Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški, kaj vas moti pri/na ženskah?

Moški, kaj vas moti pri/na ženskah?

eni pa prisegajo na direktnost… :)[/quote]

Mah, s tem se nekateri hvalijo, češ, kako so “iskreno odprti”, pogosto pa je to oblika netaktnosti, pomanjkanje diplomacije in neke osnovne komunikacijske prefinjenosti, ko direkt blekneš, kar ti pade na pamet, ker nič prej ne premisliš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

seksualno neskladje.

eni pa prisegajo na direktnost… :)[/quote]

Mah, s tem se nekateri hvalijo, češ, kako so “iskreno odprti”, pogosto pa je to oblika netaktnosti, pomanjkanje diplomacije in neke osnovne komunikacijske prefinjenosti, ko direkt blekneš, kar ti pade na pamet, ker nič prej ne premisliš.[/quote]

nisem imela v mislih take oblike direktnosti, da blekneš kar ti trenutno pade na pamet, brez da bi premislil…. tudi jaz nisem pristaš takšne direktnosti.

veliko bolj pa cenim ljudi, ki so direktni in odkriti, to pomeni, da povedo naravnost in tako kot je. ne pa tisti, ki kar nekaj okolišijo in iščejo dlako v jajcu, ko ne vedo kaj je črno in kaj je belo, ko bi tako in mogoče pa ne bi tako, in …. takim jaz rečem, da niso ne krop ne voda.

in ja, jaz sem med tistimi, ki prisegam na direktnost in odkritost 🙂

seksualno neskladje.[/quote]

zelo bistven dejavnik, je pa moteč tudi pri moških, skratka velja za oba spola :)))

seksualno neskladje.[/quote]

zelo bistven dejavnik, je pa moteč tudi pri moških, skratka velja za oba spola :)))[/quote]

da.

Neskladje? Res sicer, ženske so prikrajšane.

tudi

🙂

Ženske so manj prikrajšane, saj več moških pikira na fuk (lažje pride do njega), kot obratno.

Neko ocenjeno razmerje te sreče je 10:1 za ženske

tadej,

1.)pojdi na chat, npr. 386, pa bodi Linda :)))
10 minut/100 potencialnih jebačov.

2.) bodi tadej. mogoče dva pedra:)

Kaj pa ti delaš v grmu? Daviš purana?! sodeč po tem.

Bibita

Jah, se pravi, če pristopi do tebe kak moški, nimaš rada okolišenj, cincanja ter drame okrog zapeljevanja, ampak da se takoj zbistri, kaj bi rad, npr. da ti direkt pove, če bi šla v posteljo z njim, saj je povsem iskren in odkrit. :-))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

@matjazko,
spreobračaš moje besede 🙂

Pri ženskah me ne moti nič, me pa zelo veseli, da v lajfu nimam opravka z moškimi omejenci tipa tadej. Ta je ko da je prišel iz srednjega veka in potem se še čudi, da ga ženske ne marajo, he he.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close