Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moški, kakšna poimenovanja za vaš penis so vam všeč?

Moški, kakšna poimenovanja za vaš penis so vam všeč?

Ķaķšna imena za moški spolni ud so vam všeč?

Stvar za odsekat

Stvar, ki jo visoko cenim, ker mi je nudila veliko užitkov in mnoge gospe so bile navdušene nad mojim onétom.

Odgovor na objavo uporabnika
sinonim, 08.02.2022 ob 17:34

Stvar za odsekat

??????????????????????

Poimenovanje, 08.02.2022 ob 16:56

Ķaķšna imena za moški spolni ud so vam všeč?

MICROSOFT

Makalonca21, 08.02.2022 ob 17:48

MICROSOFT

Lol?

Microsoft…..hahahahahaha………Zmagovalna! :))))

Moja mi  omeni… “Kako pa kaj Joža?”

Jaz sem enega klicala Maksi je bil lastnik zelo navdušen.

J J

Moja ga imenuje EDi

moja mu reče il pikolo.ne vem zakaj ravno po italijnskem cajtngu.no še vedno se bolje sliši kt frankfurter algemajne cajtung,katerega sem pred leti rad prelistal

Mojega ljubkovalno imenujem drekokop.

Jaz in moj big Đorđ.

No, to mi je pa res neumno. Brez zamere. Ampak zakaj pri zdravi pameti bi nekdo svoj spolni organ poimenoval?

Big, piton, ipd govori samo o vaši samovšečnosti. Tisti, ki ga je res konkretno v hlačah, se s tem ne hvali.

Moj je Požrešnež.

Vem, da mu SOMEBODY pravi Dokolenko.

Vem za nekoga, ki ga svojim ljubimkam predstavi kot Aleksa v sproščenem stanju; ko nabrekne, je pa Aleksander. Če je razlika res tako velika, nisem preverjala. ?

Hmmm.

moji moški so pa bili veseli in ponosni, ko so slišali, kako sem jih jaz poimenovala:

Prvi je bil nickname “Kilimanjaro” ( ker sem mu rekla, da najraje splezam na ta najvišji vrh 🙂

tadrugi pa nickname “Piton”.

Anonimno875, 08.02.2022 ob 20:49

No, to mi je pa res neumno. Brez zamere. Ampak zakaj pri zdravi pameti bi nekdo svoj spolni organ poimenoval?

Big, piton, ipd govori samo o vaši samovšečnosti. Tisti, ki ga je res konkretno v hlačah, se s tem ne hvali.

bo držalo

wd40a, 09.02.2022 ob 08:59

bo držalo

nista razumela prebranega.   kot ženska sem podelila moškima s tem kompliment -za njun del telesa, ki me je tudi vedno osrečil in navdušil. In njima je bilo to všeč. Vsakemu moškemu gode, če ženksa pohvali njegov spolni organ, tako z estetskega, kot funcionalnega vidika 🙂

Če imata pa vidva s tem težavo s pojmovanjem ali pa celo kakšnim “tekmovanjem” , pa ni moj problem.

K 2

najvišja gora v Afriki, 09.02.2022 ob 09:35

nista razumela prebranega.   kot ženska sem podelila moškima s tem kompliment -za njun del telesa, ki me je tudi vedno osrečil in navdušil. In njima je bilo to všeč. Vsakemu moškemu gode, če ženksa pohvali njegov spolni organ, tako z estetskega, kot funcionalnega vidika 🙂

Če imata pa vidva s tem težavo s pojmovanjem ali pa celo kakšnim “tekmovanjem” , pa ni moj problem.

Sem razumel. In mi je popolnoma nesmiselno.

wd40a, 09.02.2022 ob 10:03

Sem razumel. In mi je popolnoma nesmiselno.

Hvala Bogu za normalne ljudi.

Se je strinjal tip z majhnim lulčkom ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close