Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški, ki ga ženska zanima

moški, ki ga ženska zanima

Ne, tudi elastika se lahko raztegne samo do določene mere….če je več od tega – poči. Samo lepo je, da druga oseba ve, kaj še dopuščaš in česa več ne. Tu v resnici ne gre dejansko za “dopuščanje”, saj na drugi strani ni otrok. Če ti svoji dragi ne boš “dopustil” početja stvari, ki lahko tebe ali vajin odnos spravijo v slabo luč, je to za moje pojme normalno.

In obratno – mož je lahko lastnik firme in v zadnjem času veliko zaposluje….žena opazi, da je v zadnjem času zaposlil veliko precej mladih deklet, visokoraslih blondink s pomanjkljivim stilom oblačenja. Ta praksa je za moje pojme nenavadna, ne glede na to, ali bo mož imel kaj z njimi ali ne. V očeh drugih ljudi pa bo sigurno ta dec izpadel kot velika varalica, ki ima doma naivno ženo.

Bi ti dopustil svoji partnerici ali ženi, da z zabave domov prihaja pijana? Samo teoretično sprašujem….

In če se zdaj s tem tvojim odgovorom navežen na tvoj prejšnji odgovor, kjer praviš, da se ne strinjaš z mano, se sprašujem, zakaj je neka oseba dopuščala pri sebi spremembe, če pa to lahko gre le do neke določene meje ?

Odvisno od vrste posla. Takšne blondinke lahko pozitivno vplivajo na pridobivanje poslovnih strank in s tem na donosnost podjetja. Če pa je več denarja pri hiši, pa je tudi žena bolj zadovoljna. 🙂

Ne, tudi elastika se lahko raztegne samo do določene mere….če je več od tega – poči. Samo lepo je, da druga oseba ve, kaj še dopuščaš in česa več ne. Tu v resnici ne gre dejansko za “dopuščanje”, saj na drugi strani ni otrok. Če ti svoji dragi ne boš “dopustil” početja stvari, ki lahko tebe ali vajin odnos spravijo v slabo luč, je to za moje pojme normalno.

In obratno – mož je lahko lastnik firme in v zadnjem času veliko zaposluje….žena opazi, da je v zadnjem času zaposlil veliko precej mladih deklet, visokoraslih blondink s pomanjkljivim stilom oblačenja. Ta praksa je za moje pojme nenavadna, ne glede na to, ali bo mož imel kaj z njimi ali ne. V očeh drugih ljudi pa bo sigurno ta dec izpadel kot velika varalica, ki ima doma naivno ženo.

Bi ti dopustil svoji partnerici ali ženi, da z zabave domov prihaja pijana? Samo teoretično sprašujem….[/quote]
Jaz puščam in sem puščal svojim popolno svobodo. Samo če so se dogajale stvari, ki so šle čez mejo, so jih kmalu počele solo, brez mene .Kar je navsezadnje isto, kar ti pišeš. Samo stil je drugačen;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zelo malo je takih dejavnosti. Bo pa v teh primerih tudi ljubica delila možev dobiček in ne le žena. Na koncu bo žena na istem, ali celo na slabšem.

Bi ti dopustil svoji partnerici ali ženi, da z zabave domov prihaja pijana? Samo teoretično sprašujem….[/quote]
Jaz puščam in sem puščal svojim popolno svobodo. Samo če so se dogajale stvari, ki so šle čez mejo, so jih kmalu počele solo, brez mene .Kar je navsezadnje isto, kar ti pišeš. Samo stil je drugačen;-)))[/quote]

Mačkon, kaj pa, če si bil preveč strog? :))) Mogoče pa bi moral poskrbeti za preventivo. :))

Jaz puščam in sem puščal svojim popolno svobodo. Samo če so se dogajale stvari, ki so šle čez mejo, so jih kmalu počele solo, brez mene .Kar je navsezadnje isto, kar ti pišeš. Samo stil je drugačen;-)))[/quote]

Mačkon, kaj pa, če si bil preveč strog? :))) Mogoče pa bi moral poskrbeti za preventivo. :))[/quote]
Če predpostavim, da je najboljša preventiva nekaj sploh ne začet se strinjam. 🙂

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mene pa zanima, zakaj mi skopuške ženske seks odtegujejo? Kaj pa jih košta, da tiste štiri minute potrpijo ležeč na hrbtu in počakajo, da opravim svoje? Je to tako težko?

Mačkon, kaj pa, če si bil preveč strog? :))) Mogoče pa bi moral poskrbeti za preventivo. :))[/quote]
Če predpostavim, da je najboljša preventiva nekaj sploh ne začet se strinjam. :-)[/quote]

Saj sem se samo šalila. Itak na začetku ne moreš vedeti, s kakšno osebo imaš opravka. Zato ni priporočljivo hiteti. Če je oseba prava zate, te bo že “počakala”. S tem, ko se staramo, postajamo tudi manj zaupljivi, smo bolj previdni, kar je normalno. Ne boj se tega, da si sedaj bolj previden.

Hec gor, al dol, pa je vseeno res. Kompatibilnost je vrag, še posebej če je ni:-)))

samo teoretično vprašam…sklepate to po sebi, da bi z nekaj alkohola počele kaj, kar trezne ne bi?

samo teoretično vprašam…sklepate to po sebi, da bi z nekaj alkohola počele kaj, kar trezne ne bi?[/quote]

Nimaš kaj teoretično spraševat. Preberi še enkrat moje vprašanje, ki je bilo namenjeno samo wd-ju: sprašujem za primer pijanosti in ne za nekaj alkohola. Če pa je ženska po enem kozarčku že pijana, potem alkohol sploh ni zanjo. Jaz se lahko zabavam brez alkohola. Če moram biti pijana zato, da bi se zabavala, potem na tako zabavo sploh ne grem, ker je očitno nekaj narobe ali z družbo ali z zabavo samo.

samo teoretično vprašam…sklepate to po sebi, da bi z nekaj alkohola počele kaj, kar trezne ne bi?[/quote]

Nimaš kaj teoretično spraševat. Preberi še enkrat moje vprašanje, ki je bilo namenjeno samo wd-ju: sprašujem za primer pijanosti in ne za nekaj alkohola. Če pa je ženska po enem kozarčku že pijana, potem alkohol sploh ni zanjo. Jaz se lahko zabavam brez alkohola. Če moram biti pijana zato, da bi se zabavala, potem na tako zabavo sploh ne grem, ker je očitno nekaj narobe ali z družbo ali z zabavo samo.[/quote]
Približno tako odgovarjam tistim, ki me sprašujejo zakaj ne pijem:-))

Nimaš kaj teoretično spraševat. Preberi še enkrat moje vprašanje, ki je bilo namenjeno samo wd-ju: sprašujem za primer pijanosti in ne za nekaj alkohola. Če pa je ženska po enem kozarčku že pijana, potem alkohol sploh ni zanjo. Jaz se lahko zabavam brez alkohola. Če moram biti pijana zato, da bi se zabavala, potem na tako zabavo sploh ne grem, ker je očitno nekaj narobe ali z družbo ali z zabavo samo.[/quote]
Približno tako odgovarjam tistim, ki me sprašujejo zakaj ne pijem:-))[/quote]

No, kak Griotte čokoladni bombon, Casali rum kokos, mmmm, samo ne preveč. :))

Huh, včasihi so mi bili všeč, zdaj mi je pa vse presladko:-( No mogoče, ker sem sam presladak:-)))

Meni so še vedno dobri, samo želodec potem štrajka.

Sladek si, samo “presladek”….to pa ni dobro, ker je blizu že osladnost. Osladen pa nisi.

Samo tisto je bolj kisla zabava brez alkohola. Jaz se vedno najbolje zabavam pod vplivom alkohola. Brezalkoholne zabave so patetične. Ljudje, ki ne pijejo se enostavno ne znajo zabavat. Tisto, kar oni imenujejo za zabavo, je v resnici živ dolgčas.

Dejansko jih na začetku zanima vse, vsaka bedarija jim je zanimiva. Npr. s kome sem se pogovarjala, kaj sem jedla za kosilo, katera oblekca mi je všeč … Po daljši vezi, pa poslušajo le, če imamo kaj pamentega za povedat.

Samo tisto je bolj kisla zabava brez alkohola. Jaz se vedno najbolje zabavam pod vplivom alkohola. Brezalkoholne zabave so patetične. Ljudje, ki ne pijejo se enostavno ne znajo zabavat. Tisto, kar oni imenujejo za zabavo, je v resnici živ dolgčas.[/quote]

za Anti-Lopo je žurka, ko žvečijo nek člen zakona, ki ga ne razumejo vsi, kar jih pozna ☺

Saj jih tudi na začetku v resnici prav nič ne zanimajo te bedarije. Ni jim to zanimivo. Tako kot ni tebi zanimivo odgovarjat na dolgočasna vprašanja, čeprav se delaš, da si v polnem žaru. Je pa tebi zanimiv njihov trud v tej smeri, da ti po nekaj kozarčkih lažje hlačke zdrsnejo z ritke. Saj vsi vemo, za kaj gre.

Niti ne. Bedarije mi niso zanimive ne prej ne potem. Razen, če ni zanimiva bedarija:-))

Če pa nimate, pa to pomeni konec veze ? 🙂

Če moškega zanima, kaj si jedla za kosilo in katera oblekca ti je všeč, potem je to en čuden moški. Meni še na misel ne pride, da bi z moškim debatirala o oblekcah. :)) Ubogi moški, kaj vse morajo poslušat na “dejtih”. :))

Meni so še vedno dobri, samo želodec potem štrajka.

Sladek si, samo “presladek”….to pa ni dobro, ker je blizu že osladnost. Osladen pa nisi.[/quote]…če bi spil kozarček ali dva bi bil tudi s tem cukrom glih pravšen, a ne? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če moškega zanima, kaj si jedla za kosilo in katera oblekca ti je všeč, potem je to en čuden moški. Meni še na misel ne pride, da bi z moškim debatirala o oblekcah. :)) Ubogi moški, kaj vse morajo poslušat na “dejtih”. :))[/quote]

Jaz pa svojemu tipu komot pripovedujem o oblekicah, itak si vse isto predstavlja – med slačenjem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj bi naredila če srečala na zabavi pijanega moškega ki te bi hotel božat ali poljubiti .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close