Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, ki nosijo brado?

Moški, ki nosijo brado?

To je pa čist preveč lepote za en večer :)[/quote]

Res? No ja, v živo vse naenkrat bi res bilo too much, slike so še “znosne” 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jap, zmedena_samica, dober izbor. Sem vesela, da se je še ena vključila v to debato.

Matjažko, v bananah je kalij ključni mineral. Fosfor pa ni vitamin :)).

Ma kaj ti bo brada, važn da maš sixpacke.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Brada pride na vrsto čist na koncu, ko že zgubiš vse lase, pa k si že prestr za intenzivne treninge.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Benicio del Toro, meni bi bil všeč, če bi bil punca. hahah :)))
Ne vem, ta klasična lepota pri moških in ženskah, to je bolj tak, recimo tukaj bi lahko tudi dal recimo manekenko Adriano Limo, ki je sicer lepa po teh merilih, ampak meni to ni privlačno. Isto velja za filmske igralke, če bi bil 18, potem ja, tako pa ne vem, kaj vam to hodijo po glavi sami taki, zgleda, da ste še naspol najstnice, samo mladi, čvrsti fantje za vas… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Očitno imam pomanjkanje banan…. sem jih celo zimo jedla, tako da sem se jih prenajedla, zdaj pa bolj češnje in jagode. Pa očitno to slabo deluje na moje ravnovesje.:) sploh, če je res tako vidno 🙂

Aja, potem pa ji verjetno kaj drugega manjka, vitamini ne, minerali ne, bogsigavedi kaj rabi potem… :))) Ti si zdrava sicer, a ne, skočiš ko antilopa, če bi se kak kačen lev zapodil za tabo? 😀

Res je, saj to sem ti napisala za prve. 🙂

Saj jaz nič ne kritiziram moških, niti slučajno ne….to si pač ne bi dovolila; sem posebej poudarila, da je hec 🙂

No, jaz sem danes jedla češnje. Sicer nisem opazila nobenega črva, ampak tudi, če je bil v kateri, je sedaj zanj že prepozno :)).

Očitno imam pomanjkanje banan…. :)[/quote]

To je opazno. 😀

Hudiča, bo te Robi napadel, zakaj si povedala, da ješ meso, ki ni zdravo!

Na sladoled nisi hotel, zdaj se pa nekaj buniš …. ti Sadni 🙂

Kaj je zdj to s temi slikami nagih decov playgirl? haha dejte še od Keanuja Reevesa kakšno hudo prilepit, on je res yum. Ok še slikica enega parkeljna:

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042290531

No pa še enga parkeljnčka za princesko 🙂

[img]http://1.bp.blogspot.com/-rdinSfS6hSA/TeHeyE8RqII/AAAAAAAACvQ/Lm2cMtlsSXc/s320/keanu_reeves.jpg[/img]

Kaj je zdj to s temi slikami nagih decov playgirl? haha dejte še od Keanuja Reevesa kakšno hudo prilepit, on je res yum. Ok še slikica enega parkeljna:

http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/1042290531%5B/quote%5D

Pa ne da padaš na take posvečene…ha-ha…?

Upam, da potem ne boš spet slabe volje, ker bo zopet kdo piker in ti obešal “poduhovljenost” 🙂

Če ti je Reeves ok, priporočam ogled filma Sweet November.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Bibita-thanx za slikico keanu like a devil:) sam še zmeri zgleda hot.

Zmedena_samica-ne vem če mi bo kdo tegale tercijanarja upal metati naprej hehe, ok sedaj si grem pa lahko oči sprati z milnico po ogledu vseh teh hottijev in prebrati rožni venec. lolz

zame je moj najlepši čist obrit, po bradi in spodej. glava pa par dni stari lasi, ko se mal nežno bodejo.

sam kaj ko se moj dec ne brije rad. najbrž ga bomo kr povoskali ! 😛

Kaj pa ce ima to natetoviran spisek za spezo? Tako je zihr, da se ne izgubi in pol ni izgovorov … razen ce izgubi trgovino … ha ha.

Meni je tudi vsec, da ima moski malo bolj kosmato, kot ste imenovale, “izlozbo”.
Sicer mi ni vsec, ce se opremi le z brki, ker (priznam) moj fetis je predvsem brada (pa ne spet Bedanec-stil).

Včasih prav luštkano deluje…. tako naiven….. otročji….. skratka sexy 🙂 Ni pa moj tip v 1. vrsti 🙂

[img]http://cdn1.siol.net/sn/img/09/022/633682364515501515_vlacic1.jpg[/img]

tukaj je prav luštkan, tak za pojest 🙂
[/quote]
Tu orao, tu orao, sokol javi se, sokol javi se♘

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close