Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moški, ki nosi uhane

Moški, ki nosi uhane

Spoznala sem tipa, preko neta in sva se odločila, da greva na kavo. So far, so good, pol pa pride tip, ki je sicer isti kot na slika, s to razliko, da nosi uhane. Men je blo kar nerodno z njim sedeti pri isti mizi…. Kaj je to s folkom narobe? Mislim, če pa kaj izgleda bedno je pa to to no

Kakor za koga. Tatooje je tudi imel.

Moski z uhani je PEDER! Pika.

Tocn tak.

To je stereotip iz 80-h, ki pa ga je povozil trend pirsingov…

O fuuj. Uhani so ze 20 let iz mode.  Verjetno je bil kmetavzar.

Mogoce je bil Stajerc ?   Tam najdes tudi tipe s prameni., ne le z uhani.  Malo jih je cas povozil, kaj cmo.

Odgovor na objavo uporabnika
friki, 13.08.2021 ob 15:54

Spoznala sem tipa, preko neta in sva se odločila, da greva na kavo. So far, so good, pol pa pride tip, ki je sicer isti kot na slika, s to razliko, da nosi uhane. Men je blo kar nerodno z njim sedeti pri isti mizi…. Kaj je to s folkom narobe? Mislim, če pa kaj izgleda bedno je pa to to no

Kot moški ti povem, da pusti in pojdi naprej, za resno zvezo veliko tveganje. Odrasla moška oseba z masivno verižico- ketnami okrog vratu, zapestnicami, masivnimi prstani, uhani…ah, ne bom našteval, je vse prej kot trdna oseba, na takega se kot ženska ne moreš zanesti. Ja, zato je tudi na netu, bogve koliko mu jih je že zbežalo. Lahko s previdnostjo poskusiš, če ti ni čas dragocen.

Da ni bil kak slovak ali ceh.

Najverjetneje je bil Stajerc.

Po mojem je pa bil zabar. Verjetno mu je kaksen ribiski trnek ostal v usesu. Pa si mislila, da ima uhan.

Bi moral biti v vseh pogledih res super, da me to ne bi motilo.

Stajerski stantek, 13.08.2021 ob 19:42

Da ni bil kak slovak ali ceh.

Zakaj pa to?

Sprašujem, ker sem ravo včeraj spoznala enega Čeha in je imel uhane :). Ne me pa vprašat ali je samski ali ne. To pa ne vem. Vem, da je motorist, to sem videla pa verjetno fitniser, ker ima ogromno mišic.

Samo sem se pa nanj spomnila, ko si omenil Čehe :). Poznam še enega Čeha, tisti je pa brez uhanov.

Jaz tudi nosim uhane.

Verjemite mi, da je bil Nemec.

zakaj pa to, 13.08.2021 ob 20:15

Zakaj pa to?

Sprašujem, ker sem ravo včeraj spoznala enega Čeha in je imel uhane :). Ne me pa vprašat ali je samski ali ne. To pa ne vem. Vem, da je motorist, to sem videla pa verjetno fitniser, ker ima ogromno mišic.

Samo sem se pa nanj spomnila, ko si omenil Čehe :). Poznam še enega Čeha, tisti je pa brez uhanov.

Ne, ne, ne, to ne bo držalo. Al jih imajo vsi, al pa noben.

Samo odličit se je treba, pa je.

zenske, ki ne nosijo nakita. Tudi sminkajo se nikoli. Kaj je nocna in dnevna krema sploh ne vedo. Kaj pa to?

Tudi sam sem ga eno obdobje imel v usesu. Ne v desnem. V levem. Pa kaj.

1. Malo zgodaj je napisati “so far, so good”, ko ga še nisi videla v živo

2. Uhani niso za vsakega, pravzaprav so za redko koga, ampak enim dejansko pašejo. Poznam človeka okoli 60, s pobrito glavo in z uhanom, ki ga naredi mladostnega in frajerskega. Pasati ti mora in prilagoditi moraš stil frizure in obleke, da ti uhan potem res paše. Pa seveda tudi obnašanje in zrelost vplivata na to.

Dixy, 13.08.2021 ob 17:58

Mogoce je bil Stajerc ?   Tam najdes tudi tipe s prameni., ne le z uhani.  Malo jih je cas povozil, kaj cmo.

Heheheheh

Anonimno 10476, 13.08.2021 ob 16:22

Moski z uhani je PEDER! Pika.

In ti si debil?

Kot tam na Kmetiji(v resničnostnem šovu), ko dva kmetavzarja govorita kok sovražita pedre in govorita za enga tekmovalca, da je zihr pedr. In reče en kmetavzar “ma itak da je pedr sj vidiš da ma uhan v ušesu”. Ironija pa je bila, da je mel kmetavzar keremu je rekel to tudi uhan v ušesu, a taprvi to sploh ni opazila zanga.

Men je bolj normalno če ma tip uhan v enmu ušesu in tega je bilo včasih veliko. V obeh mi je pa malo čudno.

Ne. Ni mi lepo. Me ne moti oz če bi drugače bil fajn, ne bi niti dajala preveč pozornosti, s časom se navadiš. Tako kot na tattoo ali stil oblačenja. Mi pa ni lepo videti pirsinge ne uhane na moškem. Tatuje ja. 🙂 obožujem moške s tatuji.

Je potemtakem Gibonni peder.

. https://youtu.be/Jtn5EU_LJ5w

To najdeš povsod, na kmetih. Meščani tega ne nosijo, seveda ne govorim o tistih ki so iz neke zabačene vasice prišli v mesto. Pa nič slabega o kmetih, težavni so kmetavzarji, ki jih je pa polno v zabačenih vasicah po Sloveniji… Oni mislijo, da so frajerji, tetovirani, uhančke… no nevem, morda za kmečke dekline tudi res so, za meščanke sigurno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close