Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moški, ima spoh še kater kaj morale in dostojanstva??

moški, ima spoh še kater kaj morale in dostojanstva??

Krive ste pa slovenke.

Mene me je po 30 letih skupnega zivljenja zapustila partnerka. Senza razloga. Verjstno se ji je zmesal. In tako sem se tudi jaz odlocil, da si poiscem (uvozim) eno iz Ukrajine. Mene je prisla dobrih 5.000,00 €. Lepa, malo govori, pridna… Midva peljeva ta zakon ze vec kot 10 let. Vse pet. Meni ni zal, da sem se odlocil za taksen korak. Se enkrat bi se. Zato, slovenke, je..te se.

Ja je simpl o morali bevskat na toplem kavču z čipsom v roki. Seveda punce, ki so večkrat lačne kot site, večkrat tepene kot nasmejane, brez vode, brez zdravil, brez vsake prihodnosti….totalno nemoralne ker se oprimejo vsake bilke, ki jih lahko povleče iz te bede. Totalno nemoralno. Od žensk nemoralno seveda. Ne od pezdeto ki se jih nihče noče dotaknit razen punce katerih življenje je odvisno od tega ali bo z njim ali pa lačna. Isto velja za fante in ženske ki jih kupujejo. Pač ljudje imajo radi občutek da so pomembni. In ker jim v desetletjih v zahodnem svetu ni uspelo biti pomembni, jih noben ne šmirgla, so totalni luzerji….gredo tja kjer se počutijo pomembne in oboževane. Nima veze da to ni njihov dosežek. Gre se za občutek moči.

Tudi ti boš enkrat stara. Bi te prav rad videl kako boš skakala pri 80ih. Tisti, ki pa so v DSO pa imajo svoje dostojanstvo? Očitno ti ki grejo v Afriko, so si že naredili račun, verjetno jim pride ceneje, ne more vsak s slovensko pokojnino preživet v Sloveniji. Baba nevzgojena, nobenega spoštovanja do starejših.

Odgovor na objavo uporabnika
Tocn tako, 19.06.2021 ob 11:00

Mene me je po 30 letih skupnega zivljenja zapustila partnerka. Senza razloga. Verjstno se ji je zmesal. In tako sem se tudi jaz odlocil, da si poiscem (uvozim) eno iz Ukrajine. Mene je prisla dobrih 5.000,00 €. Lepa, malo govori, pridna… Midva peljeva ta zakon ze vec kot 10 let. Vse pet. Meni ni zal, da sem se odlocil za taksen korak. Se enkrat bi se. Zato, slovenke, je..te se.

Verjetno je gledala turške nadaljevanke in je uvidela kakšen mora bit pravi turkiš laver – kosmat, z brki, osoren… skratka erdoganski mačo. Če nisi temu opisu podoben, si oplel. Verjetno bodo turistične agencije organizirale vikend izlete v Orehek kjer bodo nastanjeni turški delavci, ki si bodo mišice krepili z izgradnjo drugega tira.

Odgovor na objavo uporabnika
hudimacek, 19.06.2021 ob 00:54

Kje so dostojanstvo pustili vsi zaposleni, ki hodijo garat za plače, ki ne zagotavljajo dostojnega preživetja in vzdrževanja otrok?

Na žalost so v tem norem svetu in času, vrednote samo še kartice, na katerih je veliko $, €,… vse ostalo, od delavnosti, poštenja, učenja, spoštovanja, prijateljstva, …. smo spravili na nekaj FB like-ov.

Žal tole kar drži. Skoraj vsi se prodajamo, le cene in načini so različni.

Sicer pa je tudi pri nas, da marsikatera ženska “veliko požre” za streho nad glavo ali luksuzno dobrino, ki si jih sama ne bi mogla privoščiti. Ene kuhajo, perejo, seksajo, prenašajo pijance, včasih tudi nasilne, ker jim dohodki ne omogočajo preživetja ali so celo brez.

Dekleta in fante iz revščine držav tretjega sveta pa tudi razumem

Vse kar je danes je le še trg smrdljivega pizdovja. Je praktično ni več babe, ki bi omenila pamet, ker je tako nima, le kako je fit, večno mlada in seksi, torej ponuja vrednost smrdljive pizde.

erectile support https://pharmaceptica.com/

how does chloroquine work https://chloroquineorigin.com/# what is hydroxychloride

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close