Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moški, ki ga ženska zanima

moški, ki ga ženska zanima

Imam občutek, da moški zelo radi govorijo o sebi. Vsaj nekateri, no. Dialog z žensko pa je bolj znanstvena fantastika, bolj rabijo poslušalko, občudovalko.

Kolikšen procent moških obstaja, ki jih ženska kot oseba zanima?

12,6% + psihiatri

Sem med njimi in to samo v interakciji.

Na mojo žalost sem en tak čudak tudi jaz. Če me zanima, me zanima vse, če me ne zanima dovolj, me ne zanima nič…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A res?? Uau, lahko da sem zamenjala nicke, sam… madonca, a ti si tisti, ki je normaln?

A res?? Uau, lahko da sem zamenjala nicke, sam… madonca, a ti si tisti, ki je normaln?[/quote]
V katerem filmu je že bilo: pa da sam normalan, ja bih poludeo;-))) Žal sem daleč od normalnega:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če iščeš konkurenco, potem imaš res takšen problem.

A res?? Uau, lahko da sem zamenjala nicke, sam… madonca, a ti si tisti, ki je normaln?[/quote]
V katerem filmu je že bilo: pa da sam normalan, ja bih poludeo;-))) Žal sem daleč od normalnega:-))[/quote]

No, jaz bi rekla, da nisi običajen oziroma povprečen. Ženska pri takem moškem ne ve, ali bi ga objela ali pa bi mu ušesa navila. :)))

V katerem filmu je že bilo: pa da sam normalan, ja bih poludeo;-))) Žal sem daleč od normalnega:-))[/quote]

No, jaz bi rekla, da nisi običajen oziroma povprečen. Ženska pri takem moškem ne ve, ali bi ga objela ali pa bi mu ušesa navila. :)))[/quote]
Najprej mu naviješ ušesa, potem pa ga potolažiš. 🙂

Pa… mnogi so poskušali uro navijat… pa še vedno ne dela;-)))

Mačkon, imaš srečo, da imam mucke rada….:))

Napačen pristop. 🙂
Ne bi smeli uporabiti sile in moči, ampak ljubezen. Kot pravi Margot. 🙂

Napačen pristop. 🙂
Ne bi smeli uporabiti sile in moči, ampak ljubezen. Kot pravi Margot. :)[/quote]

So posamezniki, ki ne prenesejo, da jih nekdo želi spremeniti, jim vsiliti svoj način ravnanja, razmišljanja, jim ukazovati ali jih usmerjati. Takim osebam je treba pustiti precej manevrskega prostora, saj ni dobro, da se počutijo utesnjeni….

Popravek…počutijo utesnjeno.

Napačen pristop. 🙂
Ne bi smeli uporabiti sile in moči, ampak ljubezen. Kot pravi Margot. :)[/quote]

So posamezniki, ki ne prenesejo, da jih nekdo želi spremeniti, jim vsiliti svoj način ravnanja, razmišljanja, jim ukazovati ali jih usmerjati. Takim osebam je treba pustiti precej manevrskega prostora, saj ni dobro, da se počutijo utesnjeni….[/quote]
Pa ženske oblvadate to veščino ? 🙂

z vsako vzpostavim izjemen dialog … ona ga meni vleče jaz pa jo njej ližem ☺

Napačen pristop. 🙂

Aja, danes ste se zmenili, da me boste obrekovali v vsaki temi :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Napačen pristop. 🙂

So posamezniki, ki ne prenesejo, da jih nekdo želi spremeniti, jim vsiliti svoj način ravnanja, razmišljanja, jim ukazovati ali jih usmerjati. Takim osebam je treba pustiti precej manevrskega prostora, saj ni dobro, da se počutijo utesnjeni….[/quote]
Pa si s takim odnosom, da nekaj nekomu dopuščaš ali ne dopuščaš, lahko ustvariš enakovredno zvezo?

Napačen pristop. 🙂

Aja, danes ste se zmenili, da me boste obrekovali v vsaki temi :)))[/quote]
Tisto ni bilo mišljeno kot obrekovanje, ampak kot predlog. 🙂

Dopuščamo tako ali tako le tisto, kar se nam zdi sprejemljivo in dopustljivo. Zato preko sebe ne gremo, ker potem že več ne ćutimo ljubezni, ampak prisilo.

To je spet eno posploševanje. Če tipa ne zanimaš, lahko govori o marsičem, kar tebi tud približno ni zanimivo. Če ga ne zanima tvoje mnjenje in te to moti, pač prekineš druženje, pogovor. Zakaj bi spreminjala drugega, če lahko odideš?

Pa si s takim odnosom, da nekaj nekomu dopuščaš ali ne dopuščaš, lahko ustvariš enakovredno zvezo?[/quote]

Mislim, da je za enakovredno zvezo potrebno znati poslušati in slišati tistega drugega. Če nekdo trmari, misli, da ima vedno prav, ali je preveč egoističen, da bi pomislil tudi na partnerja oz. partnerico, potem tu ni enakovredne zveze. V vsaki zvezi pa mora biti tudi nekaj svobode, pa ne mislim, da bi se to svobodo izkoristilo za varanje, da ne bo pomote. :)))) Biti svoboden v zvezi pomeni, da sklepaš kompromise, ampak ne tako, da potem izgubiš samega sebe in da postaneš popolnoma nekdo drug. Poznam precej primerov, da se je oseba, ko se je poročila, povsem značajsko spremenila – prevzela je zelo slabe lastnosti svojega partnerja oziroma partnerice. Nekdo, ki skoraj nikoli ni opravljal drugih ljudi, je po poroki od svoje žene prevzel slabo navado, da opravlja in ponižuje vse po vrsti.

Ta značajska sprememba je seveda bila le navidezna. V resnici je takšna oseba le izrazila sebe in svoj značaj, kakršen je bil že od nekdaj. Spremenile so se le okoliščine, zaradi katerih je do izraza prišel tisti skrit del značaja ali osebnosti.

Menda vsi vemo, kako težko se je spremeniti. 🙂

Ta značajska sprememba je seveda bila le navidezna. V resnici je takšna oseba le izrazila sebe in svoj značaj, kakršen je bil že od nekdaj. Spremenile so se le okoliščine, zaradi katerih je do izraza prišel tisti skrit del značaja ali osebnosti.

Menda vsi vemo, kako težko se je spremeniti. :)[/quote]

Rekla bom samo, da se s tabo ne strinjam. Ne bom pa utemeljevala, ker potem boš spet preveč filozofiral. :))) Vsi se lahko sčasoma spremenimo, sploh če imamo več let opravka s problematično osebo.

Že, ampak, ko rečeš tole še dopuščam, ali se tem že ne postaviš nad nekoga, ga postaviš v mislih na podrejen položaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close