čustveno podhranjena. Ženskam z nizko samopodobo ipd.
In vsakemu, ki je noro potreben ali ki nikoli ni seksal s kakšno hudo bejbo in ga potem ena takšna lahko vrti okoli svojega prsta po mili volji.
Videmo že stokrat.

Nizka samopodoba in skoraj nič samozavesti ženske (ali moškega). Lahko se zdi, kot, da ima oseba oprane možgane, ne razmišlja razsodno. V manipulatorju/ki vidi malega boga in mu slepo zaupa. Spre se ponavadi z vsemi, ki mu/ji skušajo dopovedati ta ta oseba ni to, kar ona/on misli da je.

Če imaš vredu samopodobo, samozavest ter nekaj izkušenj, verjetno ne boš šel/šla takoj na limance.

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Ja, takle imamo. Ženska zavrne enega usera in jo potem ta okrog blati. Ni dovolj v okolici, še na net mora javiti.

In kako to zgleda v praksi, da dela probleme ?

Jaz sem se pustila zmanipulirat, o ja. Pri šestnajstih. Tko sem bla zaljubljena, da sem
travo slišala rast….dokler nisem slučajno odkrila, da enako govori še eni punci…pa verjetno
še kakšni….in sem bila ozdravljena za vse večne čase.
Od takrat sledim zlatemu načelu, sodi ga po tem, kar dela, ne po tem, kar govori.

Problem je v tem, da si ženske ustvarimo v glavi eno idealno sliko “princa” in vrlemu manipulatorju
ni treba nič drugega, kot se pretvarjati, da paše v ta ideal. Ponavadi zadevo v več ali manj
detajlov opišejo kar same ženske kje na spletni strani…da se tipom ni treba matrat z ugibanjem…
Pa saj – večina žensk si itak želi isto…plus minus kakšna kocina na prsih…

Ja, se kar pogosto pustim zmanipulirat. Vedno vajena grdih besed in če slišim kake lepe besede, ne glede na spol, me prehitro ovijejo okrog prsta.

Ne vem a ste monovke res tko prtisjene in zafrustrirane ali se samo tako močno trudite, da dajete tak vtis.

Mogoče pa jaz govorim drugačen jezik.
Še bolj pa to, da same neke sklepe vlejčete iz riti.
Potem se pa čudite, da se drugi moški ne sodelujejo na forumu.

Zavrnila, kako že?
Poznam jo na videz, no sicer sma si segla v roko kaj več pa meni ni v interesu, je pa bilo kolegu, ki ji je sodelavec. Pa ga je tudi minilo. Pa tudi ostalim kolegom.

Blatimo? Ja pa kaj mislite, da samski moški se nič ne pogovarjamo o ženskah, še več kot ženske o moških. Ali kaj mislite, da so samski vsi frigidni?
Vsak moški se bo o ženski, ki mu je všeč prej pozanimal…

Blatim na netu? sem povedal imensko, sem mogoče povedal o katerem podjetju se gre?

Potem spet eni sklepi, da ne dobim…

Jaz napišem zakaj takšne ženske ne zanimajo resnih fantov in da pregovor slab glas seže v deveto vas še kako drži. In da je to začaran krog.

Pa ljubi jezus, namesto, da bi se mogoče katera kaj iz napisanega naučila, kaj ja in kaj ne. Ne monovke raje greste v obrambo in začnete vlečit neke zaključke, ker to da moški reče kaj čez kakšno žensko, ma ne to ni mogoče. Ženske ste popolne.

Če pa jaz imam spolne odnose z kom ali zakaj ne se ne tiče nobenega. Potem se pa čudite če se ravnatelj fenta.

User, v čem je fora, da si se tako razpisal o neki ženski, ki je menda niti ne poznaš preveč dobro, veš pa menda vse njene intimne zadeve?

@user

Izgubljaš čas s takimi posti. Tu se prec najde kšna Riba, Marko, Starunklja, ki se bodo večkrat prav nesramno lotili avtorja, si izmišljevali neke zaključke o tebi, ki nimajo nobene veze s tem, kar si želel povedat. Osebni napadi na avtorja bi se morali sankcionirat, če ne drugega jih vsaj malo pomirit, opozorit naj se držijo teme. Ampak naš moderator je nesposoben človek, tako v privat lifu, kot tudi na forumu.

Sicer pa nekoliko nesramno in nehvaležno od njih, ker to je tudi vse kar imajo od lajfa – branje naših dogodivščin 🙂

A to je dogodivščina, da blatiš žensko, ki je menda niti ne poznaš, po netu? Zanimivo življenje. Res. Vsem nam je vzor nekdo, ki razpravlja o spolnih doživetjih žensk, ki jih komaj pozna, na netu. Res moraš imeti polno življenje.

Saj nam ni izdal njeno ime, niti kje je zaposlena. Get a life bajsa.

Pozabil si omeniti predvsem sebe. Si že pozabil, kaj si pisal pred 15 minutami? Bi rad bil manipulator, pa ti še veliko manjka. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zanimiv zapis nekoga, ki je 24/7 tu gor. Veš to, kar ti počneš tu gor, ni športanje. Od tega ti samo vamp rase, mišice pa ne. Ne bi ti škodilo, če bi za kako uro ali dve zapustil računalnik in šel na kak sprehod.

Pozabil si omeniti predvsem sebe. Si že pozabil, kaj si pisal pred 15 minutami? Bi rad bil manipulator, pa ti še veliko manjka. 😉

[/quote]
Seveda in še več takih boš moral pogoltnit. Če si sam nesramen do drugih, potem bodi tudi drugi nesramni do tebe. Logično, a ne ? Pojej drek, ki si ga zakuhal in molči, ker se ne spodobi žvečit z napol odprtimi usti 😉

Klinc pa taki športniki, ki so 24/7 tu gor na monu. Pa to so še bolj debeli kot jaz :).

Manipulirati z zenskami je otrocje lahko, samo vedeti moras na katero tocko moras pritisniti, ugotoviti kaj ji manjka, oz. kaj si zeli, pa nima. Malo je tu tudi gemblanja, ker zenske ponavadi se same ne vedo kaj tocno hocejo, tako da moremo mi to predvideti. Z izkusnjami to postane lahko opravilo. Vec ali manj so si vse iste. Prvo rabijo pozornost, potem pozornost in za tem se pozornost. Potem hocejo imeti obcutek da nasi nameni sezejo dalje od tega, da jo spravimo samo v posteljo. Potem jim moramo dati obcutek da so prav one nekaj res posebnega. V tem procesu je absolutni tabu, da se sucemo okoli drugih, da jih sploh pogledamo, ker v skladu z prejsnjo tocko, druge ne obstajajo. Ce imamo odprtih vec vzporednih projektov, ne smemo nikakor reskirati da se predmeti projektov krizajo. Ce se, smo pogoreli, na celi crti.

Ce si nisi siguren, pihas na duso, ampak prefinjeno. Tu je uspeh vecinoma zagotovljen. Ker na tiste klasicne, poceni finte ne pada vsaka, ponavadi samo najvecje obupanke.

Pri celotnem procesu je vazno da poteka uglajeno, lahko rahlo agresivno, ker si jo seveda zelo zelimo, direktno, brez mencanja, prefinjeno, vulgarnosti so tabu, pridih gentlemanstva in romantike je velik plus.

Kombinacija vseh teh prijemov prinese garantiran uspeh, se pri najbolj trmastih. vec krat preverjeno.

DejanR…kolk si ti naiven:))). Verjamem, da obstajajo ženske, ki se pustijo manipulirati, so zmanipulirane in iz tega ne bodo naredile cirkusa, ker je obojestranska korist. Ampak…smo ženske, ki te kot keks zasučemo okoli tvoje osi, še vedel ne bi, kdaj bi bil zmanipuliran. Tako da pazi, kaj pišeš:).

Naj uganem? Si samski.
Tebi uspe le pri ženskah, ki iščejo samo seks. Potem te pa odvržejo, ti pa naivno misliš, da si bil ti uspešen.

Kako težko prenašaš druge poglede.

Kako težko prenašaš druge poglede.[/quote]

Sploh ne, samo pravim, da zaverovanost v le en pogled, ponavadi pomeni, da si sam zmanipuliran od drugih. Dopuščam možnosti, DejanR jih praktično ne. V tem je razlika.

Ne manipuliraj z ženskim srcem, ker je samo eno. Manipuliraj raje z dojkama, sta dve!

Ali drugače povedano, zakaj je treba dečvi pihati na dušo in srce ter ponavadi še naložiti kamion laži, izvesti premet naprej, trojni salto nazaj, da jo spraviš le v posteljo a z njo nimaš resnih namenov?

Zmeraj je bolje, da imaš pošteni “one night stand” z direktnim pristopom pri katerem oba vesta, zakaj sta se spustila v to in zato nihče nato ne trpi ampak je obema ostalo v spominu le nekaj lepega. Ker vesta, da sta le to pričakovala.

Aja, tle pa moreš biti malce večji mojster z malce več samopodobe, šarma, kot le nalagalec in kurjač lokomotive. .-)

glej jaz vem da zenska manipulacija obrne marsikaterega, pa sploh ne ve kaj se je zgodilo, tudi mene. Ampak da ne bo pomote, vse zenske ne obvladate te vescine. Ves kaj si pa stejem kot najvecji dosezek, trofejo? Da sem obrnil eno visoko inteligentno, mojsterko manipulacije. Deklica si je mene vzela kot hoby, igracko, projekt, na koncu pristala cela mehka v mojem narocju. In ne, nisem samski, so pa te tehnike bile visoko uspesne v samskih casih. Za take kot si ti, oz za to kar se ti imas, bi ubral malo izpiljeno verzijo teh tehnik, noter dodal se mogoce malo orbnjene psihologije, arogance, ignorance, oz kako bi te pac ocenil in tehniko temu prialgodil. Glede na statistiko, obstaja 99% moznost da bi podlegla prej kot slej, pa lahko tu gor pises do novega leta kako si tough in hard to get. Poznamo take, brez skrbi

Men je večna uganka, kako so lahko takile zelenčki PONOSNI nase, da jim uspe
manipulirat z ženskami?
Da so tok dobri lažnivci, da jim vsaka nasede?
Da so prvaki v goljufanju in nakladanju..?
Da si PRILAŽEJO žensko v posteljo?
Da se izdajajo za nekaj, kar niso?
In se ne zavedajo, da jim bo vse to bahanje enkrat fajn priletelo nazaj v obraz….ko se
bodo res zaljubili, pa jih izbranka glede na sloves povohat ne bo hotela…
Pol pa v jok, pa na štrik….kako je lahko tako kruta….pa oni jo majo RES radi….

glej jaz vem da zenska manipulacija obrne marsikaterega, pa sploh ne ve kaj se je zgodilo, tudi mene. Ampak da ne bo pomote, vse zenske ne obvladate te vescine. Ves kaj si pa stejem kot najvecji dosezek, trofejo? Da sem obrnil eno visoko inteligentno, mojsterko manipulacije. Deklica si je mene vzela kot hoby, igracko, projekt, na koncu pristala cela mehka v mojem narocju. In ne, nisem samski, so pa te tehnike bile visoko uspesne v samskih casih. Za take kot si ti, oz za to kar se ti imas, bi ubral malo izpiljeno verzijo teh tehnik, noter dodal se mogoce malo orbnjene psihologije, arogance, ignorance, oz kako bi te pac ocenil in tehniko temu prialgodil. Glede na statistiko, obstaja 99% moznost da bi podlegla prej kot slej, pa lahko tu gor pises do novega leta kako si tough in hard to get. Poznamo take, brez skrbi[/quote]

No, dej mene zmanipulirej….ti dam proste roke….

Meni se zdi ful bolano, kako nekateri manipulirajo samo da jo dobijo v postlo in že vnaprej vedo, da jo bodo potem pustili! Dobr no…sej razumem, če šele potem spozna, da to ni to in gre naprej ampak tako grdo načrtno ravnanje je pa res ogabno! Pa saj so na voljo take, ki jim tudi ni do česar več! Taki naj se skup družijo ne pa da puščajo za sabo strta srca samo zato, da se potem počutijo kot največji frajerji. Nekaterim se je res izgubil moralni kompas. :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close